Gå til innhold

Vinnerliste

  1. Truls

    Truls

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      4

    • Innlegg

      5 256


  2. Håvard Åsbø

    Håvard Åsbø

    Medlem NFF - 2017


    • Poeng

      3

    • Innlegg

      653


  3. RolvS

    RolvS

    Styret - øvrig


    • Poeng

      2

    • Innlegg

      1 555


  4. Rune Stokkebekk

    Rune Stokkebekk

    Administrators


    • Poeng

      1

    • Innlegg

      6 141


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 07. jan. 2019 i alle områder

  1. Siste dagers fluer. Som alt jeg binder, så er også dette varianter:) Mar Lodge The Baker The Akroyd Silver Doctor Spey
    2 poeng
  2. Det er en ting som absolutt bør prøves. Eneste jeg angrer på er at jeg ikke kom i gang tidligere. For noen rå hugg, og ikke minst hvor heftig action det er å ta den på popper. Tok meg mange år før jeg kom meg ned fra gjerdet og realiserte planene, men nå har det blitt en selvskreven ting å bruke tid på.
    2 poeng
  3. Thanx gutta. Jeg tok den mest skremmende varianten (ingen merker vil være synlige etter litt polering.) Har og sendt melding til Bloke-Man. Kanskje får jeg ny, hvis ikke blir det bare noen surringer ved korken.
    1 poeng
  4. Om det ikke er lim mellom metallet og klingen... Prøv å drypp en liten dråpe tynn olje eller eller wd40 på oversiden. Sett den deretter ut i kulda noen timer. Dekk til så det ikke kommer ned på korken.
    1 poeng
  5. Hverken fram eller tilbake? Litt kraftig zalovann og for guds skyld ikke silikon og litt forsiktig håndmakt så kanskje løsner den. Så litt smergelpapir pussing eller fil for å få litt større åpning. Ev en mail til mr bloke og si at diameteren er for liten og få en ny. Eller den enkleste en surring i trådfargen (ev dobbel) inntil korkhåndtaket og droppe "winding checks" Har møtt på samme problemstilling selv noen ganger.
    1 poeng
  6. Isen kan jo gjerne gå i starten av mars, med døgnsnitt på 5 grader fram til påske...
    1 poeng
  7. Snaut 5 måneder igjen til denne sesongen i 'mine' områder... Heldigvis så er det mye annet som kan fiskes med flue også.
    1 poeng
  8. Skal bli! Bilde av første kilos og rapport om myggvak i marka kommer om ganske nøyaktig 15 uker Markaboksene er sprengfulle av freshe fluer jeg er klar om isen skulle gå i morra. Hvis vi ikke får skikkelig kulde så kan vi nok forvente en ganske tidlig sesongstart med de tynne isene som er nå. Det er vel 3-4 år siden at isen plutselig forsvant i mars, det håper jeg ikke på. Men rundt 15-20 april (påsken) hadde vært ganske passe etterfulgt av en normal vår uten for mye varme.
    1 poeng
  9. GH’s på Partridge N2 #1 krok og en Jock Scott Dee variant
    1 poeng
  10. Som nevnt over her så står det heldigvis ingenting i dyrevernloven som kan tolkes dit hen at C&R er forbudt. Derimot så står det følgende i loven: "Enhver som påtreffer et dyr som åpenbart er sykt, skadet eller hjelpeløst, skal så langt mulig hjelpe dyret." Så dersom noen skulle påtreffe en fisk i håven sin, som da åpenbart er hjelpeløs, så har man faktisk en lovpålagt plikt til å hjelpe den. Og den mest naturlige måten å hjelpe en uskadet fisk på er jo å slippe den ut i vannet igjen.
    1 poeng
  11. Jeg har ikke noe særlig å bidra med i diskusjonen rundt forbedring av Fluefiskesiden. Der har jeg ingen kompetanse. Men det jeg kan si er. Fluefiskesiden har en sjarm og identitet som jeg føler meg veldig knyttet til. Hvis det gir noen mening. Jeg har vært medlem siden 2005 og leser jevnt og trutt det som postes året gjennom. I perioder deltar jeg også aktivt i de ulike trådene(skal prøve å delta litt mer slik at aktivitetsnivået holdes oppe). Jeg er også medlem av diverse fluefiskegrupper på Facebook. Disse gruppene føler jeg ingen tilhørlighet til. Det skrives mye, men det er sjelden jeg setter meg ned for å lese. Gruppene er preget av uinteressant chatting. Disse gruppene er mer noe jeg sjekker innom hver dag av ren (u)vane. For meg er Fluefiskesiden(snakker da først og fremst om forumet) perfekt. Ingenting er som å sette seg ned med kaffekoppen en tidlig morgen å lese gjennom nye rapporter fra likesinede sjøørretfiskere. Her er det mye god info og muligheter for å lære en masse.
    1 poeng
×
×
  • Opprett ny...