Gå til innhold

Vinnerliste

  1. Elisabeth Sletten Berg

    Elisabeth Sletten Berg

    Medlem NFF - 2017


    • Poeng

      7

    • Innlegg

      256


  2. Truls

    Truls

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      5

    • Innlegg

      5 256


  3. Jan_Haukaas

    Jan_Haukaas

    Medlem NFF - 2017


    • Poeng

      3

    • Innlegg

      1 327


  4. Terje Bendiksby

    Terje Bendiksby

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      1

    • Innlegg

      858


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 02. des. 2017 i alle områder

  1. Da stikker vi hodet frem og plasserer det på hoggstabben. Værsågod å svinge øksa. Her vanker det feilkroking, liten ørret, stor ørret, enorm ørret, latter, bannskap og mangel på takt og tone. Håper dere liker.
    6 poeng
  2. Tok en prat med Helge fra Eira Flyfishing i sommer om jobben de har gjort med å samle flere vald i Eira og gjort de tilgjengelige for folk flest. Mulig flere har sett den før, men poster den her også
    3 poeng
  3. Du vet det er vinterfiske når du nesten knekker vadeskoene når du skal ha de på, de er bunnfrosne, knuter er et mareritt å prestere da fingrene ikke kjenner sena, elle kan bøyes, og du kjenner ikke når kroken glir dypt inn i fingeren, nesten helt inn til mothaken... Var litt i tvil om jeg skulle dra når det sto -10 på termometeret, og vanligvis legger kulda en skikkelig demper på fisket, men jeg våknet tidlig og fikk ikke sove igjen, så da ble det en kjapp frokost før jeg satt meg i bilen og kjørte avgårde i tide til å rekke en gnistrende soloppgang på den første plassen. Da hadde jeg allerede landet en liten utgytt fisk som tok på første kastet. Etter dette ble det omtrent så tregt som forventet. Men det skulle bli noen høydepunkter. Jeg var innom et par steder og fikk en liten ørret til, ellers var det sel og atter sel... før jeg dro tilen plass jeg kaller hundreprosenten, men på vei dit så jeg et vak. Var egentlig så jeg ventet på dykkerfuglen skulle dukke opp, men den kom aldri.det var fisk! Forventningene steg, og jeg la ut et kast. Byttet flue til en rosa reke, og første kastet så lugger det til og bølger seg rundt der flua er. Ser den er etter i overflata, men tar ikke. Kaster på nytt, og en fisk ploger etter flua, lugger, piler avgårde. Den stikker seg og fyker avgårde, jeg trekker videre ser den bråsnur og den lugger igjen, men sitter ikke... to trekk til så kommer det en fra motsatt side. Ploger mot flua og tar med et plask og den går klar av vannet i hugget. Den sitter, og gir en kort men artig kamp. Neste kast gjentar det seg. Ser ploging i overflata og en ny fisk sitter. Utolig actionfylt og artig! Dagens høydepunkt, og den skulle bli et til på en annen plass. I det jeg ser reka så gir jeg den noen vipp for å sjekke gangen, så ser jeg en fisk komme rolig opp fra marbakken, den kommer rolig og bestemt inn på grunna, og tar reka i kjeften. Den er stor! Men dessverre har jeg dratt såpass langt inn at jeg har stanga bak meg, så jeg prøver å sette tilslag, men ender med å stikke den. Den snur bredsiden til, og da ser jeg hvor stor den er. Men den rister på hodet, og rister løs flua og blir borte i dypet. Tipper 2-2,5 kg speilblank og smellfeit! Det var et par opplevelser som varmet på en beinkald dag. Endte med fem eller seks på land, og noen hugg fra fisk som tok forsiktig. Det var mer så den bare holdt igjen enn tok. Alle på rosa cdc reke. En fikk æren av å bli med hjem. Flott lys på slike iskalde dager, og i overkant frisk luft... er nok mest for spesielt interesserte å fiske med flue i denne temperaturen.
    2 poeng
  4. Etter å ha begynt å binde gjeddefluer, så fant jeg raskt ut at jeg ville ha tak i en del fargekombinasjoner som jeg tror vil gjøre seg godt. Da ble det en del mer flash, og litt ymse som kunne hentes på posten i dag Veldig artig å binde disse digre fluene. Ganske anneredes måte å tenke fluer på.
    2 poeng
  5. ...når unga har fått tak i snella og sveiva i motsatt retning lenge nok til at backingen er ute...
    1 poeng
  6. Får robbe juletreet til gjeddefluer. Ellers er de nye snørene for 2018 på plass. Treer og firer i Barrio Smallstream. Ellers skal femmeren få prøve seg på sjøørreten med Hardys nye Coastal Flats Series IN1 INT/FLT WF5 og ditto til åtteren til gjedda og en airflo dry x-ceed til sekseren, Da er det bare å vente på lysere tider. Og ikke å forglemme Orvis sitt hjelpemiddel for knyte fortommen på de minste tørrfluekrokene.
    1 poeng
  7. Takk gutar! Skal love å bidra mer i vinter enn hva jeg har gjort i det siste :-). Sharing is caring!
    1 poeng
  8. Vår sjøørrttur forrige helg. Ny pers for meg og hele følelsesregisteret:)
    1 poeng
  9. Det er no dritt at det blir så tidlig mørkt om dagen, men på lørdag blir det å reise ut tidlig for å jakte fæsk i sjøen!
    1 poeng
  10. Avspasserte dagen i dag, og dra ut for å fiske, men all nedbøren i det siste hadde grumset til vannet på noen plasser jeg hadde tenkt å sjekke ut. Så da ble det noen plasser litt lenger ut som ble valgt, og tilslutt fant jeg fisk etter en litt tam start hvor jeg hadde noe lugg. Virker som fisken sto på litt begrensede områder og på et par steder sto det enormt mye fisk. Mye smått men noen finere innimellom. Et par plasser var det helt texas med hugg på hvert kast. Fisken var vanskelig å kroke, men litt utover dagen så ble det mer støm i vannet og det gjorde også at fisken begynte å ta mer kontant. Har ikke peiling på hvor mange jeg fikk til slutt, men det var mange. Dessverre var det mange små, men flere halvkiloser og et par godt over kiloen ble det også, og de ga en skikkelig fight. En periode så lette jeg opp fisk med den lysebrune. Fisken var bortpå, me satt ikke. Så var det å bytte til en deceiver og da var det flere som tok, men måtte ha på den lysebrune ellers avslørte de seg ikke. Merkelig opplegg... Den flotteste fisken tok forøvrig en hvit jiggyvariant som bare har kulehode og ikke noe epoxy/uvlim. Ellers ble det klart flest på den lysebrune, mendeceiveren lurte også en del. Forholdsvis jevne inntrekk og ikke for raskt var medisinen i dag. Virker som det har løsnet skikkelig nå, så da er det ingen grunn til å sitte hjemme å sture.
    1 poeng
×
×
  • Opprett ny...