André_Brµn Skrevet 11. april 2016 Rapporter Del Skrevet 11. april 2016 De fleste drikker sikkert kaffe her, og har sin favoritt. Jeg har bare lyst til å dele min absolutte favoritt, for kaffeelskerne her: Friele Fair Trade. Den er gull Det er fint at den er fair trade altså, men den er jo også helt eksepsjonell på smak. Det er stor forskjell på kaffe. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ruffen Skrevet 11. april 2016 Rapporter Del Skrevet 11. april 2016 Mocca o' dor. Jeg kjøper den på en liten spesialbutikk for kaffe og te. Jeg vet ikke om det bare er her de selger den? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
André_Brµn Skrevet 11. april 2016 Forfatter Rapporter Del Skrevet 11. april 2016 Den har jeg aldri smakt. Jeg elsker kaffe, så den skal jeg se etter. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jan Skundberg Skrevet 11. april 2016 Rapporter Del Skrevet 11. april 2016 Zoega skånerost (grønn) traktekaffe fra Rema1000. Mørk, intens og fyldig. Bare slått av italiensk espresso. Sent from my iPhone using Tapatalk Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jarle TL Skrevet 12. april 2016 Rapporter Del Skrevet 12. april 2016 Arvid Nordquist Eco er den beste trakterkaffen jeg vet i øyeblikket. Den er også Fairtrademerket og økologisk. Anbefales :-) http://www.arvidnordquist.no/kaffe/vareutvalg/eco/ Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
-Lars- Skrevet 12. april 2016 Rapporter Del Skrevet 12. april 2016 Tine's Is-kaffe, med god margin :-) 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anders G Kristiansen Skrevet 12. april 2016 Rapporter Del Skrevet 12. april 2016 Evergood kaffe - Litt dyrere for smakens skyld 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Skjeggulf Skrevet 12. april 2016 Rapporter Del Skrevet 12. april 2016 Kaster meg på jeg også, samme hva det er, bare det er dyrt, kommer fra et sted ukjent for de fleste, samt at forpakningen er fancy og matcher interiør og bekledning! 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Eirik Rusten Skrevet 12. april 2016 Rapporter Del Skrevet 12. april 2016 Type kaffe har ingenting å si uti skauen. Da tar du en halv til en hel pose i kaffekjelen uansett, og den blir så sterk at alt smaker krutt - tilogmed brødskiva to dager etterpå. Skakjeværnotuill. Hjemme bruker jeg stort sett Nespresso-maskinen med kapsler fra Kiwi-butikken (new world coffee heter de vel), og de på Rema funker også. Nammenamm. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Elisabeth Sletten Berg Skrevet 12. april 2016 Rapporter Del Skrevet 12. april 2016 Beste kaffen får du når du koker på samme gruten i bålkjelen på dag 2! Hands down! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Alexander Røisland Skrevet 12. april 2016 Rapporter Del Skrevet 12. april 2016 Glad jeg ikke drikker kaffe jeg... 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ruffen Skrevet 12. april 2016 Rapporter Del Skrevet 12. april 2016 Type kaffe har ingenting å si uti skauen. Da tar du en halv til en hel pose i kaffekjelen uansett, og den blir så sterk at alt smaker krutt - tilogmed brødskiva to dager etterpå. Skakjeværnotuill. Hjemme bruker jeg stort sett Nespresso-maskinen med kapsler fra Kiwi-butikken (new world coffee heter de vel), og de på Rema funker også. Nammenamm. Riktig dosering i kjelen er når ei mus kan løpe tørrskodd over. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Emil Skrevet 12. april 2016 Rapporter Del Skrevet 12. april 2016 Riktig dosering i kjelen er når ei mus kan løpe tørrskodd over. Så det er derfor du har med kona på tur, for å dosere kaffen? 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Klinkert Skrevet 12. april 2016 Rapporter Del Skrevet 12. april 2016 (endret) Evergood , kokt på bål, med min gode gamle "svart-kjel". Selv om fisken ikke er særlig bitevillig, og forholdene ikke er de beste, så er likevel turen vellykket, når jeg kan sette meg ned ved bålet, med en god kopp kaffe, og slappe av. Bare nyte stunden, og la tankene vandre helt fritt. Dæsken ta, hvor heldige vi er, som har denne flotte hobbyen . Endret 12. april 2016 av Klinkert 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ruffen Skrevet 12. april 2016 Rapporter Del Skrevet 12. april 2016 En fortalte meg at det var godt å slippe et par litt grove saltkorn i kaffen. Det skal jeg prøve. Høres litt godt ut. Salt er jo en smaksforsterker. