Gå til innhold

Vinnerliste

  1. Ruben Petterson

    Ruben Petterson

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      5

    • Innlegg

      270


  2. Truls

    Truls

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      2

    • Innlegg

      5 256


  3. jak

    jak

    Members


    • Poeng

      2

    • Innlegg

      147


  4. Håvard Åsbø

    Håvard Åsbø

    Medlem NFF - 2017


    • Poeng

      2

    • Innlegg

      653


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 12. nov. 2018 i alle områder

  1. Legger ut eit par bilder etter helgens fisketuren i elv. Har vore nåken fine daga med gode temperaturer her i Hordaland, måtte brukes til nåke fornuftig So vekkerklokka på 0600, kaffitrakter klar og pakka bil til fiske var virkelig innafor på ein lørdag. Når eg kjem fram til elva var de vindstille, liten vannføring og ein nydelig himmel. Kaffi og rigging av fiskeutstyr er definitivt ok på høst når de er so fint vær Fiske var ganske bra, indikator og nymfe. Såg vak, men nymfefiske var effektivt og såg aldri nåken insekter i elva so vart ikkje prøvd med tørt.
    4 poeng
  2. Har prøvd , etter oppskrift frå nett, å ta handtak med snellefeste nedi nesten kokande vatn inni ein plastpose. Snellefeste løsna men ikkje korkhandtaket. Har prøvd litt forskjellig anna, mellom anna å legge den i steikeovnen på høg varme, fungerar heller ikkje. Så eg har ikje funne nokon god løysing, men har ein tanke om at korken absorberer litt lim som gjer at det er ekstremt godt heng, kontra snellefeste som kun limer overflatene mot kvarandre. Har resignert no når det gjeld kork og berre lagar nytt. Det eg hadde tenkt men aldri kom til var å frese ut med ein liten bor eller fres. det burde vera lett men svevestøvet er neppe supert for luftsystemet.
    1 poeng
  3. Er nokre rimelege #2 i glassfiber ute i den store verda, dersom du har lyst til å vera eksterimentell. Eg har ei #2 stang no som erstatta ei tidlegare #2. Til mitt fiske i små elver og vatn etter fisk på 1-3 hg (og av og til nesten 5 hg....) synes eg dette er spot on, og brukar denne overaskande mykje. Akkilleshælen er kastelengde, dvs i lite vind opp til 15 m, i vind veldig mykje mindre. Men etter å ha fiska med denne i i løpet av sommaren så må eg sei at det går mykje fin fisk innen 10 m kastelengde i nærområda her. Einaste gongen eg saknar ei 9 fots stang er når eg evt har mulighet til å nymfefiske litt i stryk, då er det greit med litt lengde.
    1 poeng
  4. No har eg fått brukt Fario classic 904 både til tørrfluefiske og med fortynget nymfer, og synes den fungere imponerende bra! Er ingen erfaren fluefisker, men koser meg i elva med stanga og snøre går der eg vil Og den er meget fin og sjå på når fisken ikkje er aktiv Gleder meg til sommer og vindstille varme kvelder, men syns den fungerte fint i litt vind og. Yr meldte 7 m/s lørdag og min LPXe 905 venta i bilen heile dagen. Fungerte fint med WF4 Fario snøre etter min kastestil.
    1 poeng
  5. Det ble en våt og småkjølig tur i dag i det som i følge meg er bortimot optimale forhold. Tidvis ganske mye vind, regnbyger og passe med bølger... det bare lukter sjøørret, selv om jeg ikke så en eneste annen med fiskestang på turen. Ganske ufyselig vær om man ikke er kledd for det, men friskt og begivenhetsrikt for de som tar turen. Det tok ikke lange stunden før jeg så bølger etter en følgefisk og noen minutter senere så fant jeg en stim med fisk. Virker som det var noen små stimer med fisk her og der og en og annen litt større fisk innimellom. Til tross for at jeg ikke var ute mange timene, så ble det 15+ landet med et par over og rundt kiloen, største på 1,3-1,4 og samtlige fisk var blanke og feite. Dagens 'dummeste' var en liten en som tok i det jeg skulle rullekaste. Trodde jeg satt fast i tang, så jeg tok i litt hardere, først en gang og så en til, og da spratt det med en miniørret på 100g. Den fikk seg en luftetur... Dagens heftigste komrett etter matpausen. Stanga sto fint plassert med bølgebrytninger over en tangkledd steinsamling litt ute i vannet. Tenkte å ta bilde av det, men kastet i stedet, og rett før flua gikk i tangen så virkelig hamrer det til en fin fisk. Brutalt hugg, en kort fin fight med flere høye hopp, og det som skulle vise seg å bli dagens siste ble returnert. Den siste halvtimen var uten tellende resultat, men alt ialt en bra dag med godt med action, så om noen vurderer tur, så kan det anbefales å trosse været og komme seg ut!
    1 poeng
  6. Dette er en stang jeg har gledet meg til å få ferdig. Stanga er bygget på en bloke xl50 i klasse 6, jeg har brukt tråd i garnet-farge uten cp og tråden matcher klingen, men en tanke mørkere. Ringene er minima4. Snellefestet husker jeg ikke helt hvilket merke er men det er en gunsmoke farge meg litt rødskjær i. Snella er en guideline vosso som skal pryde stanga. Nå er det bare å tilsette litt salt vann og håpe at man får føle fisk på den. Takk for at dere titter
    1 poeng
×
×
  • Opprett ny...