Gå til innhold

scott s4 stangdeler


dilla

Anbefalte innlegg

jeg har to scott s4 stenger i klasse 4. begge er 9 fot.

greia er at tuppen på den ene ødelagt. ca 5cm av toppen er knekt, men jeg har skjøtet på den ytterste ringen, så stanga er bare 5 cm kortere enn vanlig,og kan fortsatt fiskes med.

det jeg lurer på er om det går an å bruke de forskjellige delene på begge stengene sammen.

altså om man kan blande delene fra to stenger. noen som vet om dette funker, eller er stengene laget slik at hver enkelt del kun passer med de andre delene som fulgte med i den opprinnelige stanga?

 

 

noen som vet?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du må se om hvordan skjøtene mellom mellom seksjonen er. Kanskje går den ene hunndelen 5 cm ned på hanndelen på den ene og 3 på den  samme, kankje passer delene perfekt , må prøves.  Med fem cm kutt i toppen vil du også merke det på aksjonen etter min mening. Har ikke Scott en god garanti? Beste er vel å få en tilpasset topp fra de. Knakk et par cm på en topp engang. Merket bare litt forskjell, men ny ble bestilt og den knekte og reparerte ble en reservetopp.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

jeg MÅ ikke bruke delene om hverandre, men hadde vært artig om det gikk. da har jeg liksom reservedeler hvis noe skulle gå skeis over åra. ingen av stengene er mine som første eier, så garantien går ut for min del. har snakket med flyfish europe, og de skulle ha 2000 spenn for å fikse stangtuppen. da takket jeg høflig nei, for det er i meste laget for en ny tupp syntes jeg. sikkert mange her inne som ikke er enig med meg ang det, men jeg ordnet meg heller en "ny" stang til omtrent samme pris.

evt om noen skulle ha interesse for å kjøpe den ene stangen med "redigert" topp, så er det alltids mulig å komme fram til en god deal der.

 

i verste fall så har jeg en back up stang som er fullt fiskbar.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

×
×
  • Opprett ny...