Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 11. jan. 2019 i alle områder

  1. Da har isen nesten gått, dager er lengre med hver kommende soloppgang, våre fluebokser er etter et langt vinter fulle av gammle gode utprøvde fluer samt nye spennende mønstrer som vi kom på siste år.. sesongen 2019 er rett og slett rett rund hjørne og da håper jeg vi kan igjen som årene før samle alle våre erfaringe fra stillvannfiske i et inspirerende tråd.. skitt fiske ;-)
    1 poeng
  2. 2018 i marka var en snål sesong som ble veldig komprimert på våren, faktisk til 3 uker med 10 turer i mai før jeg parkerte stanga for sommeren. Normalt så fisker jeg i skauen fra isgang rundt 25 april til 20 Juni. Høsten var mer normal med jevnlige turer fra midten av august og siste turen ble 17 November! Totalt så ble det 24 turer i skauen, 14 på høsten. I min oversikt (fører "alt" i Excel) har jeg loggført 54 ørreter for skauen 2018, det skulle nok vært med 20 fisk til der men det er noen så blir sluppet fort ut for å ikke ødelegge snittet for mye. ;-) Fluer som fanget bra er ikke noen overraskelse. Undervannsfluer: Grå Minizonker Libellenymfa Vannymfa GB Quill Buzzer Oliven Flexibuzzer Vespertina Flashback Nymfe Tørt Vulgata Dun Danseflue Cdc Mini Daddy (denne tok veldig mange i høst) Faux Cdc Daddy Cdc Myggen Krok 17 Runes Myggklekker (twinklepuppa) Svart Guu Maur Ser faktisk ikke at jeg har brukt andre fluer i 2018 i skauen. Normalt pleier jeg å lure noen på høsten på vårfluer og små vingemaur men disse var totalt fraværende. Faktisk veldig lite insekter generelt hele sesongen. Det var noen dager på høsten med bra myggaction. Og maursvermingene kom midt i steikvarmen. og da fisker jeg ikke. Majoriteten av all fisken jeg tok i høst var på små daddys, de gikk ned på høykant, tok også endel på større men mini daddy'n ble mest brukt på blikkstille vann.
    1 poeng
  3. Skal bli! Bilde av første kilos og rapport om myggvak i marka kommer om ganske nøyaktig 15 uker Markaboksene er sprengfulle av freshe fluer jeg er klar om isen skulle gå i morra. Hvis vi ikke får skikkelig kulde så kan vi nok forvente en ganske tidlig sesongstart med de tynne isene som er nå. Det er vel 3-4 år siden at isen plutselig forsvant i mars, det håper jeg ikke på. Men rundt 15-20 april (påsken) hadde vært ganske passe etterfulgt av en normal vår uten for mye varme.
    1 poeng
  4. @RolvS: jeg har hengt med på diskusjoner her på fs og gikk tilbake flere år og lest masse, prøvde å leke med variasjoner, men fiskene har drittet i alt min innsats :-D
    0 poeng
×
×
  • Opprett ny...