Gå til innhold

Vinnerliste

  1. femundtravler

    femundtravler

    Members


    • Poeng

      8

    • Innlegg

      314


  2. -Lars-

    -Lars-

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      4

    • Innlegg

      10 780


  3. bjorni

    bjorni

    Members


    • Poeng

      3

    • Innlegg

      3 258


  4. Sandnesmann

    Sandnesmann

    Members


    • Poeng

      3

    • Innlegg

      7


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 22. sep. 2014 i alle områder

  1. Høsten begynner vell å bli merkbart for de fleste. Fargene er ihvertfall på sitt sterkeste mange steder i landet. Dette med høsten kan oppleves på mange forskjellige måter. En sessong er snart over noe som kan gi en vond klump i magen. Samtidig forteller det meg at etter X antall ferdig knytede fluer så er en ny sessong på døren! Dette blir fort veldig mye følelser på en gang. . .
    5 poeng
  2. Er du ny innen fluefisket, kanskje akkuratt fått kasta til å sitte sånn nogenlunde og er helt frelst? Ja da går du nå en magisk tid imøte Jeg husker når jeg var i dette stadiet, de første "rene" fisketurene der fluefiske stod i fokus, kun utstyrt med stang,snelle og håv som redskaper. Ikke en drøss med dupeditter som egentlig bare er "smør på flesk" av og til. Noen av di beste minnene om fiske og turer har jeg fra denne tiden, turer til vann jeg aldrig hadde sett eller hørt om i varme sommerdager med lavo og fiskekompiss på slep Spilte egentlig ingen rolle om fiske var liten for så fort den var på veit ut fra håven igjen var den uansett "kanonfin ørret" Det å spotte en ørret og klare å legge et langt kast med rett fortom for så å få et visuelt hugg, er noe av det beste som kan oppleves når man har begynt med fluefiske. Vi reiste som regel med 2 joggebukser å ei t-shorte som skift, et par øll + en skarp en. resten ble stappet med god mat å snop, en hel helg bare med fiske!!!! Iveren er ikke til å beskrive å tankene var kun på å prøve ut noen nye fluer/kaste teknikker jeg hadde lest om. ørret på 200g på disse turene ga mer adrenalin enn en 2kg ørret i dag tror jeg, det var en egen sjarm å gjøre det med enkelt utstyr og ikke minst å gå så melkesyra spruta for å bære med seg masse god mat å drikke. Vi var 2 stk som begynte isammen med fluefiske, vi var egentlig kollegaer men dette knyttet et kammeratskap som gjør at vi fremdeles bestiller flybilletter fra sørlandet opp til nord eller omvendt for å treffes å ta "en siste tur for i år" noe som nå har blitt en tradisjon. For noen er det vanskelig å å begynne, kanskje kastinga ikke sitter eller det er mye å sette seg inn i. Ja det er MYYYE å sette seg inn i, men vet du hva? du trenger ikke vite ALT for å fiske vi fanget fisk med noen kast som sikkert en blind kar med proteser kunne kasta bedre. Kunnskapen kommer etter hvert, du lærer av å gjøre feil og enkelte dager sitter kasta fremdeles ikke selv hos den mest erfarne fluesfisker så ikke gi opp. begynn i det små, gjør det billig og enkelt og ta ting på sparket. Etter hvert som du begynner å bli vandt med fluestanga og kjenner timinga på dobbelt trekket osv så kommer ting til å gå av seg selv. Fordi årevis etter disse turene, når jeg gjerne står i en påtvunget oppvask eller sitter ved bordet med en kopp kaffe og venter på fruen skal gjøre seg klar til en økt på ikea så kommer disse minnene og gjør hverdagen litt ekstra bedre Ikke gi opp selv om det er mye å sette seg inn i og det er mye å lære, fordi disse minnene jeg snakker om her er noe jeg ikke ville vert foruten. Å husk alt er vanskelig før du har lært det men det er i begynnelsen mangen stopper opp fordi det tar for lang tid, men så fort du har lært litt om hovedprinsippene så kommer resten på rullende bånd
