Gå til innhold

Vinnerliste

  1. Jarle TL

    Jarle TL

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      3

    • Innlegg

      1 425


  2. knut

    knut

    Medlem NFF - 2017


    • Poeng

      1

    • Innlegg

      502


  3. Tørrflua

    Tørrflua

    Styret - øvrig


    • Poeng

      1

    • Innlegg

      694


  4. Truls

    Truls

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      1

    • Innlegg

      5 256


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 23. jan. 2019 i alle områder

  1. Har gjort noen forsøk på Robbans midizonker. Det ble 5 slike og 5 i svart utgave. Disse er 6cm fra krokøyet til haletipp. Bundet på rester av TMC 777 i str 10, samt Ahrex NS110 #8. NS110 i størrelse 8 tilsvarer størrelsen til TMC777 #10, og har litt større krokgap. Tungstenhode på 3mm sørger for at disse kommer seg litt ned i vannet. Den svarte gleder jeg meg til å dra over elvebrekket en sen sommerkveld:
    3 poeng
  2. Det kuuleste i følge de som er hardcore buzzergutter er nå rib av sånn antistatisk pose som gjerne følger med pc utstyr, det gir den råeste effekten av gaz. Underkropp av flexi eller i det minste rib som sikrer den mot å gli på kroken. Rib mellom poseribben eller legg den oppå flexi'n for sånne "segment-kuler". Sjekk denne her, fikk bildet av Gareth Jones i dag på messenger, temmelig vasst mønster.. Og Gareth... han er vanvittig dyktig fisker, er vel fint få som matcher han på innsjøfiske.
    1 poeng
  3. Neste stang blir en rimelig myk og følsom firrer med en ganske så dyp bøyningskurve som jeg har tenkt å bruke i noen vann hvor det bor noen større ørreter. Klingen er dyp mørkt grønn, stacked bamboo innlegg i et gunsmokefarget alu snellefeste. Florgrad kork i håndtaket som avsuttes på begge sider av en tynn ring burl. Det blir snakebrand universal ringer i samme farge som snellefestet og dyp mørk grønne eller nøttebrune surringer uten cp. Snella blir en guideline fario, og jeg tror og håper at dette blir en lekker kombo som kommer til å gi meg mange gleder i sesongene som kommer.
    1 poeng
  4. Enig med deg Willy og Knut, en forening er nok den riktige veien å gå. Nå ser det ut til at vi har fått med en biolog med fokus på ferskvannsøkologi som kan støtte oss. En entomolog som kan mye om Nitelva kan også bidra på sitt område. I tillegg har vi Vannområde for Nitelva/Leira sammen med Akershus fylkeskommune som følger opp saken mot grunneier/kraftverkseier. Stay tuned! Veldig bra jobb dere har gjort i Ekso Willy
    1 poeng
  5. Kun lineoppheng og noe småplukk igjen.
    1 poeng
×
×
  • Opprett ny...