Jørgen Smith Skrevet 1. april 2015 Rapporter Del Skrevet 1. april 2015 Jaahaaa....? Så du trodde det var det enkleste i verden? Feeeiiil! Og koke en potet på riktig måte betyr at du også kjenner de forskjellige potetene på potetmarkedet. Nå skal vi ikke være potet-ekstremister så vi gjør det enkelt: Kok først opp vannet før du legger i potetene. Ha salt i vannet. Skru ned plata. Poteter skal IKKE fosskoke, men putre. Hell av vannet når de er 2/3 deler kokt og la de dampe seg ferdige. På den måten blir de møre og smakfulle... EGG..... : Så du "koker" eggene? Feeeeeiiiil...! Et egg er skjørt og skal ikke kokes, men trekkes. Skjønnerne spiser selvfølgelig ikke hardkokte egg, for hardkokte egg har ingen smak. Egg er som biff: En gjennomstekt biff er tørr og jævlig uten smak. Sånn er det også med EGG. Det perfekte egg, bløtkokt eller medium (hardkokt er å ødelegge egget): Fyll en kjele med vann ( å ja, vann jaaa....), legg eggene i mens vannet er kaldt. Kok opp og sett til side og la det trekke i 6...SEKS minutter under lokk for bløtkokt. 8 min for medium. Skyldt umiddelbart i kaldt vann ellers fortsetter de og koke..... Posjerte egg: I Norge er vi jævla heldige fordi vi alltid har ferske egg i butikken. Et ferskt egg skal alltid behandles annerledes enn et eldre egg. Ikke tro på trikset med litt eddik i vannet, glem det! Kok opp vann i en stor kjele, og dra kjelen til side. Og nå kommer trikset uten eddik i vannet: Drener egget. Hell egget i en hullsleiv og la vannet drenere ut av av kvita. Hell så egget pent opp i vannet og la det trekke 5-6 min under lokk. Legg det på et tørkepapir og la det renne av seg, aaaahhhhh!!! God påske (egg)....!...... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Stian L Skrevet 1. april 2015 Rapporter Del Skrevet 1. april 2015 si meg. er det deg, skævvvens? 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Bjørnar Luggens Skrevet 1. april 2015 Rapporter Del Skrevet 1. april 2015 si meg. er det deg, skævvvens? He's back! 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Emil Skrevet 1. april 2015 Rapporter Del Skrevet 1. april 2015 Lurer på hvor lang tid det tar denne gangen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Knut Adolfsen Skrevet 1. april 2015 Rapporter Del Skrevet 1. april 2015 En elevbedrift hadde sett seg lei på "gode" råd,som de vi ser her ,når det gjaldt koking av egg for egg er forskjellige så de utviklet et finurlig brett med hull i forskjellige størrelser hvor man enkelt finner eggets diameter og dermed den perfekte koketiden. Oppfinnelsen fikk naturligvis navnet Egglederen. Ingen påske uten eggleder.. Friluftsfjorden! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jørgen Smith Skrevet 1. april 2015 Forfatter Rapporter Del Skrevet 1. april 2015 Hvem er det? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tom Syversen Skrevet 1. april 2015 Rapporter Del Skrevet 1. april 2015 Egentlig en jævla kul fyr som fremdeles burde være her. Tom. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Stian L Skrevet 1. april 2015 Rapporter Del Skrevet 1. april 2015 Hvem er det? en fyr som fremstod på nettet som en fluefiskende Kjell-Bjarne (på steroider + amfetaminrus) som digger BURGERE, rompelukt og LAAAAAAHHHPSKAUUUUS, var sinnsykt glad i CAPS LOCK og doble vokaaaaaler.. eller kort fortalt som tom sa; en jævla kul fyr 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jørgen Smith Skrevet 1. april 2015 Forfatter Rapporter Del Skrevet 1. april 2015 Ok? Og hvorfor tror noen at jeg er HAM selv om jeg kanskje bruker store bokstaver? Er det INGEN andre her som bruker det? Og hvorfor er han borte siden han var så jævla kul? Jeg også digger rÆÆVlukt, børgere,og annet faenskap, og CAPS-LOCK. Men er det forbudt her inne? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Viktor Storelv Skrevet 1. april 2015 Rapporter Del Skrevet 1. april 2015 Jeg liker hardkokte tørre egg jeg Liker også biffen min gjennomstekt. Poteter smaker alltid godt med en god saus på! 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jørgen Smith Skrevet 1. april 2015 Forfatter Rapporter Del Skrevet 1. april 2015 (endret) Victor: What?? Ææææææsj.... :-). Du er den ene prosenten som liker dårlig tilberedt mat.I stedet for biff burde du spise kjøtt som kan gjennomsteikes.F.eks svinekjøtt eller kyllingfillet. ikke BIFF...... Husk att sausen er ikke ferdig før den henger på skjea, etter ca en time putring. Og hard'on kokte egg...? Welle.... :-) Endret 1. april 2015 av Frederik3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Viktor Storelv Skrevet 1. april 2015 Rapporter Del Skrevet 1. april 2015 Biff er litt oppskrytt da, tar meg heller noen saftige koteletter:) men skal jeg først tvinge i meg en biff, skal den være gjennomstekt! 