Gå til innhold

Vinnerliste

  1. Dan Haukland

    Dan Haukland

    Members


    • Poeng

      3

    • Innlegg

      179


  2. Eirik Rusten

    Eirik Rusten

    Administrators


    • Poeng

      2

    • Innlegg

      3 596


  3. Håvard Åsbø

    Håvard Åsbø

    Medlem NFF - 2017


    • Poeng

      2

    • Innlegg

      653


  4. Jan_Haukaas

    Jan_Haukaas

    Medlem NFF - 2017


    • Poeng

      1

    • Innlegg

      1 327


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 08. nov. 2017 i alle områder

  1. Hei. Var en kjapp tur ute i helgen. Brukte lørdagen på å fiske av store deler av kysten. Begynte tidlig på Jeløya. Fiska i en god del timer uten hell. Tok turen hjemover igjen mot nesodden hvor jeg stoppa og tok siste timen før kveldsmørket kom. Da beit det på 2 relativt fine fisk på rappen. Nr1: Reativt tynn. Vært oppe i bekken. 1 kg blank. Nr2: Ganske feit fisk. Blank og hoppa et utall ganger i været. 1,4 kg Begge tok en speyflue, fisket med dobbeltrekk. De fikk begge friheten tilbake.
    3 poeng
  2. Kast dem på vak Har hørt at folk ofte bare bruker dem på riflete overflate, men jeg kan hive dem på selv om det er blikk stille vann. Synes det er en flott flue, som kan brukes i alle stadier, fra klekker til spent. Skjer det ikke noe når den ligger der stille, så skap litt liv i den. Ta med en rad i juli-boksen, siden de også funker som snus på Juli-Danicaen Jeg har også noen med hackle på hele kroppen, som var tipptopp ett år her.
    2 poeng
  3. Bruker enten to eller tre CDC-fjær som spinnes i bindetråden ja. Blir gansk lodne, men binder de stort sett på krok 12 i stedet for 10 som en del gjør. Skal for moro skyld binde noen på krok 14 også til kommende sesong
    1 poeng
  4. Som Rusten her sier! De går fint an å bruke på Siphlonorus også. Har noen vann jeg fisker i som huser ganske stor Siphlo. Blir mange av dem og klekker gjerne i lengre perioder om sommeren. Gir de gjerne litt bevegelse hvis det ikke skjer noe, men kaster gjerne på vak eller der jeg tror fisken vil svømme.
    1 poeng
  5. @Håvard Åsbø - Goslingene er griselekre - tenker jeg må putte en rad av slike i 'juni-boksen'... Hvordan fisker du dem? Dine ser ut som de er passe packed med CDC.
    1 poeng
  6. Dunt, Daiichi 2271 #1 - http://flyhooks.org/daiichi/2271
    1 poeng
  7. Etter et par skikkelige stang ut på fisk som har kommet seg av flua og retta noen kroker har jeg laga opp noen nye lyrjiggy! Drar til med ekstra store og åpne kroker for å kunne gå godt innom leppene til lyren. De kan være temmelig grove når fisken bikker 5 kg. Har vært strålende fornøyd med Midgar sine kroker i sommer. Har laget de største litt over 10 cm Sent from my iPhone using Tapatalk
    1 poeng
×
×
  • Opprett ny...