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Trond Ingebrigtsen Skrevet 13. april 2016 Rapporter Del Skrevet 13. april 2016 Salt i kaffen har blitt meg fortalt kommer av tidligere tiders sjøfiske med sjark og mindre båter. Da var ofte ikke ferskvann like lett tilgjengelig og man kokte kaffe på det som var å få tak i; rikelige mengder sjøvann! Etter hvert ble de vant til det, og de hadde litt koksalt i kaffekjelen hjemme også! Trodde denne kysttradisjonen var i ferd med å dø ut, men ser jo med glede at noen fortsatt holder den i hevd. Flott tiltak Ruffen, som med ditt bidrag er med på å holde god gammel kystkultur i live! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lars Erik Marcussen Skrevet 13. april 2016 Rapporter Del Skrevet 13. april 2016 Single estate uvakset Arabica fra Finca d' Incomformista (bare sørvest-hellingene, må vite), saktebrent på Grünerløkka og håndbrygget med V60 med NØYAKTIG 87,7 grader temperatur, 14 gram per 200 ml vann, 87 sekunder (den velkjente 14 / 200 / 87,7 / 87 - formelen). DA har men den perfekte kaffe. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jarle TL Skrevet 13. april 2016 Rapporter Del Skrevet 13. april 2016 Lemmel kaffe (som markedsføres som kokekaffen til fluefiskere) leveres med en liten pose grovkornet salt. God kaffe, men litt dyr. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ruffen Skrevet 13. april 2016 Rapporter Del Skrevet 13. april 2016 Single estate uvakset Arabica fra Finca d' Incomformista (bare sørvest-hellingene, må vite), saktebrent på Grünerløkka og håndbrygget med V60 med NØYAKTIG 87,7 grader temperatur, 14 gram per 200 ml vann, 87 sekunder (den velkjente 14 / 200 / 87,7 / 87 - formelen). DA har men den perfekte kaffe. Hipster-kaffe mao. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ruffen Skrevet 13. april 2016 Rapporter Del Skrevet 13. april 2016 Lemmel kaffe (som markedsføres som kokekaffen til fluefiskere) leveres med en liten pose grovkornet salt. God kaffe, men litt dyr.Ja det var det han pratet om. Skulle hive et par saltkorn i koppen. Skulle visst være snadder. Skal testes. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
vlk Skrevet 13. april 2016 Rapporter Del Skrevet 13. april 2016 Blir det som er på tilbud her i heimen.. Kanskje kutte ned forbruk på fiskeutstyr til fordel for god kaffe? Hmmmmmmmm Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
lars p Skrevet 13. april 2016 Rapporter Del Skrevet 13. april 2016 Flaut men, jeg liker pulverkaffe jeg. Yrkesskade etter 26 år i tungindustri og skiftjobbing... Så Løfbergs Lila er greia mi 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tore M. Nilsen Skrevet 14. april 2016 Rapporter Del Skrevet 14. april 2016 (endret) Har blitt skikkelig kresen på kaffen. Mest nykvernet som gjelder for meg, og bønnene er rimelig ferske og. maks 3+4 uker siden de ble brent. Har kverner og espressomaskin både på jobben og hjemme. Mye bra kaffe i NZ, og mye dårlig. Ikke mange som bruker filterkaffe her, så de fleste bruker pulver eller kaffepress hjemme. På tide med en kopp kjenner jeg Endret 14. april 2016 av Tore M. Nilsen Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Morten D. Skrevet 14. april 2016 Rapporter Del Skrevet 14. april 2016 (endret) Som bergenser så går det naturligvis i Friele kokekaffe på tur. Noe annet ville i grunnen være utenkelig. Å se hvordan dere andre tar til takke med det nest beste, gjør meg bekymret og litt trist. Hvilke andre gale valg har dere tatt? Må alle fluefiskerådene som er gitt av fomrumlegender som drikker hipster-kaffe revurderes? Endret 14. april 2016 av Morten D. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ruffen Skrevet 14. april 2016 Rapporter Del Skrevet 14. april 2016 Har blitt skikkelig kresen på kaffen. Mest nykvernet som gjelder for meg, og bønnene er rimelig ferske og. maks 3+4 uker siden de ble brent. Har kverner og espressomaskin både på jobben og hjemme. Mye bra kaffe i NZ, og mye dårlig. Ikke mange som bruker filterkaffe her, så de fleste bruker pulver eller kaffepress hjemme. På tide med en kopp kjenner jeg Jeg synes kaffen på nz var veldig god jeg. Long black var det jeg kjøpte og det er vel nærmest våres kaffe. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg