Gå til innhold

Vinnerliste

  1. Jan Ingvar

    Jan Ingvar

    Medlem NFF - 2017


    • Poeng

      6

    • Innlegg

      479


  2. Trond Ingebrigtsen

    Trond Ingebrigtsen

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      6

    • Innlegg

      137


  3. Morten D.

    Morten D.

    Medlem NFF - 2017


    • Poeng

      5

    • Innlegg

      577


  4. Dan Haukland

    Dan Haukland

    Members


    • Poeng

      4

    • Innlegg

      179


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 08. april 2018 i alle områder

  1. Våren kom med full styrke her i dag! 13-14 grader i skyggen... jeg heiv meg rundt etter at alle unga var lagde, og kjørte en halvtime ut til et vann hvor det er bra med mygg. Vannet er regulert, og var i dag ca 0,5m under normalen. Det medførte at jeg kunne gå tørrskodd/hoppe på steiner ut til en holme jeg har pleid å vada ut til. det blåste rimelig heftig, så fikk ikke kasta i alle retningene, og ikke der det vaka mest...skikkelige sprut- og hoppevak etter klekkende mygg, men fisken tok likevel en liten streamer i den retningen jeg greide å kaste i. helt latterlig deilig å være i gang igjen, og snadder med fiskelukt på fingrene igjen - hadde glemt hvor mye jeg hadde savna den Så det ble ca 0,5 time fiske før det ble så skumre at jeg sleit med å se snøret i lufta. Og var fortsatt 9 grader da jeg satte meg i bilen og kjørte hjem. Deilig.
    6 poeng
  2. Denne tråden er ikke grei! Den skaper sterk misunnelse og tung frustrasjon over det ganske land! Ber moderatorne stenge tråden til iallfall 20. mai, om nødvendig lenger om det blir en sein vår!
    5 poeng
  3. Snart tid for ny sesong. Satt på dass og bladde gjennom bildene fra i fjor. Tenkte jeg kunne legge ut noen her i tilfelle det er noen som synes det er kjekt.. Første nesten fiskerelaterte bildet er fra slutten av april. Bilen klar for tur til Ekso. Har ingen andre bilder fra denne turen og det er ikke så rart siden det blåste kuling og det var så vidt over frysepunktet. Blir liksom ikke fjærmyggfiske av slikt. Så vidt jeg husker, lå jeg vel stort sett i soveposen. Forsåvidt greit nok det av og til.. Ser at det tok en måneds tid før jeg hadde fått varmen i kroppen og kommet meg til Ekso igjen. Kan heller ikke ha vært noen stor tur det da dette er eneste bildet, men jeg fikk visst fisk. Scroller kjapt forbi en familileferie til Italia og ser at min gode venn Jone ble med på årets tredje tur. Fisk fikk han visst også. Minnes et sinnsykt regnvær og må rette en takk for lånet av lavvo til Willy. I juni kribler det etter å komme til fjells. Alltid like spennende å se om våre venner i kraftbransjen vil spille på lag. Ikke denne turen i hvertfall. Ser jeg må ha blitt så frustrert at jeg lot det gå ut over denne stakkaren. Litt ut i juli var jeg tilbake til fjells. Frustrert over lite vann i min vante elv, gikk jeg til det drastiske steg å sette kursen mot Hemsila. Lite vann der også, men fisken vakte villig. Denne var vel høydepunktet disse dagene. Ser og at jeg fikk lurt en rakker på lav vannstand på kjente jaktmarker. Resten av familien kom til fjells og det var på tide å sleppe ungene til. Tok nok ikke lang tid før jeg sneik meg ut etter leggetid og lurte denne. Konemor reiste til byn for å jobbe og jentene og jeg utforsket vann i nærområdet. Vi hadde noen fantastiske dager med nydelige forhold og stor fisk som patruljerte strandsonen. De tok det meste som lå på overflaten og fisket var eventyrlig enkelt. Jentene spottet, jeg kastet og jentene håvet. Denne ble festmiddag for tre glade fiskere. September er det som regel ukestur på meg. Kom opp til flott vannstand og kanonklekking. Det ble mye kaving og bom, men jeg fikk da noen til å ta.. Arne kom opp de siste dagene. Kjekt at elven viste seg fra sin beste side når han endelig tok turen til fjells. Jeg hadde visst en krampetrekning i slutten av september også, men da valgte kraftgjengen å slippe alt vannet de hadde holdt igjen over sommeren. Elven var en drøy meter større enn vanlig og ufiskbar. Det var bare å snu. Stoppet i nærheten av Voss og hadde et flott fjærmyggfiske på kvelden. Landet til denne elven å være et par giganter. En fin avslutning. Burger på Voss, så dvale til nå.. Hjelpes, nå er jeg klar for ny sesong..
    4 poeng
  4. Hei. Meg og min kompis Eimund var ute i helgen. Fant en del fisk, men bare noen ville bite på. Tilsammen 11 fisk på lørdag, samt et tonn av diger følgefisk. Fiska relativt dypt med clousere og reker.
    4 poeng
  5. Har vært ute en kort tur, og det er ikke mye som tyder på at våren er i ankomst... i hvert fall ikke under vann. Ikke noe byttedyr og veldig lite liv. Men hyggelig selskap gjør selv en treg tur (fiskemessig) til en veldig trivelig tur med litt skravling, og frisk luft. Jeg tjuvstartet litt i en stor bukt. Denne lå i le og stømningene dro inne varmere vann i bukta. Det varmere vannet fikk også med seg noe fisk inn på grunna, selv om det foreløpig er i veldig labert antall. På en kort økt på stekket, ytterst i bukta så fikk jeg en fisk og hadde en som strammet opp snøret men den klarte jeg ikke å kroke. Fisken var på 5-600g så ikke store saken, men blank og i veldig god kondisjon (selv om det ikke er så lett å se ut fra bildet) så der er tydelig at de har hatt godt med mat der de har oppholdt seg i vinter, selv om det ikke er antydninger til byttedyr langs land enda. I dette området.
    3 poeng
  6. Ute en tur i går kveld. Ikke forsøkt sjøørreten på kveldstid før, men fin temp og vindstille så frista det såpass at jeg og kompisen tok en tur i indre fjord. fikk ingen fisk i land, men hadde en helt rå opplevelse likevel. Det vaka sporadisk og jeg var veldig i tvil på hva slags flue jeg skulle bruke. Endte opp med å forsøke på en svart gurgler med litt underkropp av hvit cactus chenille. Fiska denne så den flytta masse vann i overflata, stoppa flua med jevne mellomrom og hadd ikke fiska mer en 3-4 kast før det kom en diger ørret og kasta seg over flua på 30 cm vann. fikk ikke kroka den og det gjentok seg 3 ganger før jeg antagelig skremte den vekk med ett elendig tilslag. uansett helt rått å se den store fisken komme etter gurgleren på den måten. blir å binde flere slike men da med større krokgap, aner meg at det er årsaken til at jeg ikke fikk kroka skikkelig da kroppen var i overkant tykk ift krokgapet.
    3 poeng
  7. Hei og takk for sist, Det er i overkant lenge siden jeg har vært aktiv på noen form for forum og det ble heller ikke så mye fiske i fjor. Etter i overkant mye action på hjemmefronten etter et par kompliserte svangerskap så har ting nå roet seg. Fluebindingen har tatt seg opp og jeg snuser litt på å binde fluer på livestream. I den sammenhengen vil jeg høre med dere her inne om det er noe som flere kunne tenke seg eller om det er en dårlig ide. Jeg tenker at det er mange som sikkert kunne lært en ting eller to også kan det jo faktisk være riktig så sosialt siden man kan chatte osv med de andre som ser på. Det vil også da være mulig å stille spørsmål eller legge inn en forespørsel hvis det er noe man gjerne vil ha demonstrert. Nå skal jeg på ingen måte påberope meg fluebindergudestatus, men jeg tror jeg skal kunne klare å svare på det meste rundt SØ-fluer, tørt og vått etter ørret Kom gjerne med en tilbakemelding hvis det skulle være av interesse. Forslag mottaes også med takk Mvh Jon-Anders Nethaug
    1 poeng
  8. Kjør saaaaakte inntrekk på gjedda når det er kaldt i vannet :-)
    1 poeng
  9. De fisker jo gjedde på isen, så den eter også når det er kaldt! Prøv, i verste fall blir det bare en bomtur!
    1 poeng
  10. Takk for det! God oppsummering.
    1 poeng
  11. Har endelig tatt motet til meg og sjekket hvordan panduroperlene blir på en krok. Her er et par enkle zebra-midge varianter med disse glassperlene på en #16 krok (ikke tmc2488, men en krok som ligner.) Ser ikke for store ut i mine øyne. Jeg erklærer seier, og slår fast at jeg har en livstidsbeholdning av glassperler
    1 poeng
  12. Litt fremgang da etter håndtaktrøbbelen. Nytt papp kjøpt men pedantikeren vil eksperimentere videre med burl-korkens farge. Mens håndtaket finner formen sin i hodet mitt så kan man surre litt lineførere på plass.
    1 poeng
  13. 1 poeng
  14. Tommelen opp for å inkludere glass, da er det mulig for meg å anbefale noe. Se om du får tak i enten Blue Halo 805, en lett femmer, eller Epic 480. Begge rolige presentasjonsverktøy med følelse. BH er av disse, etter min mening, mere stang for pengene, pga lavere pris. Dessverre er den seldent å finne en for testing, det er flere som har Epic her i landet.
    1 poeng
  15. Denne er bra :-D https://youtu.be/ttH9iiV2PcY
    1 poeng
  16. Bare 1,5 meter snø og 60cm is igjen så er vi der... Gratulerer med fangst, er veldig misunnelig, her hjemme har knapt nok en eneste sjøørret våknet fra vinterdvalen.
    0 poeng
×
×
  • Opprett ny...