Gå til innhold

Vinnerliste

  1. Jarle TL

    Jarle TL

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      6

    • Innlegg

      1 425


  2. Truls

    Truls

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      3

    • Innlegg

      5 256


  3. Roaas

    Roaas

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      3

    • Innlegg

      655


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 21. sep. 2018 i alle områder

  1. Nå er det omtrent som stormkastene nærmest roper på at man skal lade skytset med litt raske stenger med en synkende kortklumpet line, en stor fiskeimitasjon og trekke mot kysten. Spenne på seg snørekurven, vade hasardiøst ut i dønningene, vaklende ut blandt tangkledde kulestein godt ute på kysten. Nå folkens, kan jeg nesten garantere at en og annen stor sølvblank sjøørret trekker inn langs kysten og stryker tett på land i ly av stormende vær og store brytende dønninger. Dette er været som kanskje markerer at høstsesongen på kysten kanskje er i anmarsj! Skulle noen være gærne nok til å prøve når den værste stormen har lagt seg, men været fortsatt tilsier at enhver normal person vil holde seg inne, så kan resultatet bli en sjeldent stor, sølvblank og velfødd ørret, og en opplevelse for livet på kysten med saltvann og værelemnentene rivende i nesa.
    3 poeng
  2. Jeg hadde en Guideline Kispiox 9,5 #5 med Favo 46 snelle, og hadde jeg vært smartere så hadde jeg beholdt den komboen, den var nydelig. Lettkastet, god vektfordeling med snelle og stang. Nå har jeg en Hardy Shadow 9 fot #5 med Hardy Ultralite DD 4000, og den komboen er også rimelig digg. Stangen er lett, snellen passer også stangen veldig bra. Jeg kunne kanskje kjøpt en litt tyngre snelle, men budsjettet var allerede toooooight. Sjøørretstangen min er en Loop Q series 9 fot #7 med Loop Multi 6-9. Dette er en grei stang, og snella er kanskje i overkant tung, men den rommer mye line og føles veldig solid. Den lager dog ikke lyd på innsveivingen, det plager meg kanskje bittelitt. Det er en stang som nok gjør jobben, men har ikke så mye erfaring med denne enda.
    2 poeng
  3. Har faktisk vært inne på samme tanke Truls. Vi gærne har det godt :-)
    2 poeng
  4. Mye delte meninger om trådholdere med justerbar motstand! Litt gøy å prøve noe nytt av og til da :-) Fortell gjerne hva du synes om MP sin når du har bundet med den da! I dag ble det anskaffelse av microfibbets i store kvanta. Nå kan jeg binde rimelig lange haletråder og antenner på tørrfluene mine fremover:
    2 poeng
  5. Det ble med fem hektiske døgn i elva for min del denne sesongen. Lav vannstand men bra aktivitet første uka i Juli. Harr og ørret gikk til tider bananas på vårfluer og svømmepupper utover sommerkveldene. Fikk med meg en god klekking av en lys oliven døgnflue også, morro! Men det ble altså kun en skikkelig tur. Det har vært mange skogsturer i tillegg heldigvis, og nå gleder jeg meg til å kaste litt med 7'ern etter sjøørreten utover høsten. Her er min største harr denne sesongen. 1.2kg på Dyret #15 Ellers ble det noen småfine ørreter også, men ingen over kiloen denne gangen
    2 poeng
  6. Har noen fisket sjøørret i indre Oslofjord i det siste? Leker med tanken på å finne veien til buktene omkring Huk ila helgen, men vet ikke om det er god stemning der om dagen. Kan godt hende jeg tar turen ut i morgen tidlig, Truls..
    1 poeng
×
×
  • Opprett ny...