Gå til innhold

Vinnerliste

  1. David A.

    David A.

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      6

    • Innlegg

      87


  2. Rune Stokkebekk

    Rune Stokkebekk

    Administrators


    • Poeng

      4

    • Innlegg

      6 141


  3. Truls

    Truls

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      3

    • Innlegg

      5 256


  4. RolvS

    RolvS

    Styret - øvrig


    • Poeng

      3

    • Innlegg

      1 555


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 31. okt. 2018 i alle områder

  1. Jeg tenker at man ofte penser innpå C&R, uten å se helhetsbildet av det positive som både fluefiske og sportsfiske bidrar med for natur og miljø. Ja, det kan sikkert være slik at fisken får smerte - derfor er det viktig å bruke utstyr og metode som gjør at fangsten havner raskt på land og raskt i vann. Men til gjengjeld så vil jeg faktisk si at sportfiske bidrar til at man faktisk engasjerer seg i hvordan naturen fungerer, og at man blir mer opptatt av at både natur og vann skal være i best mulig tilstand. Mennesket er ikke skrudd sammen slik at det å se på vakende fisk med kikkert er nok, men det er nettopp ved å komme i kontakt med fisken og være en levende aktør i naturen som gjør at man vil ta best mulig vare på ting.
    5 poeng
  2. Lenge siden jeg har fått gjort noe på noenprosjekter jeg har liggende. Endelig har jeg fått litt ledig tid, og da er det en sjøørretstang somstår for tur. Klingen er en Red Truck Diesel i klasse 6, og den skal bli rimelig lik en tidligere i tråden, med karbonfiber håndtak sorte ringer og koksgrå surringer som blir tett på fargen på klingen. Veldig gode klinger disse, og prisen på de er langt fra feil, men viktigst av alt er at de i tillegg til å være meget gode klinger er upusset og gir et litt røfft og annerledes uttrykk.
    3 poeng
  3. Dette kunne vel passa i foto, utstyrsprat, «hva har du kjøpt i dag» og forskjellige fluemønstertråder... Bestilte en «lysboks» på ebay for ganske lenge siden, og hadde helt glemt den da den dukka opp. Det er en boks med noen lysdioder, for «shooting small objects» som det står på eska. Veldig fornøyd - dette ser ganske så sjefolainen ut faktisk. Her er boksen, og noen bilder jeg tok med det samme jeg hadde pakka ut. Alle objektene «skutt» med iPhone. Sakelig blanding av motiver, selvsagt.
    2 poeng
  4. Har hugd meg ut en krok i kjelleren. Endelig. Det tok bare et par år fra vi flyttet inn til det ble en realitet. Rommet er fortsatt fullt av ting som ikke er fiskerelatert men det skal vi nok etterhvert få en ordning på (derfor så lite utsnitt. Omygod så mye rammel.) Litt hyller, noe kroker og henge ting på osv så blir det nok bra Første vaskebjørn fersk ut av stikka!
    1 poeng
  5. Da ble det rio outbound short folkens, int/synk3 . Morro å lade opp til vårens gleder!
    1 poeng
  6. Gå til fluen Grå MiniZonker Dette er en av de aller beste fluene jeg noen sinne har designet. Jeg har fisket med denne siden 2006 og den er streameren med stor S for meg. Jeg tør påstå at det er mitt design, det unike ved denne flua er måten jeg bygger opp buken på, når du ser flua fra undersiden så har den ikke noe zonkerskinn som synes. Og den er naturlig dråpeformet som en liten fisk. Ekorn er overlegent Kanin som vingemateriale, kanin lager en for bred profil og bygger [...Les mer] Fluebinder Rune Stokkebekk Publisert 29. October 2018 20:35:27  
    1 poeng
  7. Blyet under låser slotted beaden og den opprinnelige tanken var litt ekstra vekt og bedre balanse. Flua går fint i vannet og synker helt passe til fiske med lang fortom og flyteline i grunne viker og langs land der småfisken gjerne finnes.
    1 poeng
  8. Henge opp ting? Hvorfor ikke ha en liten kommode på hjul? Jeg har 4 skuffer i min og får lett plass til 50 metz/whiting/keough nakker i hver av dem Nå har jeg bare 2 skuffer med nakker da... den siste store er full av hår, skinn... og den smale på toppen har kroker, lim, etc.. som ikke får plass i krokmappene... Oppå pulten har jeg sånne Ikea finer skuffer som jeg har beisa i noenlunde lik farge som skrivebordet.
    1 poeng
  9. Gå til fluen Biot Dun Emerger Et mønster fra René Harrop, originalt bundet med haler av mallard i ulike farger og bein av turkey flats. Jeg har byttet ut disse materialene med Coq de Leon og hanehackle som har bedre flyteegenskaper da jeg fisker denne mer som en Dun. Jeg binder også mine bein inn på siden for å balansere fluen mer, Rene lager de som en krage på undersiden for å imitere mer en nymfe som har startet klekkingen. Men han beskriver den som en klekker som også fun [...Les mer] Fluebinder Rune Stokkebekk Publisert 28. October 2018 13:26:53  
    1 poeng
×
×
  • Opprett ny...