Gå til innhold

Kola 2014


Anbefalte innlegg

  • 2 uker senere...
  • 3 uker senere...

Nå har jeg begynt å pakke. Mangler fluer, fortommer og litt snacks. En liten prøvetur neste helg før soveposen pakkes ned for alvor.

Spørsmål om mygg, vannføring, klekking, temperatur og alt mulig rart ligger og vaker i hjernen.

Nå er det bare drøyt tre uker til avreise.

Nå begynner det.

  • Lik 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg skal til Kola i uke 27, Pina og Swan.

Hvem andre skal til Vodkaland i sommer?

 

 

Vi reiser uke 29, Lars Erik  :)  Gleder meg sykt, for vi skal først til Mystic, og så til Dream Kharlovka. Det trivelige er at det er mange fra samme gjengen i fjor, pluss noen godkarer som er plukka ut for i år, så jeg gleder meg sykt  :)  

 

@Islandsen: 26-28 tusen så vil jeg si alt er inkludert. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

@dkj: jepp, jeg var der i fjor, skrev bittelitt om det her på Utlandet på forumet. Da ses vi jo på Hotel Meridian!

 

Da var vi der sent på året, fisken hadde mer fokus på pulings enn å spise.

I år derimot, er det andre tider. Jeg satser mer på tørrfluer i år, så håper jeg det blir fart og moro i år også.

 

Jeg lærte mye i fjor, og tar med litt andre ting i år, litt andre fluer, litt mer kunnskap. Blant annet dropper jeg å ta med eget telt, Hillberg-teltene i fjor var jo rene palass når man har et alene! Det skal blir utrolig digg å ankomme Murmansk, en veldig kul og annerledes by, igjen.

Og ikke minst: lyden av helikopteret som forlater oss på tundraen - lyden erstattes av tunge vak nede på "200-prosenten".

Jepp. Det blir sommer i år også.

  • Lik 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat tilbake fra en uke på Kola. Og i år er det ganske sein sommer, vi opplevde minusgrader, snø og sterk vind fra nord. Issmeltingen er veldig sen i forhold til i tidligere år, og dersom det er tur nært forestående så er det smart å pakke litt ekstra med varme klær. Så lite fisk på elva, og ingen klekkinger å rapportere. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hmm, dette må jeg forhøre meg med. Takk for info, Lars Erik. 

Tenkte jeg skulle slippe å ta med ekspedisjon Helsport'n min  :)

 

I fjor så hadde vi ganske så fine Hilleberg-telt, hver av oss, og gutta var strålende fornøyd. Og slik jeg skjønte det i fjor, så skulle nye telt kjøpes inn til i år også. Skal høre med sjefen. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Infoen kommer via vå gruppeleder Vegard Veberg og en av gruppelederne som var inne nå. Hillebergteltene i fjor var kjempeflotte, håper i det lengste vi får lignende i år. Men mitt Black Diamond-telt har vært ved Pina før, det går fint :D Uansett: været er en større bekymring enn utstyret. I verste fall må man dele telt. Det er jo uansett i lavvoen moroa er!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hmm,mulig jeg bommet på navn. Men mener bestemt at det var Vegard som var inne. Mulig det er flere med samme navn, eller at jeg ikke har fått det riktig. Uansett. Tre telt falt. Nattelivet var nok som vanlig, var nye bryllup og greier på hotellet, men må innrømme at det ble tidlig køya pga tidlig avreise på søndag. Krysser fingrene for at forholdene snur, og at det blir supert fiske i ukene som kommer for de som skal inn. Og ting skjer jo fort på tundraen.:-) 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

×
×
  • Opprett ny...