Gå til innhold

Syk Opplevelse På 35 Meter


André_Brµn

Anbefalte innlegg

Jeg rekapitulerer litt i kveld, snakker med gutta på telefonen, skriver litt på en artikkel, ser i gjennom bilder og drikker øl  :) Har det fint og hører på gammel Eagles. Om jeg får lyst så skal jeg jekke en 100-kroners Escada 2013  :) Bare fordi jeg har lyst  :)   https://www.youtube.com/watch?v=LfeNhwnO8hw

 

Men det jeg egentlig ville fortelle var dette. 

Jeg og Rolf hadde en syk spent spinner-opplevelse i sommer, og alle de store ørretene så ut til å stå i en strømkant på andre siden av inngangen av kulpen. Cirka 32-35 meter over på andre siden. Alle som har fisket ørret, vet at å få fri drift på så lange hold er et helvete, og ikke minst å kroke dem på det holdet når man har lagt inn litt mending for å få fri drift. Ikke bra. Et tve-egga sverd det her. Fri drift på langt hold, og kroking. Man har omtrent like stor sjanse som barnet til Saturn i Goyas maleri Saturn is Devouring his Son

 

Uansett, vi prøvde. Jeg lever alltid etter NIKE-reklamen som sier Just do it. Og det ble en dyrekjøpt hard fiasko. Rett og slett. Ingen ting tilsier at det skal gå bra å kroke spent-spinner-vakende-ørret på 35 meter. Heller ikke nå. Jeg forsøkte å springe 5 meter bakover for å stramme opp. Forsøkte å le. Forsøkte å bare stramme opp... Neida. 

 

12 meget store ørreter tok flua mi i løpet av ei kort stund. Jeg klarte bare å kroke 4 av dem  :) Det er den råeste strømmkanten jeg noen gang kommer til å oppleve. Den der. På umulige 35 meter. En Micro Chenille Spent Spinner fikk klokka til å tikke på alle. 

 

16168596148_f2f5f58a77_o.jpg

Fucking ey! Endelig, etter noen langholds-krokinger som ikke holdt mål  <<l

 

 

16354459171_525896682a_o.jpg

Vakker ørret - og personlig synes jeg at jeg fortjente den etter alle nederlagene. 

 

 

16330346306_c22114c6f7_o.jpg

Det var til tider mer døgnfluespinnere i lufta enn det var mygg. Og det sier litt. Rolf mitt i vak-bonanza. Og jeg skal si ørretene vaka på døgniser. De andre gutta hadde ingen suksess. Spent Spinner var tingen her. Akkurat da. 

Endret av AndréB
Lenke til kommentar
Del på andre sider

×
×
  • Opprett ny...