Gå til innhold

Vinnerliste

  1. Alexander Røisland

    Alexander Røisland

    Medlem NFF - 2017


    • Poeng

      3

    • Innlegg

      635


  2. Robban

    Robban

    Members


    • Poeng

      2

    • Innlegg

      7 699


  3. Ruffen

    Ruffen

    Medlem NFF - 2017


    • Poeng

      2

    • Innlegg

      11 582


  4. Elisabeth Sletten Berg

    Elisabeth Sletten Berg

    Medlem NFF - 2017


    • Poeng

      2

    • Innlegg

      256


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 21. juli 2016 i alle områder

  1. Var på Haukeli forrige helg. Vi hadde et håp om at vulgataen skulle være i skuddet, men ingen å se. Vi var kanskje for seine i år. Det var ruskete vær, med mye vind fra vest- nordvest, ikke optimalt på noen måte. Noen vårfluer kom det, så litt vak var det men temmelig sporadisk. Auren beitet mye marflo, vi fikk etpar små som vi spiste, og da vi sjekket mageinnhold var det så og si bare det vi fant. Hadde på en fin en som glapp, før jeg fikk en på en snau kilo siste dagen. Den hadde spist en ørekyte på 5-6 cm. Ellers så prøvde jeg det nye Presentation Evolve- snøret, fikk det fra Gero noen dager før. Synes det var bra, det glei godt i ringene, fløyt godt, og alt i alt likte jeg det.
    2 poeng
  2. Det er en middelvei ett eller annet sted. At folk tar et bilde av en fisk de er stolt av skulle bare mangle. Om en fisk skulle stryke med så går det vel bra. Det er ikke slik at om en fiskeørn eller ei herge stikker innom et vann så er alt håp ute. Samme er det jo med oss når vi fisker. Når folk derimot driver på i det uendelige med en fisk så skjønner jeg ikke helt hvorfor de er så sterke forsvarere av C&R. Jeg sto i en elv her en dag. Temperatur på vannet var 10 grader, passelig strøm. Fine forhold for C&R. Fikk en ok en på 1.2 kg som hadde kroket litt stygt. Den blødde veldig (egentlig ikke ofte jeg opplever det) og jeg måtte grave godt for å få den løs. Jeg brukte rett og slett for lang tid. Fikk styrt den ut og ned til bunnen. Tenkte dette gikk jo faktisk bra. Etter to-tre minutter kom den opp nedstrøms med buken i været. Aner ikke hvordan det gikk. Kanskje den klarte seg men jeg tviler. Her var forholdene etter mitt syn optimale for C&R. Sånn er det å drive C&R. Ingen kan si de alltid lykkes.
    2 poeng
  3. Patent? Patent, sa du? Si fra hvis du har plass til et ultrasystematisk proteam-prospekt, a? Ok, kamerat? Hæ?
    1 poeng
  4. I år har det blitt litt mindre av stillevannsturene gitt Jobben krever sitt desverre, man blir også litt mett. Dessuten har jeg surret rundt for mye nå, jepp det er riktig beskrevet, man surrer alltid rundt på stillevann. Det er gnuing etter gnuing bestandig, venting,venting, venting, og jepp sånn gikk den turen Var faktisk litt heldig i år og alt klaffet. Lite gnuing , men rett sted, rett tid. I et lite vindhelvete ble det litt stille hvor erfaring over mange år ofte kan være en eller annen fisk som beiter på spinnere. Ikke ofte de vaker mere en 5-6 ganger, men jeg satt riktig til nå :) Det ble en syk fin fisk på ca 2,8 på Parapost spinneren (fluedatabasen) Helt vilt bra
    1 poeng
  5. Fikk tatt en kveldstur etter jobb i dag. Ble langt fra noen pers eller noe som ligner, men er kjempeflott tur til to vann som som jeg er innom fra tid til annen for en kort tur. Har ikke møtt et menneske her inne, og det er kun mine spor og masse spor etter elg å se. Ikke minste gutten i klassen heller, jeg så en av de forrige tur. Stor okse... Det første vannet har jeg fått noen fisker i som har hatt litt dårlig kondisjon. I dag fikk jeg endelig en fin fisk som var god og feit. Det var godt å se, og en hyggelig overraskelse, og god motstand ga den. Vann nr to har jeg fått en del fisk i, mye smått men i dag fikk jeg noen fine fisker der og hadde et veldig artig fiske. Det var vårfluer og mygg det gikk i. En periode så var det bra med aktivitet mens det kruset godt på vannet. Veldig vanskelig og se når fisken var oppe, men fikk man kastet på den relativt rask så fikk man en reaksjon. Fikk fem stk og hadde to som tok som ikke satt skikkelig. Et par av de jeg fikk satt så vidt de også. Fikk også en abbor på en druknet vårflue. Den tok hardt! Men den teller jeg ikke med. Abbor teller bare når den er sølvblank og tatt i sjøen ;-) Skulle gjerne hatt bedre tid, men arbeidsdag i morgen så måtte jeg gi meg. Var en del fisk oppe, så kunne gjerne tatt en tur til rundt vannet ;-)
