Gå til innhold

Bildetråden 2015.


Magne Fjellstad

Anbefalte innlegg

Ettersom Storm, Bergans og TV2 klarte å kåre et av bildene mine til "Tiårets værbilde" i en kåring i romjula der alle bildene er plukket ut blant dagsvinnerene de siste 10 år i værbildekonkurransen som går på værmeldingen på TV2-været så synes jeg det kanskje kan passe å starte året med akkurat det bildet som ble tatt andre dagen av 2014. 

Konkurransen, som så mange fotokonkurranser, bar selvsagt preg av at det ikke nødvendigvis var det fototeksniske som stod i høysetet, men hvem som klarte å generere flest stemmer blant venner og bekjente på nett. Jeg synes likevel det var moro å vinne! ;-) 


11697531586_6cb180db16_o.jpgAurora Hunter Terje Næss by Espen Ørud, on Flickr

  • Lik 15
Lenke til kommentar
Del på andre sider

I og med at det går mot lysere tider så var det på tide ø øve opp bålferdighetene igjen slik at man er klar når det igjen blir klart for kaffebål på breden....:

15731069163_a7032a0d5b_o.jpgDanbo heating up by Espen Ørud, on Flickr

For ordens skyld så må det vel spesifiseres at jeg har ingen profesjonnelle forbindelser med verken PinTimes eller Nitedals Hjelpestikker.


Fikk ikke til å legge ved PDF av ligningen for 2014 akkurat nuh, men den kan sendes pr epost på forespoørsel...

Endret av Espen Ørud
  • Lik 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...
  • 3 uker senere...

Espen Ørud - hadde du sagt at jeg drev med selvpromotering, reklame for fluebinding, reklame for LAW (selv om den ikke er å få lengre) eller noe slik, så hadde jeg nikket og smilt, men du treffer liksom aldri spikeren riktig på hodet i noen av innleggene dine  :D Føler du det som et problem selv? 

Det kommer sikkert av at jeg aldri skjønte at det var noen spiker å treffe. Kom bare på at jeg hadde et bilde i arkivet med samme produsent involvert og tenkte det kunne være interessant å dele det her. Dermed oppleves det ikke som et kjempeproblem i hvert fall.

Hadde det være noe poeng å lage hadde jeg trolig heller spurt om du kunne legge frem dokumentasjon på at du aldri har hørt om noen som kjenner noen med relasjoner til noen i Patagonia. Selv om poenget da ikke hadde vært myntet på deg...

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

×
×
  • Opprett ny...