Gå til innhold

Vinnerliste

  1. rusvens

    rusvens

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      6

    • Innlegg

      277


  2. Truls

    Truls

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      4

    • Innlegg

      5 257


  3. Håvard Åsbø

    Håvard Åsbø

    Medlem NFF - 2017


    • Poeng

      3

    • Innlegg

      653


  4. glenn christensen

    glenn christensen

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      3

    • Innlegg

      6


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 08. jan. 2018 i alle områder

  1. Fått dilla på enkle klekkere. Disse funket bra i fjor, og gjør nok nytten i år og..
    3 poeng
  2. Jeg har klippet opp Alpakkagarn og kjørt i elektrisk kaffekvern, ble ganske så bra synes jeg
    3 poeng
  3. Kan ikke ha nok av disse i boksen når man bor en liten time fra Deset;)
    2 poeng
  4. kom over denne danske siden - veldig billig byggesett, enten til de som ønsker å bygge for første gang eller kanskje junior ønsker å prøve seg? Komplett byggesett til 175,- DKK + 50 DKK i porto? http://www.pro-fish.dk/dk/shop/5-6-byggesaet-9flue-4delt-5-6-3903.html Firmaet tilbyr også blanks til en svært fornuftig pris.
    2 poeng
  5. Har tatt en quick-fix på dette nå som virker sånn høvelig, men skal undersøke nærmere når jeg får hodet litt over vannet.
    2 poeng
  6. Godt nyttår! Var ute en tur med to gode venner, Eimund og Vebjørn. Fiska av et område stort sett hele dagen. Etter 10 kast satt en fisk på 3,3. Deretter fikk vebjørn en på 1,1 og 1,5. For en start på den nye sesongen 2018!
    2 poeng
  7. Jeg driver og leker meg med litt materialer som ikke er opprinnelig ment som fluebindermateriale. Her kommer en måte å lage sin egen flashdubbing på, og man kan kombinere farger og mengden flash i et utall forskjellige spennende varianter, og resultatet blir veldig bra! (Dette har sikkert mange gjort før, men det er nytt for meg) Her er måten jeg har gjort det på: Finn garn i ønsket farge. Ull separeres lett og får fin fiberlengde. Gre garnet mllom to børster til fibrene er separert. Det er forskjell på garn, med rent ullgarn tar det et minutts tid. Dra ut hele lengder av angelina-fiber, legg de i en bunke så flest mulig fibre er like lange. Klipp bunken i to. Bland fibrene litt inn i dubbingballen og gre dette så det fordeler seg jevnt. Et minut eller to bør hende. Ha i mer flash om ønskelig. Ferdig dubbing, klar til bruk. Tenk hvor mange fargekombinasjoner man kan lage, og du får enorme mengder dubbing til en latterlig lav pris. Skulle bare ønske jeg fikk frem effekten godt nok på bildene. Avbildet e gult garn blandet med lemon angelina-fiber og sort garn blandet med ultra violet angelina.
    1 poeng
  8. Snakket med Staffan i fjor sommer oppe på Kvarven, og jeg nevnte at han ikke tok telefonen når jeg ringte ham og han fortalte da at han var superallergisk overfor alt som hadde med eletronikk å gjøre. Han sa også at han ikke tålte kulde lenger heller, derfor oppholder han seg i Thailand vinterstid etter hva jeg har forstått. Men det kan kanskje være en tanke å kontakte Terje Refsahl, kanskje han kan gi noe ferskere opplysninger. Siste gangen jeg hadde kontakt med ham hadde han telefonnummer 414 37 361. Det er et forsøk verd. Magne Fjellstad.
    1 poeng
  9. Fine pupper, forøvrig. Begge. Får vi se Åsbøs Deset-pupa i databasen?
    1 poeng
  10. Ja synes den er fin å dubbe, som vanlig ta på lite om gangen. Ikke prøvd på så mange, men synes den fungerer fint, så bare å prøve seg fram
    1 poeng
  11. Jeg var mest opptatt av å lage noe selv, og ikke nødvendigvis kjøpe alt ferdig. Angrer ikke på kjøpet av elektrisk kaffekvern, den gjør det så mye enklere.
    1 poeng
  12. Får nesten prøve den også. Har en strikkegal kone som har et lite lass med garn av diverse typer og farger. En meter med garn gir en veldig god klump med dubbing. Skal snike med ned og se om det er noe alpakka der nede
    1 poeng
  13. Jeg har bare sett at Staffan Lindstrøm selger denne ferdige dubbingen, og den skal være av den mykeste hårmaterialet som finnes. Staffan kan sikkert føye til noe her, men vet ikke om han er aktiv på denne siden lenger. Under er link til Alpakkadubbingen til Staffan. www.123nu.dk/lystfiskeri/auktion.asp?Action=viewitem&menu=Auktion&ID=190327
    1 poeng
  14. Jeg bestilte dette fra ebay: https://www.ebay.com/itm/8Colors-Para-Post-Wings-Polypropylene-Floating-Yarn-40cm-Bundle-Fly-Fibers/302306842552?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&var=601145007105&_trksid=p2057872.m2749.l2649 Ellers er vel amazon eller andre søk på ebay aktuelt eller kjøpe polyropylene tauverk og kutte det opp.
    1 poeng
  15. Godt tips, krysser fingrene for skikkelig uflaks og at jeg bare treffer vulgata, stokkmaur og grandis-klekkinger i marka i år! Hvis det skulle slå til, er det så latterlig at jeg får bare sitte på bredden med den minimalistiske boksen min og nyte vakker i natur i full utfoldelse.
    1 poeng
  16. Looking good, Truls!! Akkurat ferdig med min "Blue Halo" #4. Mulig jeg ikke er helt objektiv her, men det er en fet stang :-). Clear wraps på ringene gjør inntrykket skikkelig tøft. har litt å jobbe med for å få de helt perfekte. Måtte teste stanga ute idag. Fikk rett og slett flashback fra 70-tallet :-). Denne stanga blir noe helt annet å fiske med....rolig, presist, delikat.....samtidig synes jeg ikke det var såååå begrensinger på kastelengden som jeg hadde "fryktet". Må lære meg å kaste på nytt!! Jeg har lovet deg noen bilder - de kommer her! Takker nok en gang for tråden du sendte meg Truls!
    1 poeng
  17. Blir veldig fornøyd med dette resultatet
    1 poeng
  18. Har bestilt meg sølvfargede snakeringer, og det tar litt tid å få tilsendt, men i dag måtte jeg begynne litt på denne stanga og da var det montering av snellefeste. Innlegget hadde for liten diameter, og å pusse bambusen ble utfordrende. Det er kjempehardt, og diameteren delen som skal inn i gjengestykket på snellefestet ar såvidt større enn klingen. Bambus sprekker lett, så det ble mye jobb og utfordrende. Men resultatet blir akkurat som jeg håper på! Her ligger det i klem til epoxyen har herdet.
    1 poeng
  19. Veverkas Mantis Shrimp, Gamakatsu SL45 #4. Bildet viser også en metode å binde inn weed guard som gjør at den holder seg og ikke vrir seg under lagring i fluebokser etc.
    1 poeng
  20. Prøver meg på flere svømmende/klekkende vårfluepupper. Veit ikke helt, men har litt trua:-P
    1 poeng
×
×
  • Opprett ny...