Gå til innhold

Vinnerliste

  1. Olav Haug

    Olav Haug

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      2

    • Innlegg

      4 850


  2. Truls

    Truls

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      2

    • Innlegg

      5 257


  3. fluedengern

    fluedengern

    Medlem NFF - 2017


    • Poeng

      2

    • Innlegg

      529


  4. Kjell S. Rakkenes

    Kjell S. Rakkenes

    Medlem NFF - 2017


    • Poeng

      1

    • Innlegg

      553


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 20. juni 2015 i alle områder

  1. Deilig liten rhodani klekking ga årets første i elv
    2 poeng
  2. Noe av det mest spennende med å bygge stenger synes jeg skjer før man i det hele tatt har fått noen materialer tilsendt. Selve byggeprosessen, venting på at lakk skal tørke. De først kastene, og den første fisken... Det er nesten litt magisk, en ubetalelig følelse. Men den opplevelsen hadde ikke vært den samme uten det som skjer i forkant Det blir mange timer med fundering, valg, planlegging og diskusjoner med seg selv og noen ganger sammen med andre. Ofte begynner det hele når man tenker over sitt eget fiske. Jeg tenker over hva jeg ønsker av utstyret, og om hva som vil fungere optimalt til den tiltenkte bruken. Man drømmer seg bort, leter etter riktig blanks. Leser om de, finner mest mulig info, og aller helst noen tall på den. Så velger man snellefeste, ringer, trådfarge osv. Jeg bruker mye tid på denne prosessen, og synes det er veldig givende! Det gjør at resten av prosessen blir ekstra spennende også. Dette har jeg funnet ut er litt smittsomt, og kan anbefale alle å prøve. Den siste tiden har jeg diskutert dette litt med en av forumets hyggelige medlemmer. Det har blitt tenkt mye rundt bruksområde, stengers egenskaper, ulike klinger. Farger, komponenter, tråd. Og litt drømming. Drømming om resultatet, og kanskje har man gjort seg opp et drømmescenario når man tar i bruk sin nye custombygde stang for første gang. Ved en flott elv, eller lite vann. Lurer en flott ørret til å ta. Kampen, følelsen og alt. Er lov å drømme seg bort litt. Heldigvis får jeg være med på denne prosessen, og jeg gleder meg til å ta fatt på dette bygget. Nå er deler nylig bestilt, så det er lenge til jeg får gjort noe med den. Vendingen på pakkener værst. Er veldig gøy når man endelig får delene. Montere blanksen... Se på finishen, vifte, bøye og begynne. Det er utrolig artig å bygge stenger. Dette blir Revelation!
    1 poeng
  3. Skulle ønske dere fokuserte mer på streamerfiske, fremfor å henge dere opp i hva som klekker til enhver tid.Men ok, her er en grov oversikt for kommende uke: Østafjells: Her vil det klekke noe baetis fandango på krok 18, øvrevillig på krok 12, ignita corsica på krok 17, og det vil klekke moderate mengder spent spinnere av sulphurea. Multimygg og palmermygg klekker til og med uke 28. Vestafjells: Kun palmermygg og stankelbein. Nordafjells: Hvitvinge, superpupper og grandiser, alle på krok 14. . . Vær obs på spinnerfall av grandiser nord for saltfjellet.
    1 poeng
  4. Blue Charm i ein litt lengre tube variant.
    1 poeng
  5. Da hadde jeg fiska uansett...
    1 poeng
  6. Den gjorde seg på en fredagskveld, mens jeg venter på en uke med fluefiske fra mandag av :-) takk!
    1 poeng
  7. Utrolig artig klipp. Har sett det flere ganger tidligere, og gliser like godt hver gang. Er jo umulig å ikke bli i godt humør av det. Og så er det litt genial bevisstgjøring inne i der også. Takk for at du dro frem denne igjen!
    1 poeng
  8. Knallfin fisk, fluedengern. Ditto, Gunner... I mårra stikker jeg til fjells i et par-tre uker. Fyf det blir godt
    1 poeng
  9. Vidar og jeg var en tur oppi Åsta i dag var litt steinfluer og vind . Vidar fikk fisk jeg liker best å ligge i gresset å høre på småfuglene synger :-)
    1 poeng
  10. Jepp, etter et kanskje bortkastet forsøk på å skrive om fisketurene i 2014 på engelsk i den tanke om å nå et potensielt større publikum, har jeg endelig løftet ræva opp av stolen og gitt meg i kast med sesong 2015...på norsk. Skrivekløen er som fiskelysten: Tilbake! Hvis du kunne tenkte å lese om dagen jeg fikk en laks på 7.7 kg, eller da jeg fisket i en elv langt fa.. i vold oppi fjellet, kan du sende meg en pm med mailadressen din, så sender jeg gjerne turbeskrivelsen jeg jobbet med i fjor...på engelsk i sånn ekte pdf. Men, hvis du ønsker å lese på norsk hvordan det var å fiske i et vann på Sørlandet fra første til tredje mai i år finner du historien og bildene her: http://www.bjornsfluefiske.net/bjornsfluefiske.net/Historier/Innlegg/2015/5/1_2015_-_Sesongstart_trrfluefiske.html
    1 poeng
  11. Jeg har sett ørret ete pinner og sneiper. At den bryr seg fryktelig mye over gradehellingen på en comparadunvinge er nå jeg litt i tvil om. Husk at ørreten er travelt opptatt med å tenke over og huske på at det er forventet at den oppfører seg selektivt
    1 poeng
×
×
  • Opprett ny...