Gå til innhold

Vinnerliste

  1. Eirik Rusten

    Eirik Rusten

    Administrators


    • Poeng

      4

    • Innlegg

      3 595


  2. eide

    eide

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      4

    • Innlegg

      536


  3. RolvS

    RolvS

    Styret - øvrig


    • Poeng

      4

    • Innlegg

      1 555


  4. Dan Haukland

    Dan Haukland

    Members


    • Poeng

      3

    • Innlegg

      179


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 28. des. 2017 i alle områder

  1. Bestilte meg en kombopækk fra Strikeindicator.com . Prøvde nappindikator skikkelig i sommer med veiledning av Pål, og det var morsomt å prøve seg frem i elva på strekker jeg aldri ellers hadde giddet å se på en gang. Blir nok å leke mer med dette til sommern.
    4 poeng
  2. 14' Spliced splitcane og 13' Greenheart
    4 poeng
  3. Hei og god romjul. Romjula hittil har vært sengeliggende med omgangssyke, men i dag var det nok. Jeg måtte bare ut. Hadde en sterk følelse av at det kunne klaffe på noe fisk - som det gjorde! Fisket med to venner, Vebjørn og Amund. Vi fisket litt forskjellige steder. 4 fisk over kiloen landet i dag, største på 1,5 (avbildet). Må si meg fornøyd med dagen - føles godt! Ha et godt nyttår alle sammen! Dan
    3 poeng
  4. Goo Acid - Stokkebekks Goo maur møter Galloups Ant Acid. Eller egentlig en goo-maur med hjortehår isteden for cul de canard som flottør. Ant Acid tenderer - i alle fall uten gummibein - å legge seg på siden. Goo-abdomen fikser. Kamera evt lyssetting er så dårlig at farven på ribb ikke er synlig, men den er der - jeg lover...
    2 poeng
  5. Var ute en kort tur i går rett før det ble mørkt, mest for å lære opp en nybegynner i gamet. Rakk noen få kast etter opplæringen, men det var lavvann, tåkete og vindstille, det så med andre ord helt håpløst ut. Jeg så ett bittelite vak helt inne på grunna en meter fra land, og klarte å legge flua akkurat midt i. Etter noen få drag så jeg plogen komme etter. Den var stor! Jeg satte fart på flua og fisken tok så hardt at den kroket seg selv på utsiden av kjeven. Etter en 15-minutters lang drakamp med fisken kunne jeg håve inn min største sjøørret så langt. Flua satt så vidt og løsnet da fisken kom på land. Veide den inn til 2,2 kilo fordelt på 64 cm, ingen tjukkas, men likevel en fantastisk opplevelse.
    2 poeng
  6. Mer Stokkebekk-Galloup crossovers: Butch-Goo. Goo-maur meets butch caddis. Eller også stor guu-maur med flytevest (jeg tenkte en massiv guu-klædd på en #12-krok kunne ble litt tungt) Varianten med CDC kan kanskje få sitt eget navn på høsten 2018 elns, om den fisker bra...
    1 poeng
  7. Ja må bare kjøre på! Har jo bundet de nødvendige fluene også, så kan ikke stå på det iallefall ;-) er jeg veldig heldig så får jeg meg enda en tur nå i romjulen... men er forøvrig veldig fornøyd med den nye, brukte Kust-stanga, samt GL Coastal-snøret. Kaster som en drøm!
    1 poeng
  8. Fisket på Nesodden et sted. Tror denne fisken var mer flaks enn noe annet, møtte en kar da vi kom som hadde vært der lenge uten å kjenne noe. Skitt fiske videre!
    1 poeng
  9. Gøy å høre at da har kommet deg i gang. Merkelig nok så er vanligvis den første ørreten den vanskeligste å få og krever en del innsats før den sitter. Men man må bare kjøre på så løsner det etter hvert.
    1 poeng
  10. Jeg fikk den ikke til jul, så da måtte jeg ordne selv...
    1 poeng
  11. Nå har stanga blitt ferdig, og jeghar blitt veldig fornøyd med resultatet. Stanga er lett! Masse spenst og en ekstrem recovery gjør at jeg tror denne fint takler et seksersnøre og jeg tror jeg kommer til å bruke den som en sekser. Gleder meg masse til å få prøvd den med snøre på. Klingen er en CTS Affinity M, og jeg har brukt rec recoils som ringer. Snella må være av typen lett for å få en passe balanse i oppsettet. Totalvekten er veldig lav, og toppdelen veier nesten ingen ting
    1 poeng
  12. Her binder jeg en av mine for tiden top 3 fluer for sjøørret. Dette er en tydelig blanding av andre kjente sjøørretfluer, derfor fikk den navnet Hybridreka.
    1 poeng
  13. Steinfluenymfer fra i går og i dag! Begge på TMC200R #8
    1 poeng
×
×
  • Opprett ny...