Gå til innhold

Vinnerliste

  1. Feskbaill

    Feskbaill

    Medlem NFF - 2017


    • Poeng

      2

    • Innlegg

      166


  2. Rune Stokkebekk

    Rune Stokkebekk

    Administrators


    • Poeng

      1

    • Innlegg

      6 145


  3. rusvens

    rusvens

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      1

    • Innlegg

      277


  4. Eirik Rusten

    Eirik Rusten

    Administrators


    • Poeng

      1

    • Innlegg

      3 596


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 29. jan. 2019 i alle områder

  1. Da ble det ny stang, Scott f2 723/4. Sikla på denne i laaang tid. Eneste aberet er at ventetida på å komme i gang med årets sesong plutselig kjentes mye lengre. Noen som har tilsvarende å vet hva slags line som kan funke?
    2 poeng
  2. Takk for tipset, nå er min DynaKing renset og nesten som ny igjen
    1 poeng
  3. Hehe, var akkurat det jeg fant ut også. Blir fort noen prosjekter når man først er i gang
    1 poeng
  4. Vannkast er gøy, ikke vanskelig og helt nødvendig. Fokus på å løfte linen opp og kast inn mot deg (start lavt med stangtoppen, tidlig/lav kontakt å få linen opp av vannet tidlig) og før tuppen på en linje oppover eller rett bakover. Ned-opp bevegelsen er hovedgreia folk sliter med å bli kvitt, dvs: Etablerer kontakt for høyt fører stangtoppen ned og opp i innkastet. Resultatet er åpenbukt og lav hastighet. Kast med skikkelig fortom og øv på ankring og presisjon med innkastet. Innkastet er alt. I skauen så er det små marginer når du ikke kan vade og man må beherske å ankre foran seg på vannet slik at bare bukta kommer på siden av deg. Gleder meg til mai :-) Mygg i mai from Rune Stokkebekk on Vimeo.
    1 poeng
  5. Høres ut som en fin ting, ville bare ikke at det skulle virke som kritikk eller noe annet rusk. Hvis det lar seg gjøre innad i foreningen så må vel det være det beste. Kompetansen og erfaringen til dere her inne, samt kjennskapen til ønsket innhold og infrastruktur må bare bli seier det.
    1 poeng
  6. Har aldri laget app'er før, så det kan jeg helt sikkert (litt sånn Pippi). Det får bli vinterprosjektet heime da.
    1 poeng
  7. Denne her blir mitt hemmelige våpen i år, en myggklekker med cdc og skumgummi. Denne skumgummien stammer fra en knebeskytter jeg bruker i arbeidsbuksa (rørlegger), og jeg oppdaget dette materialet som fluebindermateriell da jeg skulle skifte ut de gamle slitne med ett sett nye her om dagen. De nye var litt for lange for knelomma så da prøvde jeg å rive av den nederste bretten på beskytteren uten hell. Den var for sterk, måtte bruke saks! Hm, tenkte jeg da, og klipte av en liten bit og bandt den på en krok og hadde den i ett glass med vann. Den var usynkelig!! Flua lå i glasset i tre dager før den ble tatt ut. Ok, da var det bare å overføre en ide til bindestikka. Vennligst ikke del videre, som sagt så er dette min hemmelighet.
    1 poeng
×
×
  • Opprett ny...