Gå til innhold

All aktivitet

Denne strømmen auto-oppdateres

  1. I dag
  2. Siste uke
  3. Grattis! Dette varmer og inspirerer til snarlig tur!
  4. Ja,endelig er det igang.Men det er kuldegrader på natta her enda.Ble litt overrasket over hvor villig fisken var.
  5. Feite, flotte skogsaurer! Nå er endelig isen i ferd med å forsvinne - og sesongen i skauen står for dør! 🥰
  6. Stig Gaarden

    Myggfiske

    Min første fisk på mygg,krok 16#.Surt og kaldt,2 grader og sludd. Åfjord,Trøndelag
  7. For min egen del er de 4 stang som blir valgt 95% av gangene jeg skal ut. Men fisker tørt og vind er en styggedom. 5 stang tar jeg fram dersom jeg må prøve på vannkasting. Vil derimot tro at en 5 vil gi deg en lettere vei til å takle hastighet og linebukter da linen er litt tyngere og vil gi deg bedre beskjed når du kaster. Men det går fint å lære seg med en #4 også. Begge gutta mine startet med #4 stang.
  8. Slik som fluefiskeinteressen fungerer, blir du bitt, så kjøper du sikkert enda en stang til neste år. Utfra det du skriver så ville jeg tatt en femmer første gang, og supplert med en 8,3-9ft treer neste år. Men tenk ikke bare stenger. Snøre er minst like viktig. Jo kortere klump, jo lettere med store fluer/streamere. Mister dog noe av lengde og presisjon. Skal du ha et allround snøre til starten, så kjøp en allround klump type SA art. Lykke til! :)
  9. Tidligere
  10. Takk for tipset! Hvor langt tau bruker du fra packraft til drivanker?
  11. Er jo ikke snakk om å erstatte noe... bare teste noe som ser litt annerledes ut... Cdc myggen har 4 rekker i myggboksen og de blir nok ikke borte etter 20års tjeneste 😅
  12. Er det ikke her frasen «why change a winning team?» gjør seg virkelig gjeldende? Det er kanskje bare meg, jeg føler i alle fall at CDC myggen er best i sin klasse.
  13. Den flyter nok ikke like bra som en CDC mygg og sitter ikke like lett. Tanken er å få en flue med litt mer subtil fremtoning og litt mer liv i beina og ellers ved litt mer blanding av farger. Jeg klipte ut litt hår og bare putta de i dubbingløkke, napper ut underulla.
  14. Må slå et slag for packraft med drivanker: https://www.westsystem.no/produkt/drivanker-mini-80-cm/?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjw2a6wBhCVARIsABPeH1vDRw7tQfPnpAzY07gprgGJkke8dETio3AHiOJQ8NU6kEsx0-LzQeMaAkTmEALw_wcB Da ligger man rolig nok til å fiske tørt. Evt så tar man det med på dager med mye vind og bedriver buzzerfiske med drivende båt.
  15. Nydelig! Spørs om den flyter like bra som cdc-mygg, men det er vel bare å bruke High n Dry og strikk mellom kasta. Denne har jeg trua på! Når du spinner hår fra haremaske; klipper du bare av en bunt og spinner? Eller stacker du?
  16. Hei, jeg har fisket en del fra packraft på vannene det er lov i marka. Opplever det som en stor fordel, spesielt på vulgata spinnerfall som ofte skjer utenfor kastehold fra land. En erfaring jeg har gjort er å alltid kjøre fisken på snella, da løsline i packraften har en tendens til å henge seg opp når den ligger rundt i båten.
  17. Har fundert litt på alternativer til Cdc myggen, og tenker å teste noen som dette, Haremygg. Franskinspirert sådan. Bakkropp: Påfuglherl, strung. Vinge: Lys brun/khaki CDC. Thorax: Svart/mørk grå dub fra tuppen av harehøre. Bein: Haremaskehår spunnet. Haremygg.mp4
  18. Ser nå at det ikke bar spesielt oppløftende innlegg fra meg 😅 Du har all grunn til å glede deg. Det er en suverent farkost.
  19. Oi, det var nærme! Spøk til side, takk for erfaringer fra dine opplevelser med fiske fra packraft. Jeg regner med at jeg kommer til å opplever akkurat det samme. Men jeg gleder meg som en unge til første sjøsetting uansett!
  20. Jeg har prøvd å fiske fra en slik nemlig. Var så på flatbanka kjønnshåret nær ved å kjøpe en, men leide en istedenfor og testet ut. Det er vel bortimot det mest tungvinte greiene jeg har drevet med. Skal du bruke den til ren transport derimot så er den helt konge. Både i enkelhet og praktisk.
  21. Nope. Forstår at det går fint, men det krever vindstille vær eller anker. For mitt bruk handler det mest om å kunne padle over til andre siden. Der vaker det alltid mye mer 😅
  22. @Roaas Jeg har fisket en del fra packraft og det fungerer helt fint. Med et lite anker så har man også grei kontroll på å ligge i ro på en gitt plass.
  23. Har du prøvd å fiske fra en slik?
  24. Gratulerer så mye! Hatt det fint i vinter den ørreten der 😁
  25. Da har jeg bestilt den! 🙂 Ser det var flere farger ja, men foretrekker nøytralt slik at stanga og snella kan skille seg ut mer, hehe 😉
  26. Klasse 7, skal det brukes til sjøørret/ lett laksefiske ?
  1. Last inn mer aktivitet
×
×
  • Opprett ny...