Gå til innhold

MODERERING - SLETTING - ARKIVERING


Kjell Karlsen

Anbefalte innlegg

I forbindelse med at Rune A. Stokkebekk igjen har overtatt Fluefiskesiden.no blir det nå gjort en stor ryddejobb på forumet samtidig som det lages ny forside, revidering av forumsregler osv. 

 

Under denne ryddingen vil brukerne se at enkelte tråder blir moderert, slettet eller vi arkiverer dem.  En del av dette arbeidet vil foregå her i Utstyrsprat noe som også antakelig vil gi en del reaksjoner og missnøye fra enkelte.  Men det er ingen enkelt moderator eller administrator som gjør denne jobben ene og alene, det blir drøftet og konferert innad i teamet underveis.

 

Den nye Fluefiskesiden.no skal være en side finansiert av brukerne og dugnad uten reklameinntekter.   Av den grunn blir det også nulltoleranse på snikreklame og omtaler av egne produkter av proteammedlemmer, utstyrsleverandører etc.

 

Det skal fortsatt være rom for alle andre medlemmer å diskutere og snakke om all verdens produkter som hører fluefisket til.  Men for nevnte personer er det ikke rom for annet enn å gi tekniske opplysninger som et svar i en tråd. Det skal ikke snakkes om fortreffeligheten ved egen produsent sine løsninger eller sammenligne produktene opp mot andre.  Men det kan opplyses om for eksempel; klumplengde 10 meter,  stangvekt 90 gram, kommer i 9 fot #3-5 osv.

 

Tips om tråder som bryter med disse retningslinjene kan sendes moderator/administrator teamet.

 

Ryddejobben vil ta sin tid, men vi velger å holde forumet åpent i hele perioden.

 

Moderator

 

Kjell Karlsen

  • Lik 17
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...