Gå til innhold

Vinnerliste

  1. Lasse18

    Lasse18

    Members


    • Poeng

      13

    • Innlegg

      2 218


  2. Geir Johansen

    Geir Johansen

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      6

    • Innlegg

      1 517


  3. .JB

    .JB

    Members


    • Poeng

      2

    • Innlegg

      6 976


  4. Tore M. Nilsen

    Tore M. Nilsen

    Medlem NFF - 2017


    • Poeng

      2

    • Innlegg

      4 035


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 29. juli 2015 i alle områder

  1. Bibio. Litt tykk og fyldig cdc. Men det er slik jeg liker cdc fluer
    7 poeng
  2. En meget vakker skapning fra siste tur! https://dryflyfisher.wordpress.com/fisketurer/
    2 poeng
  3. Vind ja, her nord har vi hatt en kald nordøstlig vind stort sett hele sommeren, og dette har lagt en demper på innsektslivet. Fisken på fjellet har vært mager, og det i et vassdrag der fisken normalt er i svært godt hold. På grunn av dårlige forhold på fjellet har jeg fisket mest i lavlandet, og der har fisket til tider vært eventyrlig bra. Sjørøya liker kaldt vann og etter flere magre år har dette fisket tatt seg kraftig opp. Bildet viser en stor sjørøye på vei opp elva.
    2 poeng
  4. Bruker "nødfolie", en stor som ligger over ytterteltet, og en mindre som ligger mellom inner og yttertelt. Den store folien festes med tau og plugger, den minste med et par klesklyper. Litt knitring i vind, men svalt og mørkt inne i teltet.
    2 poeng
  5. Jeg har sett den, og den ser veldig liten ut. Lars er inne på det. Hadde du lagt fisken på en plastpose, og satt et par granspils, en sløyekniv og en tobakkspakke (helst Rød Mix 3) ved siden av, så hadde vi fått bedre inntrykk av fiskens størrelse. Vet ikke om du hadde fått flere likes, men du hadde i hvert fall fremstilt deg selv i et litt bedre lys.
    2 poeng
  6. Du burde ihvertfall umiddelbart skaffe deg nye venner på vennelista di !Om du ikke har noen på vennelista di så kan forklaringen også ligge der. Kan jo være som det sies over her, at du bør se å fange en stor fisk, også :-) Det kan jo også være noe feil med selve bildet, hvordan du poserer, osv . . . Har du feks stanga liggende riktig vei over skuldra, mens du poserer med et sleskt smil ? Slikt er helt avgjørende for likes. Flotteste fiskebildene jeg ser er forøvrig når flere fisker ligger på rekke på en plastpose, blodige og med knekt nakke, aller helst med en fyrstikkeske eller lighter ved siden av, for å gi inntrykk av størrelse. Men det er nå meg . . .
    2 poeng
  7. Du må bare slutte å fiske småfisk tenker jeg.
    2 poeng
  8. Har også testa ut "nødfolie" (man får det på eBay for under 10kr pr. stk (rescue blankets)). Fordeler: lette og superbillige. Ulemper: De bråker i vind (knitrer) og de revner hvis det blåser mye. Grunde
    2 poeng
  9. Fungerer det der . En billigere og lettere løsning er nødfolie fra clas olson til 39 kr. Veier kun noen gram også. Trenger litt tape i tillegg da.
    2 poeng
  10. Haaper jeg er like oppegaaende naar jeg er 89. Utrolig fyr, gamle Lefty. Alltid hoeflig og har alltid en historie paa lager. Si hva man vil om prinsippene, men at han har bidratt til sporten er det ingen tvil om.
    2 poeng
  11. Sist uke (28) var vi en gruppe som var inne på Kola i campene Bush og Wulf. Vi opplevde et fantstisk fiske på begge campene. Totalt fikk vi 108 fisk over kilo´n. De to største vi tok var på hendholdsvis 5 og min nye pers på 5,5 kg. Dette var en helt sykt rå, brutal og vill opplevelse Det er også artig å se at fiskene i Litza begynner å få en bra snittstørrelse. Det ble tatt fisk på 4+ og flere på over 3. Så til dere som skal inn med det første gled dere
    1 poeng
  12. Tusen takk skal dere ha. Setter jeg stor pris på! Synd det ikke ble lengre opphold på kvarven i år
    1 poeng
  13. Jeg hadde gleden av å kikke i boksene til Lasse på Kvarven tidligere i år, der var det ekstremt mye bra. Nydelig bundet i alle varianter. De her er intet unntak.
    1 poeng
  14. Strøkent Lasse! I mine øyne legger du ut det ene etter det andre strøkne mønsteret
    1 poeng
  15. Mistet en liten en for et par dager tilbake, tipper 4 hg. så fisken i fire fem sekunder og vet godt hvordan den ser ut. At de små er her en og annen tyder i grunn bare godt og at det kan være stammer på vei.
    1 poeng
  16. Det aller viktigste når du skal fiske i sjøen med hurtigsynk liner er, å velge en line som synker unisont. Det vil si at hele lina synker i samme hastighet. Det blåser ofte, og ofte mye, gjerne så går strømmen ikke samme vei som vinden. Alle disse faktorene og noen flere gir dårlig kontakt med flua, om du har en flytende skyteline, som er det verste. Det er flere liner å velge imellom. SA har gode liner for dette
    1 poeng
  17. Vakker dag i fjellet :-)
    1 poeng
  18. 1 poeng
  19. Airflo 40+ är helt ok. 10,5m klump och bra drag i dom. Finns från flyt till S8 tror jag. Men i vart fall till S7. Jag har den i Fast intermidiet, S3 och S5. Funkar fint på kusten. Och Airflo har lite sträck i kärnan. Samt ridge teknologi. Längsgående rillor som ger mindre friktion. Helt ljudlöst. Fiskar stort sätt bara Airflo nu för tiden. Bra pris och bästa linorna på marknaden rent teknologimässigt. Men det förutsätter ju att man hittar en linprofil man gillar med. Och av PU som tål mer kemikalier än PVC. Samt att PU inte torkar ut så som PVC, så hållbart.
    1 poeng
  20. Har hatt noen dager fantastisk fiske takket være denne skapningen i år. "The Danica burning the midnight oil - aka The Spinner Phase". Bildet er tatt en sen kveldstime etter det største spinnerfallet av Danica jeg har opplevd.
    1 poeng
  21. Ikke alle har god tid, og jeg er en av dem. Helst ville jeg ha flydd inn havabbor fra Irland og satt dem ut i Oslofjorden. Hva jeg ville gjort for at flest mulig skulle fått være der skal jeg ikke gjenta.. Friluftsfjorden!
    1 poeng
  22. Denne mauren fungerer som fy i marka om dagen. Mye ørret som går langs land og plukker mat.
    1 poeng
  23. Førstegangs forsøk på en egen versjon av Daddy longlegs :-). Håper den innfrir ;-)
    1 poeng
  24. Ett par nylige kreasjoner. Tipulidae type stor og liten.
    1 poeng
  25. Flua over alle fluer i min bindeverden rent stimulerende ifh til bindingen i seg selv.Tipulidae, også kjent som daddy's. Digger å binde disse fluene her og lager dem i mange varianter. Ikke fordi det er så sabla lurt med mange varianter av dem, men rett og slett fordi det er ett stimulerende, morsomt og utfordrende insekt å imitere på egenbaserte erfaringsmessige forskjellige måter. Høres sikkert sært ut, men det er det også. Nerdefaktor.
    1 poeng
  26. Maur - Etter inspirasjon fra Kjell Karlsen .
    1 poeng
×
×
  • Opprett ny...