Gå til innhold

Vinnerliste

  1. Flunes

    Flunes

    Medlem NFF - 2017


    • Poeng

      9

    • Innlegg

      234


  2. Håvard Åsbø

    Håvard Åsbø

    Medlem NFF - 2017


    • Poeng

      3

    • Innlegg

      653


  3. Ruffen

    Ruffen

    Medlem NFF - 2017


    • Poeng

      3

    • Innlegg

      11 582


  4. Maяɪus_A_Book

    Maяɪus_A_Book

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      3

    • Innlegg

      2 466


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 26. april 2016 i alle områder

  1. Stokkebekken har tidligere og nylig generøst vist oss fluer, teknikker og fortalt om det flotte fjærmyggfisket de har på den grønne øya tidlig på våren. Alt dette mens det meste av våre fjærmygg fortsatt kravler rundt på bunnen i "bloodworm" stadiet. Slike turer skulle nok flere av oss hatt på blå resept etter en lang vinter her nordpå. Mener å ha lest eller hørt at det er de massive klekkingene av fjærmygg tidlig på våren og ender som gasser seg i disse som er opphavet til det lokale navnet Duckfly (rett meg om det er feil). Her vestpå og særlig i enkelte vann ytterst mot kysten klekker det på våren noen svære fjærmygg, gjerne #12 - 10. Langt ifra i slike mengder som i Irland, men nok til å gi årets beste fiske i flere av vannene. Her er et irsk mønster jeg har hatt bra fiske med under disse klekkingene, fisket alene, som dropper nummer to eller hengende under en tørr variant..... Fra bladet Flyfishing & Flytying rundt årtusenskiftet - "Haching duckfly" Tmc 2487 #12 En noe mindre variant av denne med oliven istedet for oransje flexifloss og sennepsgule cheks fisker også godt. Da særlig i innlandet og på fjellet.
    6 poeng
  2. Som dere vet er det nå et krav om fullt navn på profil. Har fått noen PMer omkring hvordan man legger inn navnet i profilen, og tenkte jeg skulle lage denne guiden. Man trenger ikke fullt navn på selve brukernavnet, man fyller det inn i profilen. Dette er det kun betalende medlemmer som kan se. Trykk på bildene for større versjon. Steg 1. Trykk på ditt brukernavn øverst i høyre hjørne. Trykk deretter på "My settings" Scroll deretter nedover siden til du finner to poster hvor man kan legge til fornavn og etternavn. Trykk på "Save Changes", og vipps er det gjort.
    3 poeng
  3. Da kom det en postmann på døra med ett stykk snøre fra statene. Det må jeg si!!
    2 poeng
  4. Herregud hvor gal verden er blitt. Det er snø i luften? Det legger seg heldigvis ikke men et det får da uansett være måte på. Garantert arbeiderpartiet sin feil!
    2 poeng
  5. En klassisk gammel traver av en døgnfluenymfe. Richard Walker`s mayfly nymph. Det finnes i dag veldig mange flere mye mer naturtro og forseggjorte E. Danica nymfer enn denne enkle litt "rett fram" nymfa fra Walker. Men den var en av de første nymfene jeg lærte å binde og å fiske. Den symboliserer for min egen del inngangen til imitasjons fisket en gang midt på 90 - tallet, og jeg bare må ha den i boksen når jeg fisker stillevann (og er sulten). Selv om det ikke klekker Danica, eller i det hele tatt finnes i vannet er dette ofte en "gå til flue" for meg om det ikke er annen aktivitet å observere. Har den oftest på 2x lang krok i str. 10 og 12 Tmc 200r #12 (mobilbilde)
    2 poeng
  6. Spider Midge er god, har surret opp en liten gjeng på krok 14 og 16 i helga. Jeg bruker den mest på 16 og 18. Ligger materialliste her: http://www.fluefiskesiden.no/fluedatabasen/?db=1&flyid=473
