Gå til innhold

Vinnerliste

  1. Stian L

    Stian L

    Members


    • Poeng

      3

    • Innlegg

      354


  2. Olav Nikolai

    Olav Nikolai

    Medlem NFF - 2017


    • Poeng

      3

    • Innlegg

      44


  3. Bernt N

    Bernt N

    Members


    • Poeng

      3

    • Innlegg

      272


  4. Bjørnar Luggens

    Bjørnar Luggens

    Medlem NFF - 2017


    • Poeng

      2

    • Innlegg

      238


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 18. mars 2015 i alle områder

  1. Blir det noe nytt treff nå som våren fester taket?
    3 poeng
  2. Neste skudd på stammen er Superpuppan. Her viser Jon-Erlend deg hvordan han binder sin variant. Ingredienser for episode 5 – Superpuppan Dubbing. Sort og gul Hackle. Brunt. Bindetråd Krok str 12-18 Fargene og for så vidt størrelsen velger du selv. Ønsker du merinfo og orignalmønster etc. Sjekk her Alle episodene finner du her "Fluebinding 101".
    3 poeng
  3. 3 poeng
  4. Det står "Vismunda" på stanga etter den elva som renner ut i Mjøsa ved Biri hvor jeg bor. Stangbyggeren het Bernhard Reinli (1911 - 1986). Han jobbet først på Engelien skifabrikk men sluttet der når han flyttet til Øvre Ulsrud i 1947. Der startet han eget stangbyggerverksted i hagen i 1952. Han leverte stenger til agenter i Bergen og Oslo. Det fantes tre utgaver. "Svarka", "Gullbringeren" og nevnte "Vismunda". Verdi på stanga har jeg ikke peiling på men den er et artig klenodium å ha på veggen. Hermann
    2 poeng
  5. Jeg pleier å fylle på med knuter hele veien ned til flua for å være sikker! Får dem aldri opp igjen!
    1 poeng
  6. Du får avvente litt, bedre bilder kommer etterhvert. Har montert opp noe nytt og bedre utstyr nå i kveld. Så hvis skydekket letter snart blir det nok noe bedre bilder.
    1 poeng
  7. Vær nøye med fukt og knute, så er jeg helt sikker på at du blir fornøyd! Virker veldig bra!
    1 poeng
  8. Jeg har monoutgaven i 7X (0,104, oppgitt å tåle 1,6kg) og 6X (0,121, oppgitt å tåle 2,3kg). Er dette i nærheten av å stemme, og jeg liker materialet ellers, så har jeg omsider funnet spissmateriale som ikke gjør at jeg savner Stroft med det første :-)
    1 poeng
  9. Huffameg. Ikke bra for lommeboka........
    1 poeng
  10. De 5 siste bokstavene er vel "munda"?
    1 poeng
  11. Louis Cahill fra Gink & Gasoline har testet T&T Solar - ser meg enig i mange av betrakningene som gjøres her T&T's Solar, The Power And The Glory: http://www.ginkandgasoline.com/gear_reviews/tts-solar-the-power-and-the-glory/
    1 poeng
  12. - Jeg har dessverre mine betenkeligheter når det gjelder uttalelsen fra Venstre. Så jeg sendte enda en e-post til Venstre, der jeg skrev - utdrag: "Jeg går ut fra at dette vil komme i konflikt med deres arbeid for å fremme "grønn energi", og ordningen med "grønne el-sertifikater", i vannkraftsammenheng? Det er vel også klart at revisjoner av eksisterende konsesjoner bør medføre økte, spesifikke krav til minstevannføring og til fiskepassasjer, og dermed mindre utnyttelse av vannkraften til el-produksjon. Spørsmålet blir: Hvordan vil dere vektlegge disse interessene mot hverandre? Jeg imøteser deres svar og synspunkter." Sitat slutt.. Så får vi vente og se..
    1 poeng
  13. Hook: Daiichi 2546 #4 Thread: UNI 6/0 White Body: Just Add H20 – Steve Farrar’s Flash Blend – Natural, Herring Back & Midnight Blitz Eye: Just Add H20 Hook: TMC 777SP #6 Thread: UNI 6/0 White Body: Just Add H20 – Steve Farrar’s Flash Blend – Natural & Midnight Blitz Eye: Generic 3D eye http://dryfly.me/2015/03/baitfish-2/
    1 poeng
  14. Prøv noe som dette med flyteline http://www.utras.net/?p=332
    1 poeng
  15. Jeg har sett på denne videoen et par ganger, og klarer ikke å la være å kommentere den. Denne Rackelhanen som blir laget her er så langt fra en Rackelhane som det omtrent er mulig å komme. Mulig den fanger fisk, men Rackelhane slik den skal se ut er det ikke.
    1 poeng
  16. Fluestang i solnedgang.
    1 poeng
  17. Det er så ålreit når folk skriver utfyllende svar! Takk for det Itte. Det er ikke lange veien inn til Gero for meg, så regner med at jeg kommer til å ta turen. penger stopper meg ikke akkurat nå, jeg skal ha noe jeg kan ha de neste årene som du sier, så jeg ser jo på dette som en bedre investering. Vil jo ha noe jeg trives med, kontra og velge noe som er billigere som kanskje ikke er like ålreit å drasse med seg. Men igjenn... Vi er alle forskjellig, og jeg er 3 år fersk i faget. Så jeg skal ikke skryte på meg mest erfaring. men jeg vet fortsatt hva jeg vil og hvordan jeg vil det. Regner med at det kommer opp ett svar her om ikke så alt for lenge. Mulig jeg da har gått til innkjøp av både en Zenit 4 og en Fario 5. hvem vet To Be Continued.
    1 poeng
  18. Prøvar meg fram på nokre blekksprut mønster på tube.Skal bli interessant å sjå korleis den fungerar
    1 poeng
  19. jeg handler til og med det som er dyrere i Norge på en av de etterhvert få spesialbutikkene vi har tilbake. På Gero får jeg prata piss og fluebinding med Robert, på Villmarksbutikken med "the twins" og hos Jarle og Bjørnar setter jeg med ned og slarver over en kopp kaffe. Disse erfaringsutvekslingene er for meg uerstattelige Samtidig er det nødvendig å se på og vurdere det meste av fluebindeutstyret, i alle fall det naturlige materialet. Kunne aldri falle meg inn å kjøpe feks nakker, hår og fjær på nettet Det siste poenget handler om at spesialforretningene er en viktig sosial møteplass og ryggrad i fluefiskemiljøet. Jeg ønsker ikke at disse skal forsvinne
    1 poeng
  20. Fokus: Kasting: Grillings og fiskesnakk Når vinden løyet kastet surfegutta inn håndklet Flott avslutning på en flott dag!
    1 poeng
×
×
  • Opprett ny...