Gå til innhold

Vinnerliste

  1. Jan Skundberg

    Jan Skundberg

    Medlem NFF - 2017


    • Poeng

      9

    • Innlegg

      143


  2. Morten D.

    Morten D.

    Medlem NFF - 2017


    • Poeng

      4

    • Innlegg

      577


  3. Olav Haug

    Olav Haug

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      4

    • Innlegg

      4 850


  4. Truls

    Truls

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      3

    • Innlegg

      5 256


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 07. nov. 2016 i alle områder

  1. Tok en feriedag for å få fisket i dag. Sol, lite vann og mye vind. Vrangben (rygge) uten et napp. Deretter både innsiden og utsiden av Jeløya uten napp. Lærte på den tunge måten at det blir brådypt etter bare noen meter strand ved roklubben. Plutselig forsvant bakken under med og jeg badet. Friskt.
    8 poeng
  2. Ikke så ofte jeg fisker om vinteren, men når det skjer, pleier det å sitte noe sånt på fortommen.
    4 poeng
  3. Gjorde dem? Det var jo fint for byen og de ihuga supporterene Som skrevet, så hadde jeg tenkt til å lage en liten rapport med litt forklarende bilder. Men siste kvelden på hytta så klikka telefonen min bananas, og tok helt kvelden da den låste seg under gjenoppretting av fabrikkinstillinger. Alt av innhold og bilder gikk altså tapt... Fisket var uansett drøyt bra og det virka liksom som om det var fisk overalt. Og vann var det endelig mye av igjen, etter en hel oktober med nordavind. Mye smått og mellomstort, men også mye feit og fin fisk, og da særlig i viker og bukter i nærheten av åpent hav med djupt vann. Det er uansett her jeg liker aller best å bruke tida mi ved sjøen, altså i de ytre deler av skjærgården med bla blankslipte svaberg, blæretang, strøm og stein. Å vade på rundt på mudrete sandstrender gir meg ikke i nærheten av det samme godfølelse eller spenning... Det gikk mye i decievere og blanke sild og småfisk-imitasjoner, da flere av fiskene var fylt med og gulpa særlig brisling. Kort fortalt - mye tunge takes, mye fukting av håv, mye kjøring og masse morro. Det er jo ikke alltid at sjøørretfisket gir så mye action og adrenalin, med flere fisk rundt kiloen og noen også nærmere to, så denna turen var en høydare for min/våres del. Vi traff liksom igjen fisken der vi nå i et par år har savna den litt, så detta må jo love godt for framtida! Jeg rakk også noen rusleturer med hodelykt langs gode gytebekker, og jeg må si at det var oppløftende å se all den fine fisken som gravde og lekte. Og det var selvfølgelig ikke bare gytefisk, men fisk av alle dimensjoner og årsklasser som enda oppholdt seg i bekken. For meg så det ut som meget god rekruttering. Enda en gang altså, fine framtidsutsikter med tanke på ørreten og vår lidenskap for den
    3 poeng
  4. Det var sand hele veien så landingen var myk. Overraskelsen av å tråkke ut i ingenting var også så stor at det overskygget alt det andre (inkl skammen)
    1 poeng
  5. Vi får håpe på neste år!
    1 poeng
  6. Tingene ordnet seg slik at det ble mulighet til å fiske litt i dag. Virkelig mye vind, og veldig lavt vann i dag. Har vært mye lavt vann og nordavind i høst, men det skulle ikke virke negativt inn i dag. Begynte på det jevne med rimelig godt fiske på to forskjellige plasser før jeg bestemte meg for å dra innom en siste plass. Der starter det tregt, men jeg bestemmer meg for å fiske over siste strekket også, og det skulle vise seg å være lurt. Hadde en periode med helt sjukt fiske, med hugg eller fast fisk på nesten hvert eneste kast. Godt med fisk på 500-700 g men jeg fikk også et skikkelig smykke av en ørret på rett i overkant av to kilo. Jeg kastet langs land, fisken gikk nesten helt øverst i marbakken og litt inne på grunna, har et lite lugg med en gang flua lander, tar noen få trekk og det smeller til i andre enden. Fisken tar med en gang all løslina og drar avgårde. En heftig fight følger med flere gode utras. Fisken vil ikke gi seg, men måtte gi tapt til slutt, og jeg kunne lande en fullkommen nydelig overspringer på litt over to. Et kjapt bilde, og ut igjen. Hilser gjerne på denne igjen om en kilo eller to ;-) Aner ikke hvor mange jeg endte opp med, men det ble en del fisk. Et par over kiloen, halvannen og en over to må kunne sies å være rimelig rått. Nesten ikke et menneske å se, bare en slukfisker som prøvde noen få kast. Nesten litt magisk stemning i sånt vær som nesten ingen gidder å gå ut i. Kanon fiske, og alle plasser i fred og ro, og ikke et annet menneske å se.
    1 poeng
  7. Nå som det er meldt snø og vinter så kommer gjerne de mer fargerike variantene mer frem. Her er en reke, bundet sånn ca bare for moroskyld. Originalt binder jeg dette mønsteret mye enklere, kun ensfarget med dub og craftfur og kulelenkeøyne. Den fisker mer enn godt nok originalt, men litt ensformig å binde, så derfor en liten spinoff rundt samme mønster.
    1 poeng
×
×
  • Opprett ny...