Gå til innhold

Bokanmeldelse - Fiskesommer av Bjørnar Skjevdal


Nofish

Anbefalte innlegg

Da har jeg hatt noen veldig hyggelige timer med boka til Bjørnar Skjevdal.

Dette er god formidling av fisketurer, fine skildringer og nyttige tips om alt fra fluevalg til turmat. Veldig bra!

Boken er også krydret med fine bilder som underbygger stemningen i boka. God atmosfære, fiskeglede og ikke minst turglede.

 

Jeg var i utgangspunktet litt skeptisk til boka med tanke på det makkverket av en film den godeste Bjørnar ga ut for noen år siden… Dette er etter min mening på et helt annet nivå og anbefales varmt.

 

Løp og kjøp!

 

For ordens skyld:

Jeg kjenner ikke Bjørnar, jeg har heller aldri snakket med Bjørnar. Det er mulig jeg har sett han i kikkerten når jeg har vært på tur….Da har jeg bannet stille og gått andre veien ;)

 

  • Lik 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Enig! Dette er ei bok alle fluefiskere bør skaffe seg.

Bjørnar er en trivelig kar, har stor erfaring med fluefiske, og har laget ei trivelig og fin bok. Denne kjøpte jeg i det den kom ut. 

 

For ordens skyld: 

Jeg kjenner Bjørnar, og slik jeg kjenner han, så er det med å underbygger troverdigheten til boka på en god måte  <<l

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg kjøpte direkte fra Bjørnar da den kom ut via sms. Tlf: 951 02 704.

Likte boka godt. Får litt samme opplevelse som fra Pål Krogvold og Even Rise sine bøker. Nært og kjent på et vis, og som -Lars- skriver over, blir fiskesugen av denne rett og slett. Anbefales!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hallo .. Vet ikke om det er lov å svare på denne tråden for meg jeg?? I såfall smekk meg på fingrene. Tusen takk for godord. For å svare på spørsmål. Boka har jeg kun formidlet gjennom meg selv på facebook nå. Den ble ferdig samtidig med at min kone ble alvorlig syk. Hun er frisk nå, men alt engasjement stoppet opp den gangen pga dette for tre år siden. Jeg selger nå ut det jeg har igjen på billigsalg 130 kr. Interesserte tar kontakt med meg enten på fb, eller her eller på 95102704. Billigere julegave til seg selv, kompisen eller andre sliter man med :-)

  • Lik 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

×
×
  • Opprett ny...