    1 poeng
  6. Har ikke for vane å henge ut hverken firma eller enkeltpersoner, men jeg skylder fellow fishermen og kvinner å videreformidle når enkelte skor seg på vår fiskeglede og ikke leverer! 27.06 bestilte vi to liner og en fortom fra Loopnorge.no. Forhåndsbetalte samme dag til kontonummer oppgitt på nettsiden. Min kjære fikk e-post fra den kvinnelige representanten på at de ikke kunne levere varene fordi de var på ferie(...). Det sto også at ordren måtte betales først... Noe den var for lengst.. Rett og slett fordi de ikke har gidda å sjekke konto. Ringer primo juli og ble da lovet etter ett sløvt "haaallo..." Fra mannlig utsending i LOOP Norge i andre enden at det skulle sendes asap 7.juli(etter de var tilbake fra ferie....) Ingen liner kommer. Ikke overraskende. Mer som forventet. Mister tålmodigheten 16.juli og ringer for tredje gang. Intet sendt, har fortsatt ikke gidda å sjekke konto. Han forteller at de fleste kundene er fornøyde.. Og at det er jo endel å gjøre. Det at dette er tredje gangen man forsøker å handle med de hvor resultatet er helt forferdelig service er totalt uinteressant for Loop Norge. Tilslutt må vi, for å få varene, kjøre til Nesoddtangen! Vi gjør det og håper vi da muligens blir tilgodesett med fraktkostnaden på 100kr.. Rett før ankomst ringer vi og sier vi snart er der. Da forteller han at han er jo ikke på lageret og har ikke bil, så vi får komme å hente ham. Det e 2 km, har itj så løst å gå dit.. Vi kjører med sammenbitte tanngarder ytterst ut på tangen. Er dette kundebehandlingen når DE ikke følger opp?! Vi må vente til han kommer ruslende. Han setter seg inn i bilen og jeg ber ham forklare veien så vi kan komme oss raskt hjem igjen, da vi har unger i bilen og hele sommerkvelden forsvinner til dette.. Da bråsnur han seg og spør: "E du sur???!" Hvorpå jeg svarer at ja, selvfølgelig er vi sure når vi må hente deg for å få betalte varer. "Overfører pængan, detta gidd æ ikke!" Så fløy'n ut av bilen og gikk hjem. Latteren satt løst i bilen etterpå, rett og slett av avmakt og sjokk, og her sitter vi. Noen bensinkm fattigere, ikke fått tilbake pengene ennå(lurer på om det skjer) og helt uten varer fra LOOP Norge. Sjokkert over denne vanvittige kundebehandlingen. Har tidligere hatt dårlig erfaring hvor man har mottatt inkassokrav fra samme gjeng uten å ha fått regning først. Siste gang det legges igjen en eneste krone hos LOOP Norge. Håper flere tar stilling til dette også, er det ikke slutt på at Ola og Kari skal stå med lua i hånda for å få lov å gi bort pengene sine?!? At LOOP Norge ikke skjemmes.
    1 poeng
  7. Fikk igår kveld en msnmelding som jeg satte stor pris på. Salgssjef for LOOP Tackle Europe(altså IKKE LOOP Norge aka Nesoddenloop) Kai Finbråten var åpenbart fortvilet over at enkelte aktører behandler kundene som rusk og rask, og at dette dessverre sverter LOOP som merkevare. (For ordens skyld Loop Norge som jeg har omtalt, og LOOP Tackle som Kai representerer har intet med hverandre å gjøre). Han ønsket derfor å slå et slag for god gammaldags service og meddelte at han ønsket å redde både oss, feriefisket vårt i nord og sende oss det vi hadde forsøkt både å bestille, hente og betale for hos han og hun på Nesodden. Linene er på vei med post allerede idag, og i skrivende stund sitter vi på flyet på vei til Indre Troms og bakgården min. Hjertelig takk, det varmer en iskald nord norsk sjel at kundeservice fortsatt er viktig for noen, dette skaper gode ambassadører. Fra Kim og meg: Hjertelig takk til Kai og LOOP Tackle Europa. Fra Kim og meg til "LOOP" på Nesodden: send oss pengene våre!
    1 poeng
