Gå til innhold

Vinnerliste

  1. RolvS

    RolvS

    Styret - øvrig


    • Poeng

      4

    • Innlegg

      1 555


  2. Truls

    Truls

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      2

    • Innlegg

      5 256


  3. Roaas

    Roaas

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      1

    • Innlegg

      659


  4. Tørrflua

    Tørrflua

    Styret - øvrig


    • Poeng

      1

    • Innlegg

      696


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 13. okt. 2018 i alle områder

  1. Flott bundne fluer dette! Kommer garantert til å funke, selv om sjøørreten spiser mye småfisk på denne tiden. Skulle du bli lei av å måtte binde opp slike, så kan du prøve noen av disse (forøvrig den eneste flua jeg trenger til det tidlige høstfisket)
    2 poeng
  2. Der. De første grisene. Kanskje de får smake saltvann i morgen - litt avhengig av forskjellig.
    2 poeng
  3. Har startet opp igjen med å lage ei røye i tre. Valget blei eik som emne. Har nok vært lurere å gått for et noe mykere treslag da det tar utrolig lang tid å pusse og lage utskjæringer. Dette vil nok ta lang tid så det blir nok få bilder. Har laget hoved formen av fisken så nå begynner pirkejobb med utseende. Målet er en røye med øyne, lakk og finner. Skal også fylle buk med bly så den kan senkes ned i vann. Målet er å se om jeg kan lure hann røye til å tro at det er en hunne som har stilt seg opp for gyting. Helt naturtro blir den nok ikke. Her er emnet så langt.
    1 poeng
  4. Jeg bruker en motor som tørner stanga rundt med 12 rpm. Men strengt tatt trenger du ikke hvis du gjør som her, en liten guide til hele prosessen:
    1 poeng
  5. Jeg følger en sbs herfra: https://www.fiskeavisen.no/bindebeskrivelse-pattegrisen/ Kjenner på at detaljene som ikke står i sbsen er viktige... Ingen uv-lim. Ryggen er antron - for antronet jeg har er to lagt dobbelt passe (måtte binde et par før jeg ble enig med meg selv om det.) Tealfjær som «nebb». Kroken er gama f314 #6. Får håpe de fanger, og at de varer litt!
    1 poeng
  6. Hot hot hot! Hva brukte du som ryggskjold? Strøyk du over med uv-lim eller lakk på ryggskjoldet? Hvilken krok har du bundet på? Og har du fortynget de? Som du skjønner er jeg også i min spede begynnelse i bindingen av PG.
    1 poeng
  7. En viss butikk i Oslo har tilsynelatende kjøpt det det var mulig å finne av speynakker i alskens farver. Så achievement unlocked, nå kan jeg lage pattegriser. Tnx @Jarle TL Neste mål: finne en sjøørett.
    1 poeng
  8. Jeg var en liten tur ute sjæl, hadde fått nytt håp og tro etter mye lesing en periode nå. Fruen var på jobb med lekker skiftordning, 12 lange timer for henne, 12 timer med perfekt vær og frihet for meg. Jeg avtale med en kamerat, samme som alltid er med. Lå ute melding om vær av typen klasse. Belly ble pakket og jeg dundret av gårde. Ved ankomst til vannet var det 1-2 sekundmeter vind, det var stille partier, som viste sporadisk vaking. Mygg og daddy i lufta med ett par. Kom oss utpå og på første kastet hadde jeg på en ålreit fisk men ikke noe svært. Tok på daddy, glapp 10cm fra hoven. Smerten var ekte. Mye fordi vi hadde satt en Jafs burger til den som skulle få første i håven. Kameraten tok en like etter jeg mistet min... Tok en liten stund før jeg fikk på neste, men en veeldig pent vakende ørret tok på en 12 Caddis. Veide den, 700g satt meget pent i håven. Forøveig ny ørret-pers for unge lovende. Det klekket ikke caddis, men har altfor stor tro på den flua. Fikk ytterligere en til på samme caddis, dog en del mindre den. Vi endte opp med 2 ørreter hver, største signert av undertegnede. Alt i alt en meget vellykket fisketur og fornyet tro på at tørrflue faktisk er moro etter ett langt tørke. 44F2A713-2B19-48CF-817E-80F764591ED7.MOV
    1 poeng
×
×
  • Opprett ny...