Gå til innhold

Støtt oppropet: Nei til mer oppdrett i Skjerstadfjorden.


Klinkert

Anbefalte innlegg

Heisan.

Nå har Gildeskål FORSKNINGSTASJON pppray i Nordland, søkt om å få etablere oppdretts anlegg ved Mjønes i Skjerstadfjorden(i nærheten av Saltstraumen), som har en unik storvokst sjøørret stamme, og undervanns fauna, både i Norsk og verdens målestokk.

 

Støtt dette oppropet folkens, og la oss prøve å "stikke kjepper i hjulene" på disse oppdretts-baronene dark-smiley, som bare er opptatt av sine egne stadig feitere bankkontoer, og som gir fan i at de ødelegger økosystemer i fjordene våre.

 

God førjulstid cccheers

Audun A. Pettersen.

  • Lik 7
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Heisan.

Jeg skal ikke ta æren for dette oppropet. Jeg fikk det i en epost fra scanatura/saltdalselva.no, og jeg syntes det var viktig å prøve å bringe det videre, slik at andre "petri brødre" og folk som er opptatt av å ta vare på den vakre naturen vår, både til lands og til vanns, skulle få mulighet til å protestere mot denne galskapen som disse "oppdretts-baronene" har holdt på med i mange år, og som stadig øker i omfang, med støtte fra mer eller mindre inhabile politikere som fungerer som "nyttige idioter" for denne næringen.

Det er snart "lus-oppdrett" i hver eneste fjord i dette landet, og det tildeles nye konsesjoner/utvidelser i stadig økende tempo.

Fullstendig galskap, satt i system!!!

 

Oppropet finnes på Opprop.net

http://www.opprop.net/nei_til_mer_oppdrett_i_skjerstadfjorden

Endret av Klinkert
  • Lik 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

×
×
  • Opprett ny...