    3 poeng
  3. En film å anbefale dem som hardnakket påstar at man ikke skal klippe CDC ..... bjorni
    3 poeng
  4. Volbeat - The Human Instrument Eller Dead but Rising.. Eller Black Bart. Eller Doc Holliday. Last ned og pust.. Enjoy...!
    3 poeng
  5. 3 poeng
  6. Heisann:) Tenkte jeg kunne lage en tråd her, der jeg presenterte meg. (Fant ikke noe noe underforum og legge det i) Dan Steffen fra Oppland. Bor på Biristrand, mellom Gjøvik og Lillehammer. 24 år, jobber hos BilXtra lillehammer. Interessene går i: Fluefiske, bil og foto. Har holdt på i mange år med fluefiske, men har likevel mye og lære:) Utrolig gøy er det iallefall:) Kjøpte meg nytt utstyr her om dagen, det endte opp med følgende: -Loop Evotec 9' 5' MF stang. -Loop Evotec LW 5-8 snelle. -Loop Evotec 85 line -Loop Jaws jakke (Sinnsyk god jakke) -Fortommer og backing Vurderer også en Loop Cross S1 stang etterhvert:) Til sessongen 2015 blir det kjøpt ny vadebukse og nye sko.Og diverse andre ting:) Om denne tråden ikke hører hjemme noen plass på forumet her, så må admin bare slette den:) Men uansett, her er jeg. Håper og komme i kontakt med andre fluefiske interesserte mennesker her:) Takk for meg
    2 poeng
  7. Ville eksmpelvis en LIVE binde-kveld med personer i studio, bindeoppskrifter, nettprat, "inn-ringer" konkurranse etc vært interessant? Eventuelt andre typer tema-kvelder med litt underholdning etter beste evne?
    2 poeng
  8. 40 minutter med noe som til tider kan minne om fluefiske ! 40 minutter dere aldri får tilbake, javel, men jeg tror det skal være plenty å lære for noen og enhver her :
    2 poeng
  9. Vi traff Marc Petitjean og filmet et par av hans bindesessjoner av herlige CDC fluer. Her er episode #1, første ut er en CDC vårflue. Om dere har innspill, ønsker å se en spesiell fyr, type fluer etc etc. Legg igjen en kommentar under!
    1 poeng
  10. Stangtuppen min er som regel akkurat der den skal være, nemlig i andre enden av stangen enn håndtak og snellefeste..... ;-) Når dere måler hvor trang en bukt er, hvor gjøres det? 1 cm, 20 cm, 1 m bak spissen?
    1 poeng
  11. Knallbra film ! Super underholdning
    1 poeng
  12. Flott film! Moro å se slike filmer her inne.
    1 poeng
  13. Andre kan si hva han vil, jeg syntes bildene var dritkule.
    1 poeng
  14. Det var det jeg egentlig skulle skrive, men glemte i farten Det Hillerberg teltet jeg linket til er såpass enkelt å sette opp at jeg stort sett bruker 5 - 10 min på å få det opp. De ekstra sekundene jeg bruker på å sette opp et ordentlig telt jeg vet tåler litt vær og som har litt fortelt i tilfelle dårlig vær er det verdt kontra et pop-up telt er ikke verdt det i min bok. De fleste sånne pop-up telt jeg har sett er også en-duks telt. Det blir fort ganske fuktig på innsiden når du ikke har et innertelt. Jeg vet Helsport og mange andre produsenter har telt i +/- 2kg klassen med god plass som skal kunne slås opp på 5 min med litt trening.
    1 poeng
  15. Alltid artig å se på det dere totengutta leverer
    1 poeng
  16. Takk for førti supre minutter, Lars og Roy Ole!
    1 poeng
  17. https://www.youtube.com/watch?v=FprL03DtCuM&feature=share
    1 poeng
  18. En kjapp tur ut til en "ny" plass på Hvaler. Var der i hele går uten en eneste fisk opp av vannet, men hadde på samt et par svære følgere så jeg hadde trua. Ble en på 3.5-4kg, to over 2kg og en på halvkiloen... Bare å glede seg til høsttreffet folkens
    1 poeng
×
×
  • Opprett ny...