Gå til innhold

Vinnerliste

  1. Gisle Helgesen

    Gisle Helgesen

    Medlem NFF - 2017


    • Poeng

      8

    • Innlegg

      4 312


  2. devi

    devi

    Members


    • Poeng

      2

    • Innlegg

      192


  3. Truls

    Truls

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      1

    • Innlegg

      5 257


  4. Håvard Åsbø

    Håvard Åsbø

    Medlem NFF - 2017


    • Poeng

      1

    • Innlegg

      653


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 25. juli 2017 i alle områder

  1. Hei! Jeg har lagt en flue i Fluedatabasen Om fluen / fisketips: Er du så heldig at du treffer på et spinnerfall av denne arten, i en elv med stor fisk, så er sjansene gode for at du vil se stor fisk stige til overflaten. Spinnerene av denne arten faller ofte på elva sent på kvelden, noe som passer bra med at de store fiskene kikker opp på overflaten i skumringen. //www.fluefiskesiden.no/fluedatabasen/537 Hilsen Gisle Helgesen (laget automatisk av Fluedatabasen)
    8 poeng
  2. For ett vakkert land vi bor i dere! Like ved Jotunheimen.
    1 poeng
  3. Har fisket med stanga i stor elv og må bare si at jeg er meget imponert over hva den leverer. Vurderte ikke en eneste gang å bytte under fisket til en lengere stang. Fisk over kiloen ble det også. Neste tur med stanga blir med bellyboat for å se om det vil fungere.
    1 poeng
  4. Noen Heckham Peckham Green-varianter i str 12 og 14!
    1 poeng
  5. Prøv en flue som har kroken bak, tandemkrok eller ei tubeflue. Flua kan være litt massiv, vanligvis bruker man litt gjennomskinnelige fluer etter f.eks sjøørreten, det er ikke nødvendig etter makrellen. Trekk fort, og sitter den ikke på første hugget så brems ned og smårykk flua litt videre, som en skadet sild. Noen ganger er det effektivt med sakte inntrekk også på makrellen.
    1 poeng
  6. Var en tur på vinjerock, som ligger ved Eidsbugarden. Der fikk jeg lurt meg unna en tur til noen vann. Kan ikke navnet på dem, vet ikke engang om det er fisk i dem, så det ble kun speiding etter vak. Absolutt ett vakkert område! Må nok lese meg opp på hvor det er fisk og ikke. Var en fæl vind som gjorde det vanskelig å spotte fisk med mitt utrente øye.
    1 poeng
  7. Hei! Her kommer det en ny liten film, den første i en serie om sommerens fisketurer:
    1 poeng
×
×
  • Opprett ny...