Gå til innhold

Vinnerliste

  1. Jarle TL

    Jarle TL

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      5

    • Innlegg

      1 429


  2. Kim W

    Kim W

    Medlem NFF - 2017


    • Poeng

      4

    • Innlegg

      5 250


  3. Håvard Åsbø

    Håvard Åsbø

    Medlem NFF - 2017


    • Poeng

      3

    • Innlegg

      653


  4. Jan Ingvar

    Jan Ingvar

    Medlem NFF - 2017


    • Poeng

      3

    • Innlegg

      479


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 07. sep. 2017 i alle områder

  1. Ah, her kjører vi kilos-intervaller
    3 poeng
  2. På grunn av litt for lite fisketid i det siste så har jeg isteden oppgradert litt i myggboksen min. Årets store tur gikk til en kjent ørretelv i en dal i Buskerud. Vi hadde forventet døgnfluefiske. Isteden måtte vi i hovedsak fokusere på myggfiske. Svarte klaser med mygg seilte nedover stille partier i elva, og ørreten h&t-vaka rolig over dem. Under slike forutsetninger så har man sjeldent akkurat den imitasjonen man ønsker i boksen. Derfor har jeg nå renset litt og surra litt. Blant annet så får Mock Palmer bli med på neste tur (klase med mygg). Myggboksen har blitt delt opp i to; en for tørre mygg og en for pupper og klekkere. Har valgt grunne compartmentbokser med magnet i bunnen for å ha orden i sysakene. Disse kommer fra Vision og virker ganske solide og fine til små fluer. Ikke vanskelig å få tak i en enkelt flue heller, da rommene er relativt brede. De fleste av disse fluene finnes det beskrivelse på i Fluedatabasen. Tørre mygg: Cdc-myggen # 15, 17 og 19, Mock Palmer #17 og 19, Spent mygg med trailing chuck og Shipmans Buzzer #15, 17 og 19 i svart og claret: Buzzere og klekkere: Glass Bead Buzzer #12, 14 og 16, F-fly ulike str, Frisørmyggen #17 og 19 på TMC 212TR og Y, små og store Once&Away (klarer meg ikke uten denne) og Palominomyggen #20 (uprøvd, men Robban har gitt meg god tro på denne i sin video): Frisørmyggen: Palominomyggen: Glass Bead buzzer
    3 poeng
  3. Her i traktene så kan jeg ikke veie fisk i 100-grams intervaller, da det meste som havner i håven av fisk stort sett er mellom 100 og 300 gram (og da teller hvert gram på fisken) Brodin+Lawson=gudd!
    2 poeng
  4. Jeg har også falt for McLean, da den er lett og har integrert vekt. Har stripset fast C&F-magneten i håvbuen, slik at håven henger med skaftet ned på vadejakka. Mye lettere å få tak i den når det gjelder! I enden av skaftet har jeg festet medfølgende spiralledning. Andre enden av ledningen festes nede på venstre siden av vadejakka (jeg er høyrehendt og håver med venstre). På denne måten så får man mer enn god nok rekkevidde på håven selv om den er forankret i "mannen".
    2 poeng
  5. Lekkert :-) Dette er kosestang deluxe! Morsomt å kjøre fisk på små og lette stenger :-)
    1 poeng
  6. Har mange gjort C&R feil eller kanskje ikke optimalt?: http://www.mengsyn.com/2017/08/29/resuscitating-fish-how-to-release-fish/ Her vises hvordan gjellende på fisken fungerer: https://www.youtube.com/watch?time_continue=185&v=cVFqME-NW9s
    1 poeng
  7. Disse har reddet meg mer enn én gang i år med fiske på sær ørret og røye. Har innsett at 2-3 sånne i boksen er for lite gjennom sesongen, så da blir det flere i forskjellige størrelser og farger etterhvert her.
    1 poeng
  8. Steike for noen kubber! Nydelig filma!!
    1 poeng
  9. holder til fluebinding , køb selv 2 stk LED lamper Jansjø hos IKEA hvid eller sort.. sendes incl porto 440 kr..(uden lamper) IMG_2631.MOV
    1 poeng
  10. Har ikke bygget ferdig denne, da epoxyen på surringene ble litt ødelagt pga en tørker som streiket. Skal pusse litt og lakke på nytt. Men jeg måtte få prøvd stanga, og det er helt vilt hvor sterk selv mindre fisk kjennes ut. Gleder meg skikkelig til å få denne stanga ferdig og til å ta den i bruk oftere. Skikkelig leketøy, som måtte pyntes med en ny snelle som står i stil.
    1 poeng
  11. #28 TMC 2488 http://flyhooks.org/tiemco/tmc2488 Ut med #1 stanga til helga....
    1 poeng
  12. Klipp dem flate under. Dette mønsteret er råbra som både mygg og klekkende døgnflue. En av mine top 3 favoritter i marka! Pent bundet!
    1 poeng
  13. Griffiths Gnat special edition - for synlighet!
    1 poeng
×
×
  • Opprett ny...