Gå til innhold

Vinnerliste

  1. lars p

    lars p

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      3

    • Innlegg

      1 368


  2. Robban

    Robban

    Members


    • Poeng

      3

    • Innlegg

      7 699


  3. Pål Hedenstad

    Pål Hedenstad

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      3

    • Innlegg

      1 144


  4. Ronny Bjørklund Pettersen

    Ronny Bjørklund Pettersen

    Medlem NFF - 2017


    • Poeng

      2

    • Innlegg

      996


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 26. sep. 2016 i alle områder

  1. Jeg flytter meg nesten aldri, er tro mot valg av vann og dagens plan. Hver gang jeg flytter meg sitter jeg alltid med gnagende uro at jeg har gått fra en bitteliten lokal klekking eller en eller annen fisk som plutselig begynner å rydde alvorlig Gir mest ro ved å bli, og det er ro jeg søker når jeg fisker. Historisk har det blitt en og annen fin fisk av å vente også.....
    3 poeng
  2. Bra post - med en mann det alltid er verdt å høre på. Akkurat det med fortjenestemarginene er vel ganske likt de fleste andre bransjer og det er mange som er betydelig grådigere. For å si det sånn; de tjener ikke fett de som produserer fluestenger (?)
    2 poeng
  3. På skæv vanna, er jeg som regel på leit etter visuelle opplevelser. Dette fordrer forhold. Og som regel styres forholdene av mengde vind i forhold til vanna sine beliggenhet. Med mindre jeg vet om vann som ligger mer i le under de forholdene jeg møter, så har jeg en tendens til å vente ut at vinden løyer, der jeg er.. Noe den selvfølgelig gjør altfor sjeldent.... Så da blir det alternativt fiske den siste halvtimen før man slukøret rusler hjem igjen.
    2 poeng
  4. Her er en gjeng til Lars, som også har vært ute på en rekke avsporinger. Men dette er tilbake til Lost Paradise / røttene: (Også rister dem ikke så mye som Metallica. Det synes jeg er en fordel )
    1 poeng
  5. Fortjenesten er en ting han kritiserer, men kanskje ikke det viktigste. Ut fra mitt synspunkt er ikke de spesielt høye i forhold til andre bransjer. Fluefiskesjappe er neppe noen gullgruve. Men det han sa først om det han sa han hvordan bransjen rekrutterer og lærer bort å kaste med flue og hvordan det kan virke ekskluderende på nye grupper, er fra mitt synspunkt kanskje det viktigste.
    1 poeng
  6. Nå er jeg ikke inne på FFS nødvendigvis flere ganger om dagen, men jeg klarer ikke med min beste evne å se at noen har uttalt seg negativt til denne posten og bildet av fisken din. Derfor lurer jeg på hvorfor denne kommentaren kommer? Har det vært ugrei stemning på bakgrunn av posten som noen har slettet i etterkant?
    1 poeng
  7. Som oftest blir jeg sittende å vente, noe jeg etterhvert har blitt veldig god til. Det kan jo være midt i mellom to klekkinger. På den andre side, kan det være lokale klekkinger og full fart i et annet vann i nærheten. .....
    1 poeng
  8. Hvis det er helt dødt drar jeg som regel videre ganske kjapt. Det verste er når det er helt dødt bortsett fra én stor fisk som vaker svært sjelden og helt uten mønster. Da vet jeg innerst inne at det er veldig liten sjangs for å få noe, men det ender ofte med at jeg svir av mange timer på meningsløs truing.
    1 poeng
  9. ops Øl er godt er eneste unnskylding for edit ha ha ha
    1 poeng
  10. I 1989 var dette noe helt annet en et youtubeklipp ha ha ha Den konserten ble det drukket mye øl til, og det har bare blitt drukket øl hele tiden etter he he he. Crappy lyd osv osv , men kanskje ikke så dumt å sjekke ut alle artistene som var der. Moscow peace festival Mange gode minner gitt
    1 poeng
  11. Unner vi hverandre ikke suksess?? Det stiller jeg meg uforstående til. I hvert fall for min egen del. Så bildet tidligere i dag, men har ikke fått tid til å kommentere før nå, så så jeg det du hadde skrevet... Kunne tenkt meg litt tid til å rekke å kommentere. Det jeg hadde tenkt å skrive var: Fyttigrisen for en vanvittig fisk. Herlige tegninger og farger på den. Synd du ikke har fått et skikkelig bildet av den, men den regner jeg med at du har et innbrent bilde av på netthinna! Gratulerer så mye, regner med at det var en opplevelse av de sjeldne! (Du trenger bare huske på de tre siste linjene jeg skrev)
    1 poeng
×
×
  • Opprett ny...