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jørgen Smith Skrevet 1. april 2015 Forfatter Rapporter Del Skrevet 1. april 2015 Biff er ikke oppskrytt. Men du liker helt klart IKKE biff.... :-) En gjennomsteika biff er en tørr og gummi-aktig bedritent kjøttstykke. Ikke for folk men for dyr som eter hva som helst. Som sagt, for deg gjelder det koteletter eller svin eller kylling. Alt som skal gjennomsteikes. Hold deg langt unna biff :-) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jørgen Smith Skrevet 1. april 2015 Forfatter Rapporter Del Skrevet 1. april 2015 Jeg liker hardkokte tørre egg jeg Hiiihiii... Er det muuulig?..... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Espen Ørud Skrevet 1. april 2015 Rapporter Del Skrevet 1. april 2015 si meg. er det deg, skævvvens? Dette burde kunne gi en indikasjon ;-) : http://www.fluefiskesiden.no/forum/index.php?app=forums&module=extras§ion=stats 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jørgen Smith Skrevet 1. april 2015 Forfatter Rapporter Del Skrevet 1. april 2015 Dette burde kunne gi en indikasjon ;-) : http://www.fluefiskesiden.no/forum/index.php?app=forums&module=extras§ion=stats På hva da? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jørgen Smith Skrevet 1. april 2015 Forfatter Rapporter Del Skrevet 1. april 2015 Det er tydelig at noen her inne forveksler meg med en annen person; skauvens eller skævvens.Jeg har søkt ham opp her og lest diverse innlegg fra ham. Jeg kan ikke se at han har vært et problem. Mange gode innlegg fra ham. Har han drept noen? Men hvorfor tror noen her at jeg er ham? Jeg er Fredrik "frederik" Med E fordi en annen her inne heter Fredrik3 uten E. Hva faen er problemet? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jørgen Smith Skrevet 1. april 2015 Forfatter Rapporter Del Skrevet 1. april 2015 en fyr som fremstod på nettet som en fluefiskende Kjell-Bjarne (på steroider + amfetaminrus) som digger BURGERE, rompelukt og LAAAAAAHHHPSKAUUUUS, var sinnsykt glad i CAPS LOCK og doble vokaaaaaler.. eller kort fortalt som tom sa; en jævla kul fyr Så hvorfor er han ikke her lenger da? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Espen A Skrevet 2. april 2015 Rapporter Del Skrevet 2. april 2015 Så hvorfor er han ikke her lenger da? Neeei, si det.. Stalltipset er at moderator ble like lei alt tullet og fjaset som de aller fleste andre av oss.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jørgen Smith Skrevet 2. april 2015 Forfatter Rapporter Del Skrevet 2. april 2015 Det var litt av et stalltips. Men du vet kanskje ikke hva "stalltips" betyr? Et "stalltips" har ingen sammenheng med hva du skriver her. Så hva mener du med det? Nei, glem det....:-) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Espen Ørud Skrevet 2. april 2015 Rapporter Del Skrevet 2. april 2015 På hva da? http://www.fluefiskesiden.no/forum/index.php?app=forums&module=extras§ion=stats 2 dager på rad er ikke så verst for en "nybegynner"... ;-) 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
-Lars- Skrevet 3. april 2015 Rapporter Del Skrevet 3. april 2015 Ok? Og hvorfor tror noen at jeg er HAM selv om jeg kanskje bruker store bokstaver? Er det INGEN andre her som bruker det? Og hvorfor er han borte siden han var så jævla kul? Jeg også digger rÆÆVlukt, børgere, og annet faenskap, og CAPS-LOCK. Men er det forbudt her inne? Det burde ihvertfall vært det ;-) 8 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Espen A Skrevet 3. april 2015 Rapporter Del Skrevet 3. april 2015 Det var litt av et stalltips. Men du vet kanskje ikke hva "stalltips" betyr? Et "stalltips" har ingen sammenheng med hva du skriver her. Så hva mener du med det? Nei, glem det....:-) Nei, stalltips, hva i all verden kan det bety, og hvordan brukes det i dagligtale..? Men du Skævvvens, du får bare kverulere, så får vi se hvor lenge det varer denne gangen.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tom Syversen Skrevet 3. april 2015 Rapporter Del Skrevet 3. april 2015 Hvor lenge det varer styrer han vel i stor grad selv.Eller? Hvis vedkommende bytter navn og IP adresse så kan det jo egentlig vare i all evighet? Tom. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kjell S. Rakkenes Skrevet 3. april 2015 Rapporter Del Skrevet 3. april 2015 Siden hele tråden er off topic, så er det rimelig å påpeke at rett bokstavering er "Å koke en potet, å koke et egg". Alternativt, om man koker begge deler samtidig, så kunne man ha skrevet "Å koke en potet og koke et egg". Best ville det ha vært å kuttet dobbelkokingen, og effektivt skrevet "Å koke en potet og et egg" 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg