Gå til innhold

Vinnerliste

  1. Siphlonurus

    Siphlonurus

    Members


    • Poeng

      4

    • Innlegg

      14


  2. RolvS

    RolvS

    Styret - øvrig


    • Poeng

      3

    • Innlegg

      1 555


  3. Truls

    Truls

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      2

    • Innlegg

      5 256


  4. Sondre N

    Sondre N

    Medlem NFF - 2017


    • Poeng

      2

    • Innlegg

      126


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 19. aug. 2018 i alle områder

  1. Det er alltids en risk for bomtur også til Kola og slik forholdene var i år var det nok ikke lett, spesielt ikke i Kharlovka slik jeg har forstått det med minimal vannføring. Siden det foreløpig har blitt med en tur for 4 år siden så får jeg nøye meg med mimring, men jeg begynner å merke suget etter en ny tur selv om det begynner å bli dyrt etterhvert. Jeg vil sikkert aldri oppleve noe tilsvarende som uka jeg fikk oppleve den gang - crazy er bare fornavnet. Vi fisket i uke 32 på First Knee i Litza og på Wulfs Lear i Kharlovka og vi hadde knallvær og badetemperatur (opp mot 20 grader) omtrent hele uka. Det var nesten ikke vind og vi gikk etterhvert kun i t-skjorte og kun underbukse under vadebuksa og klint inn med en salig blanding av mygg og sololje. Men vannstanden var bra og fisken stod på brekkene og lot seg lure til å ta tørt til tross for minimale klekkinger. Gruppa fikk totalt 108 fisker og jeg fikk selv vannvittige 36 over kiloen hvorav 22 på Wulfs Lear. De langt fleste (31) tok tørt og dead drift siden det stort sett ikke tok når flua stripet. Jeg brukte stort sett helt normale fluer tilsvarende de jeg normalt bruker på Hardangervidda og de langt fleste tok på Krogvolds Tricaddis i str 8 og 10 (rakk aldri å binde opp de mer klassiske Kola-fluene..). Snittet mitt på Wulfs Lear var på hele 2,53.. og de 4 største jeg klarte å få i håven (3,8, 3,8, 4,0 og 5,5) tok alle tørt Fiska etterhvert bare med tørrflue siden det funka vel så effektivt som streamer. Røyk også et par store fisker men det skulle vel bare mangle. Brukte forøvrig Stroft 0,20 spiss på tørrflua. Helt drøyt og det klart råeste jeg har vært med på. Anbefaler alle å unne seg en slik tur minst en gang i livet selv om det ikke finnes noen garantier selv på Kola. Legger ved et bilde av den største. Per Martin
    4 poeng
  2. Fikk tre gjedder på Kola. Så da har jeg tikket av «få gjedde på flue i 2018.» Var ikke derfor jeg dro, men greit å ha det gjort Den ene var ekstra gøy: Den stakk av med den ene gurgleren min, så jeg rigget på nytt og jaggu tok den ikke en gang til. Trygg i håven fikk jeg tilbake begge fluene mine Nå blir det straks litt høstlig igjen. Hvor og når finner man gjedda i september og oktober? Da skal den vel være mulig å finne på kastehold fra land igjen?
    3 poeng
  3. Så fort vanntemperaturen drar seg litt ned så trekker de mer mot grunt vann igjen for å spise seg opp. De senere turene så har det vært færre gjedder i sivkantene, og flere rundt frittliggende strukturer og i marbakkene, men forventer å finne de grunnere igjen når det blir kjøligere.
    2 poeng
  4. Var utrolig godt å få noen dager med litt ordentlig regnvær og vind nå. Fikk utnyttet det ganske bra med streamerstanga. Vært ute alle dagene siden onsdag og det har gitt 6 ørret over kiloen, største på 1,4. Også blitt et par fine abbor, største på 750g. Fått merke hvor utrolig viktig det kan være med fargebytte på flua noen ganger. Flere ganger har fisken tatt på første kastet etter bytte. Noen ganger er drittvær helt nydelig!
    2 poeng
  5. Sesongen 2018 kan gå over i historien som sesongen det rett og slett ikke var vits i å vente på... Ok, det er nok en håndfull turer igjen å gjøre det på, men fyttigrisen denne sesongen var ræva. Venter allerede på 2019. Det blir bra. 2019 blir best evah!
    0 poeng
×
×
  • Opprett ny...