  8. For et par uker siden dro en kompis og jeg til Fyresdal, der er det et nydelig fiskeområde, nemlig Valebjørg. Var på telefon med Jørund kvelden før, og fiskekort og bomnøkkel hang på stolpen som avtalt. På vei innover skogsbilveien var fiskefeberen stigende... Vi hadde bestemt oss for noen vann som ligger et lite stykke inn på heia, så vi lånte en båt for å lette turen litt. Vel over var det pakning på, ut og gå. Det er ikke mer enn ca halvtimen, men forholdsvis mye oppover, så det ble godt og varmt. Da er det godt å leske strupen i bekken som vi krysser et par ganger, kaldt og godt fjellvann. Vi er heldige som kan drikke forholdsvis trygt rett fra vann i naturen, ingen selvfølge alle steder det. Vi hadde skikkelig troa, og når vi bikka siste kammen og var oppe ved første vannet tok det ikke lang tid før vi så de første døgnfluene og de første vaka. Ille åssen en kan fomle med å sette sammen stanga av og til! Guttorm gikk ned til den første vi så, og jeg gikk mot andre enden , det hadde vært en oppe der også, i ei vik. Vi hadde som sagt sett døgnfluer, så jeg hadde på en MicroDun. Hadde fiska et par minutter da jeg hører et kraftig plask 10- 15 meter til venstre, og det er store ringer noen få meter ut fra et svaberg. Den må jeg prøve på! Setter meg ned på fjellet for å se litt først, og den vaker flere ganger. Jeg kan se den er stor, fisken er klar av vannet etpar ganger i iveren etter å få i seg mat. Skjelven kommer, og det fomles fælt med lette kast. Puste med magen nå, sånn ja... MicroDun vil den ikke ha. Jeg så jo en vårflue også i stad, kan det være det den tar. Det svirrer plenty blå og brune øyenstikkere over vannflata, i vilter parringslek henger de sammen og flyr rett over filmen. Tenker at sånne godbiter kan være grunnen til de voldsomme vaka, og knyter på en blå en. Svær flue, jeg tenker at den proteinbomba vil den ha. Hiver ut og holder meg fast, venter på smellet. Det uteblir, og vakinga avtar. Tenker at nå er det kjørt, og litt irritert på meg sjøl vipper jeg flua inn. Nei der var den jaggu oppe igjen. Full av nytt pågangsmot setter jeg på en flue som jeg har hatt godt fiske med, X- Caddis. En svart, størrelse 13. Kaster ut, og der super den flua forsiktig ned! Utrolig hvor forskjell det er på vaka, og utrolig hvor forsiktig stor fisk kan ta! For den er stor, i hvert fall for meg, og den raser utover noen meter før den stanger litt så jeg kjenner det godt i stanga. Så tar den sats og hopper høyt, flere ganger. Jeg står og lirer av meg noen pubertale vræl hver gang, ikke mye fornuftig å få ut av meg nå! Blir som en guttunge igjen:) Etter hvert blir den trøtt, og tre- fire utras senere er den i håven. Den veier 1,2 kg, og er ny pers for meg. Guttorm er kommet til, og det gratuleres og klaskes hender. Kan se han er glad på mine vegne, og litt letta, han tok nemlig en på 1,250 en drøy uke før og han har fortsatt den største Vi har en flott dag på heia, men dessverre øker vinden på, og vakfesten som så ut til å komme blir det ikke noe av. Sporadiske vak er det, og vi får noen aurer til, både her og i neste vann. Dagen var utrolig flott, godt selskap, flott natur og ålreit fiske tross mye vind. For en som sliter med PTSD er slike dager rein terapi, og gull verdt. Uten slike påfyll av glede og mestring hadde livet vært enda tøffere, så for meg er fluefiske en ordentlig livbøye. Hilsen takknemlig fluefisker.
    1 poeng
  9. Skulle gjerne vært med å smakt på den fisken din Marius Både når det gjaldt opplevelsen, og ikke minst smaken Det er drøyt bra Et bilde fra siste stillevannsturen våres før vi fullstendig konverterer til elvefiske, eller noe annet Den var ca halvparten he he he he, og under vann
    1 poeng
  10. Har lagt ut det jeg skrev i avisa http://www.amta.no/d...kt/o/5-3-134901 hos "miljøvernere" og diverse organisasjoner med fokus på havet og spurt om noen vil kommentere. Trodde naturligvis ikke at noen ville svare og fikk rett. Heller ikke Østfold jeger og fisk fikk noe svar da de spurte om det er rett at noen få personer skal få ødelegge for så mange. Man innbiller seg at ved ikke å svare er man nøytrale men det man gjør er å støtte dagens fordeling som man mener er rettferdig og forsvarlig. Hvorfor ikke bare si det rett ut? Friluftsfjorden!
    1 poeng
×
×
  • Opprett ny...