Gå til innhold

Ukens tema : Fluebinding


Kim W

Anbefalte innlegg

Tjallabais. :)

Har tenkt litt på en aktivitet jeg lurer på om kanskje kunne vært litt artig nå som det likevel er vinter. Vi har jo en "ukens tema"-tråd for foto, så hvorfor ikke en tråd med fluebinding i samme stil?

Uka vil da gå fra mandag til søndag og hver uke bytter vi tema. Tenker i den retning at vi kanskje binder ett eller to, eller kanskje tre fluemønstre hver uke. Målet med tråden er og la seg bli inspirert til binding gjennom vinteren og videre skape litt god stemning og diskusjoner rundt fluene vi binder. På denne måten vil vi nok sikkert prøve oss på mange fluer vi normalt ikke binder og alle fluer er velkomne.

Gulrota er at flueboksene da vil bli proppfulle til våren for de som er med hele veien. ;)

Høres dette dumt ut, eller er det noen som kunne tenke seg å bli med på dette?

Mvh Kim. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

En stk flue funker fint og gir mulighet for virkelig fokus på ett mønster og en teknikk gjennom uka, og læremessig er nok dette det lureste. Om fluemønstrene skal kunne gi rom for fantasi eller om de må være etter boka finner vi ut av. Om flere ønsker å bli med så kom gjerne med andre innspill også hvis noe burde være med som jeg ikke har skrevet over. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så kult at flere av dere finner dette spennende! :D

Sånn helt nøyaktig hvordan dette blir finner vi ut av på veien, vi får ta første uka først og diskutere på veien om malen for tråden videre. :)

Første uke starter da på førstkommende mandag, men vi kan godt legge opp mønsteret i dag. Noen som har forslag til første ukes-tema? Første forslaget som kommer inn blir flua for første tema-uke. Ok? :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nei, vi binder rosa egg en hel uke og gir dem til -Lars- i julepresang. Han er storforbruker og elsker kombinasjonen egg og regnbue.  ;D

MØKKAMANN !

Det er helt avgjørende å holde JB borte ifra alle tråder hvor han kan påvirke noe som helst. Dere ser jo her hva han kommer opp med . . . Egg på fluekrok, liksom ! Snakk om å rasere julestemningen for folk  >:(

Nei, bind gjerne en masse dritt som synker dere, men hold svineriet langt unna meg  8)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

×
×
  • Opprett ny...