    2 poeng
  7. Buzzere på TMC 2488. Bundet etter oppskriften "Glass bead buzzers" Så noen enkle klekkere, type Once&away style #14:
    2 poeng
  8. En ting du kan prøve er å la dusken trekke inn zalo. Lakk så tett inntil du tør, og skyll ut zalo igjen. Det er en del typer lim og lakk som ikke trekker inn i zalo.
    1 poeng
  9. Hei Det skjer uansett av og til synes jeg. Løsningen jeg har valgt: Kutt ut hele "dusken".
    1 poeng
  10. Til salgs nye Beulah Guide II stang 9ft #6 Pris 2200KR inkludert frakt Send melding hvis du er interessert! Teemu
    1 poeng
  11. La Fontaine`s "halo midge emerger" er jeg glad i. Denne varianten har gitt mye glede og moro. I overflaten bruker jeg den alene, eller som dropper etter en eller annen tørrflue. Fisker den da i eller like under filmen. Har også hatt bra fiske med den som dropper etter en tung nymfe fisket langs bunnen i elv. Har den i størrelser fra #18 - 10. Her på tmc 2488 #16
    1 poeng
  12. Ikke sett før, så dette var konge for min del! Synes også jeg hører at Gary Moores 'Midnight Blues' ruller i bakgrunnen.. Dog med Joe B?
    1 poeng
  13. Det her var bare helt rått! Imponerende!
    1 poeng
  14. Usikker på om jeg burde starte en ny tråd på dette temaet, men har en bekymring i forhold til aktiviteten på Salgs-forumet etter dette ble betalside. Bare for å klargjøre så er jeg på ingen måte i mot at FFS skal være en betalside, noe som gjenspeiles i at jeg også er betalende medlem. Selv om det på en måte er trist, så tror jeg kjøp og salg-delen av forumet er for mange noe av det viktigste med fluefiskesiden. Her har man som kjøper muligheter til å gjøre skikkelig gode kupp, på utstyr som ellers ville vært umulig å finne på kjøp og salg-sider på facebook eller finn.no. Som selger så vil man nå ut til et publikum som er den perfekte målgruppen for saker og ting som kan forbindes med fluefiske. Etter forumet ble sperret for ikke-betalende virker det for meg som om kjøp-og-salg delen er fullstendig utdødd. Kanskje admins har noe statistikk som kan vise noe om dette ? Lurer på hva admins og andre brukere tenker om denne problemstillingen. Og hvordan dette eventuelt kan løses ? Mulig dette har blitt diskutert en annen plass, men det har jeg isåfall ikke fått med meg.
    1 poeng
  15. Var en tur i en liten lokal elv i helgen og fikk endelig testet ut den nye femmeren. Brukte et Barrio GT125. Stanga er utrolig jevn og behagelig i aksjonen. Ikke for myk toppen, så vannkast og litt tyngre fluer går veldig greit. Foreløpig virker dette å bli en ny favoritt, men må fiske mer med denne, kanskje teste noen andre snører også. Ble ikke noe fisk, da det var veldig høyt og kaldt vann. Så noen steinfluer og fjærmygg, men ikke noe vak eller andre tegn på aktiv fisk. Bildene havner på siden av en eller annen grunn, uansett hvilken vei de i utgangspunktet er.
    1 poeng
  16. Siste tilskudd til stangparken; Barclay 7'10" #5. Sitter på en Danielsson Original Nymph W med Barrio GT125 #5.
    1 poeng
  17. Fy søren for en fin tid vi er inne i nå. Det holder bare å eksistere. Fruen har stukket av med bilen frekk som hun er. Så jeg ble sittende i sola med en kaffekopp i handa. Det er koselig å bare sitte å se på alt livet som har dukket opp. Biene i krokusen, maurene som strever rundt og ikke minst høre på fuglene som har begynt å varme opp stemmebåndene. Ble rett og slett tatt av solreven.
    1 poeng
×
×
  • Opprett ny...