Gå til innhold

Vinnerliste

  1. Tørrflua

    Tørrflua

    Styret - øvrig


    • Poeng

      2

    • Innlegg

      696


  2. Terje Bendiksby

    Terje Bendiksby

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      2

    • Innlegg

      858


  3. Rune Stokkebekk

    Rune Stokkebekk

    Administrators


    • Poeng

      1

    • Innlegg

      6 145


  4. Jan Ingvar

    Jan Ingvar

    Medlem NFF - 2017


    • Poeng

      1

    • Innlegg

      479


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 18. jan. 2019 i alle områder

  1. Kan ikke si meg anet enn enig.Fikk en sjuer og en firer klinge i posten på onsdag. Masse Steve Farrer materiale bestilt, som skal brukes til sø, gjedde og tropisk
    2 poeng
  2. Dyna-King har en ganske god instruksjonsvideo for deres stikker - sikkert overførbart til andre stikker også mtp valg av smøre- og rensemiddel:
    1 poeng
  3. Flexfloss'n fra Nfisk kan splittes den mener jeg, de fleste kan det. Men ikke alle er like fine å splitte, dvs. man får ujevne tråder og frynser.. Jeg har noe Stretchy Body Floss fra H2o, denne er veldig fin å splitte. Ellers så er de fra både Wapsi og Spirit River ok. Glem den tråden på ebay, ikke brukendes til dette her. Har noe sånt og de er ikke fine å splitte og tykke er dem au... samt litt gummi i konsistensen og det er no dritt.
    1 poeng
  4. Takk takk. Utrolig hva litt maling med pensel og svamp kan gjøre. Ble litt prøving og feiling for å finne ut hvordan få det til å se naturlig ut. Ble faktisk ikke så halvgæærnt, litt flaks da dette er første gang jeg gjør noe sånt.
    1 poeng
  5. Hei Rodswinger. Takk for hyggelig tilbakemelding. Det er jo som det er med lokale innbyggere, enten så har du et godt forhold til elva eller så regner du med at det er ei kloakk renne og er overhodet ikke interessert. Tipper forholdet er her 2% for, 98% bryr seg ikke. Det ble laget en gruppe av bønder/ grunneiere som gjorde et stunt for å få inn penger på fiskekort. Mener det var på 90 tallet. Det ble snekret ei handicapp brygge ved Rotnes, satt opp noen fiskeplass skilt. Det var det hele jeg merket. Selve elva ble det ikke tenkt på i det hele tatt. Prøvde selv noen spede forsøk på å få til noe rundt den tiden. Men ble veldig alene med eventuelle gjøremål. Litt enklere nå som ungene er voksne. Forslaget ditt om en forening er nok ikke dumt. Har faktisk tenkt tanken. Nittelvas venner. Tror jeg må drodle det med Knut først, det er han som er den drevne av oss 2. Bare for å nevne det en gang til, denne elva har kjempe potensiale for godt fiske for alle, også rekruttering av nye stangsvingergenerasjoner. Vi må bare få de folk til å våkne opp som sitter å styrer (og steller)
    1 poeng
×
×
  • Opprett ny...