Gå til innhold

Vinnerliste

  1. Lars Mathisen

    Lars Mathisen

    Members


    • Poeng

      3

    • Innlegg

      2 437


  2. Olav Haug

    Olav Haug

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      2

    • Innlegg

      4 848


  3. Kjetil. H

    Kjetil. H

    Members


    • Poeng

      1

    • Innlegg

      459


  4. Knut R. Skåre

    Knut R. Skåre

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      1

    • Innlegg

      1 783


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 13. juli 2014 i alle områder

  1. Slenger på et stemningsbilde fra Blåvannet i Strupskardet i Lyngsalpene, Troms. Aldri før har jeg sett et så intenst farget brevatn.
    2 poeng
  2. Litt hverdagsfilosofi om fluefiske sånn i pausen på VM-finalen:
    1 poeng
  3. Naboen kom og banket på døren nå nettopp! Han lurte på åssen fisk de hadde fått i lakse elva...... Joda, der var det en flott HA på rundt 2 kilo! Er det noen som har hørt om HA som er tatt i elv før? For meg så det nesten ut som den hadde gytt? Den hadde den samme slappe magen som en utgytt SØ, samt den var bare å dra rett in. Den hadde vist ikke krefter i det hele tatt.
    1 poeng
  4. ...når sesongen er godt i gang og fruen nekter og dra på hytta for og være barnevakt...
    1 poeng
  5. Ikke så svær, men veldig flotte tegninger
    1 poeng
  6. Et mobilbilde av et individ fra den vakreste ørretstammen jeg veit om. Fra en av de vakreste plassene også. Og nå snakker jeg selvfølgelig for meg sjøl
    1 poeng
  7. Masse flotte bilder, både med & uten fisk Har akkurat børstet støvet av bindestikka etter 3 år uten bruk. Her har jeg hatt flua liggende i foto telt med blits under samt kameramontert blits med diffusor. Både kamera og blits er kjørt i manuellmodus. Sølvreflektor i taket på teltet. Har laget en liten collage av flua tatt fra ulike vinkler. Litt smårustne bindeteknikker.
    1 poeng
  8. I Danicaens adventstid poster jeg to
    1 poeng
  9. Du har Opti serien, og du har Evotec serien. Opti serien er "toppmodellen" og Evotec er lillebroren. Opti Creek, stream og Stillwater er liner som har vært med en stund. Der stillwater har en klump på 10.8 meter. Evotec100 er "søskenbarnet" til denne lina, og noe billigere. Men den er i samme gata. Med en klump på 10.4 meter. En ørliten dråpe mer agresiv fronttappering på Evotec100 lina, for da å kunne banke over litt heftigere fortommer (les lengre). Så har du Opti130, 165 og 210. Der tallet bak indikerer klumplengde. Det gjelder også hele Evotec serien. Evotec85, 100 og 140, der tallet igjen indikerer klumplengde. Min favoritt er Evotec100. Brukte lang lang tid på å få denne som favoritt fremfor stillwater, som har havnet på "reservebenken" nå. Stillwater er ikke saltvannsline. Men de har en som heter Evotec100 float/interm. Der klumpen er 10,4 meter og saktesynkende, mens baklina er flyteline. Har denne, i #6 som skal brukes til sjøfiske, men har ikke fått testet den skikkelig enda. Tiden strekker ikke skikkelig til
    1 poeng
×
×
  • Opprett ny...