Gå til innhold

Barrio liner


Ravn

Anbefalte innlegg

Heisann, lurte på om det er noen her som har noen kjennskap/erfaringer med barrio liner?

 

Fikk de anbefalt av spanske Maxia(Bedriften som kjøpte opp Italienske "Modern Flies") til min Maxia MX, men jeg finner svart lite omtale av de, hvertfall på norske/engelskspråklige forum, og spansken min er ikke like stødig som den var på vdg ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Barrio SLX er ei spesial-line for underhånds/vannkasting under trange forhold. God coating, lite minne, men jeg synes den ligger litt for djupt i flimen mtp opptrekk, mending, tilslag osv. Det kan være jeg har fått mandagsprodukter i både #fire og fem. Og der stopper min erfaring med Barrio, men jeg veit at det er mange som liker de forskjellige modellene, og at Mr.Barrio himselfe er en rask og pålitelig fyr - som gjerne sender med en håndskrevet hilsen på vedlegget. Prisen på linene er rundt den leia som de fleste liner burde ligge på ;) 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Barrio GT 90 og 125 er gode liner, meget lang baktapering. Har brukt SLX også , og sliter ikke med det Olav nevner, men jeg bruker den på ei switch stang og den tilgir nok endel av de problemene.

Prisen er strålende så man taper lite med å prøve ei line hvertfall

 

http://www.flylineshop.com/barrio-fly-lines.html

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ser at gt125 har lang baktapering. Hva gjør en lang baktapering egentlig med snøret og kastet, i motsetning til en kort baktapering?

Er selv på jakt etter snører der jeg slipper å bære så mye line i lufta, men heller gode skyteegenskaper, og korte klumper... Har i dag barrio slx i både #5 og #7.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Viktor - jeg vil anbefale deg liner som Eikre Evolo LB eller Guideline Highwater... <<l Håper du skal fiske praktisk, ikke bare kaste lengst mulig = nullhensikt...

Nei, her skal det kun fiskes!:)

Har forsåvidt vært fornøyd med Barrio SLX til min #5 Winston Nexus, også veldig fornøyd med Rio Dart til samme stanga. Har litt lyst å prøve annet fra Barrio også..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har et GT90 intermediate i klasse 6 og et GT90 flyt i klasse 4. Begge har lite minne og coating som glir bra i ringene. Jeg opplever at de spenner stanga lett men at de på en måte blir litt "slengete" etterhvert som mer line holdes i lufta.  Begge deler virker jo logisk ettersom vekta er ganske konsentrert langt framme.

Det er også mulig at vissheten om hvordan vektfordelingen er forsterker opplevelsen min av hvordan snøret oppfører seg. Skjønner hva jeg mener?

Uansett synes jeg det går fint å holde ganske mye line i lufta og jeg føler ikke at det er noe dårligere enn andre snører når det gjelder kastelengder. Jeg har bare ikke helt funnet den gode følelsen.

Jeg kommer sikkert til å prøve både SLX og Mallard med tid og stunder.

Prisen er hyggelig selv med svak krone og så er det jo litt artig at mr Barrio legger ved en håndskrevet lapp. Dog mistenker jeg at den egentlig ikke er håndskrevet. De to jeg har fått har i alle fall vært helt like :-)

Endret av AndersK
  • Lik 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 måned senere...

Jeg har nå fisket en periode med barrio SLXi, intermediate i sjøen, og dette har nok blitt en favoritt.

God å kaste med, og god å fiske med. Glatt fin coating, og snøret ser ut til å ha gode egenskaper i kulde også.

Dette er nok snøret som komme til å bli brukt mest!

Prisen er meget god, og servicen er suveren.

Jeg opplevde å ryke lina... Jeg sendte en mail og spurte om han hadde opplevd brudd på de, og at det var sannsynlig at jeg hadde påført skade på snøret ved å tråkke på det. Svaret var at det hadde han ikke, så han sendte en ny line uten noe diskusjon, og når den ble levert så lå det ved et håndskrevet brev med beklagelse om det uforutsette som hadde skjedd og en ny line.

Jeg vet hvor jeg handler snører neste gang!

Anbefales!

(Har ingen forbindelser til Barrio på noen måte, utover at jeg er en meget fornøyd kunde)

  • Lik 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

SLXi er forholdsvis tung, så jeg holder meg til klassen. (På de blå kan det kanskje være lurt å gå en klasse opp, jeg ville i hvert fall foretrukket det)

Coastal har jeg brukt mye, men liker faktisk SLX bedre nå som jeg har vent meg til den. Tok litt tilvenning, men nå liker jeg det veldig godt!

Har det i klasse 7, så om du vil så kan du prøve det ved en anledning.

Kan absolutt anbefales!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

×
×
  • Opprett ny...