Gå til innhold

Vinnerliste

  1. Jan Ingvar

    Jan Ingvar

    Medlem NFF - 2017


    • Poeng

      4

    • Innlegg

      479


  2. Rune Stokkebekk

    Rune Stokkebekk

    Administrators


    • Poeng

      2

    • Innlegg

      6 141


  3. RolvS

    RolvS

    Styret - øvrig


    • Poeng

      1

    • Innlegg

      1 555


  4. David A.

    David A.

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      1

    • Innlegg

      87


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 07. des. 2018 i alle områder

  1. Ja, ser mange anvendelser av disse - og den hvite tenker jeg kan tusjes. Lilla gjeller på nymfa?
    1 poeng
  2. Den har det største relative hullet (sett opp mot feks Picar sine, som er helt umulig dersom man ikke kjører BL-kroker), og i tillegg så har jeg aldri funnet noen "mandagsprodukter" blandt disse hodene (altså at utfresingen ikke er fullkommen). Noen andre beads så er ikke fresingen fullkommen (ikke avrundet perfekt/ikke slipet perfekt/fragmenter stikker ut) med de problemer dette kan medføre for en tråd... Men mest av alt er det hullstørrelsen som er bra relativt sett mot størrelsen på selve kula som gjør at jeg liker disse (da jeg binder 98% av fluene med mothaker). Bruker sjeldent større enn 3mm, og disse passer på veldig mange av krok-størrelsene jeg bruker... I tillegg så får man jo sine favoritter på et generelt grunnlag også da, som selvsagt "krydrer" denne produktanmeldelsen min Hva gjelder farge så har ikke jeg opplevd at disse har skallet (de svarte).
    1 poeng
  3. EDIT: kontaktet Nfisk... De hadde Spirit River Søk avsluttet........
    1 poeng
  4. Dette er det jeg liker med fluebinding - jeg slutter aldri å la meg imponere over kreativiteten som finnes der ute!!!
    1 poeng
  5. Denne flua har jeg funnet ut at er mye enklere å lage bein på med varm nål... Trur jeg må oppdatere hele beskrivelsen... Blir mye lettere fine også de jeg lager nå.... lkahsdklfhakshdfkjahsdfkh!!!!!
    1 poeng
  6. Her er noen poppere jeg lagde til gjedde. Jan ingvar tipset om knebeskyttelse til materiale, dette er kjøpt inn - men ikke brukt enda. Kroppen på disse er av grønt sitteunderlag fra europris, beina driver jeg å prøver meg frem på. Må nok innrømme at øyene er kun for morroskyld:-) har på forhånd laget en mal i papp som brukes for å klippe ut kroppen. Delen den i to (som et rundtstykke) og binder disse fra oven og bunn, med krok i midten. Billig og effektiv! Det siste bildet er noen flashfluer som er bindet skikkelig lette med "soft flash" og plastøyer. Fine å bruke med synkesnøre og "snille" aftm klasser som f.eks #6 eller #7.
    1 poeng
  7. Sesongen siste dag; lørdag 17.11.2018. (siste dag i ferskvann iallefall...) Det åpnet seg en mulighet for å stikke fra kone og 3 barn, og den grep jeg med enkelthet, til tross for at gradstokken kun viste 1 plussgrad... Det ble en meget spesiell og inntrykksrik siste dag. Det var noen ekstreme lokale tåkebanker i området jeg fisket i. Øverste bildet er tatt under 1km fra de øvrige bildene. Kjørte fra knallblå himmel og sol, og ned i dalen og rett i en vegg av tåke! Tåka lå som et lokk over alle lavereliggende steder... Når jeg kom fra høyden og krystallklart vær, føltes det som å stå på toppen av et høyt fjell og skue utover et tåkehav, til tross for at høydeforskjellen kun va rett over 100 meter. For et syn! Siste lille tassen for i år ble tatt i tåka på en liten nymfe... 3 vak ble også observert innenfor den radiusen tåka tillot å se. Etterhvert trakk tåka seg bortover vannet og åpnet opp horisonten min igjen (siste bildet) Det var en jævlig kald fornøyelse, men fytti for en opplevelse!!!
    1 poeng
  8. Jøss ingen flere rapporter siden jeg la inn sist helg! Skjerpings!! Yr lovet lite vind i dag og sånn ble det, +2, tåke og småkaldt når jeg pakka sakene inn i bilen kl. 10.50 og satte kursen til skogs. Kom meg opp endel høydemeter og møtte lettskyet pent vær og speilblanke vann. Kort etter ankomst første vannet så var det vak å se også. Det var veldig sporadisk vaking, men en og annen mygg samt disse små pjuskete stankelbeinene som kommer med frosten gjorde at fisken var litt småinteressert. Ble mye glaning, så nemlig en flott halefinne bryte overflaten, ble stående lenge på sammen plassen. Gomla opp matpakka, så bort i en vik der en annen fisk hadde vist seg et par ganger. Når klokka nærmet seg 2 så ble det litt mer aktivitet og jeg fikk meg en fin fisk på drøye 600gr. på en cdc minidaddy., hadde tenkt å ta bilde av den for den var veldig fin og kompakt men den pila avgårde før jeg rakk å knipse. Pakket sammen kort tid etter og satte kursen mot et annet vann som jeg vet har bra med mygg og her var det mer action. Jeg og kompisen fikk vel tilsammen 8-10 fisk som var hovedsaklig mellom 250 og 450gram. Gøy når de vaker jevnt og trutt, i dette vannet var det mer insekter og det kom stadig svarte mygg i str. 18 flyvende. Pakka sammen rundt 16.30 og satte meg på sykkelen i retning bilen. Ikke så værst en lørdag seint i oktober. God Helg!
    1 poeng
×
×
  • Opprett ny...