Gå til innhold

Guideline Presentation.


Klinkert

Anbefalte innlegg

Hei.

 

Har kjøpt et Guideline Presentation snøre, av den "gamle" utgaven, og nå lurer jeg på, om det er noen som kan forklare meg hva som er forskjellen på dette snøret, og det nye Presentation Evolve snøret?

 

Takk for svar <<l .

 

P.S. Beklager oveskriften!! Det skal selvfølgelig stå Guideline Presentation.

Har litt problemer med D'en, på tastaturet........

Endret av Klinkert
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei!

Nå har jeg bare lest litt om den nye Evolve serien fra Guideline og har ingen praktisk erfaring. Tror utviklingen stort sett ligger i coatingen, ikke i profil, vekt eller kjerne. Men det står litt mer på sidene til Guideline:

 

EVOLVE står for oppgradering og forbedring. Presentation har fått en rekke forbedringer og tillegg som vi vet vil gjøre denne klassiske bestselgeren enda bedre! Fluelinen har en ny coating som gir bedre flyteegenskaper, noe som blir spesielt tydelig i den fremre delen og spissen. Den harde coatingen gir bedre kasteegenskaper, lav friksjon og en line som holder seg bedre i varmt vær.

  • Lik 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er jo som du skriver, Jarle, at det kun er coatingen som er "ny", og etter å ha sett bilder av snøret, så er det vel en litt annen farge på Evolve.

Ellers så er jo Evolve likt det "gamle" snøret, som jeg liker veldig godt. Synes at det er et meget godt snøre til "nærfiske", og der det er trangt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

×
×
  • Opprett ny...