Gå til innhold

Vinnerliste

  1. Pål Hedenstad

    Pål Hedenstad

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      3

    • Innlegg

      1 144


  2. Rune Stokkebekk

    Rune Stokkebekk

    Administrators


    • Poeng

      2

    • Innlegg

      6 141


  3. Håvard Åsbø

    Håvard Åsbø

    Medlem NFF - 2017


    • Poeng

      2

    • Innlegg

      653


  4. RolvS

    RolvS

    Styret - øvrig


    • Poeng

      2

    • Innlegg

      1 555


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 08. feb. 2019 i alle områder

  1. Dersom du skal grunnimpregnere ei flue når den forlater bindestikka, er Water Shed bra. Det er ikke så mange fluer som trenger å grunnimpregnering, men jeg bruker det på noen. F. eks vårfluer hvor jeg bruker ekorndubbing for å få et litt rufsete look. Ekorndubbing har underull som samler en del vann, så der er det fint å grunnimpregnere. Water Shed funker også på Cdc. Videre så har TMC et godt impregneringssortiment. Helt klart det beste av det jeg har testa ut. Mye annet som er hypet er geriljamarkedsføring av "pro-teamere" som har fått noe greier gratis ;-) I tillegg til TMC produktene så vil jeg anbefale Cdc olje eller gel på cdc fluer. Man kan faktisk grunnimpregnere litt med cdc olje for å "samle" f. eks en comparadun vinge før den plasseres i boksen - om man er veldig nøye.
    3 poeng
  2. Da er vi klar med NM i fluebinding 2019! Reglar, kvalifisering og all informasjon finn du på http://fluenm.no/ - Innsendingsfrist er 15-Mars og det heile blir avvikla på Camp Villmark 27.April!
    1 poeng
  3. Rolvhar helt rett med Griffiths, Truls er bare trassig og snever som ikke vil bedrive ekte myggfiske = buzzers. Det er myggfiskets Rolls Royce.. sånn klekkefiske er egentlig bare en barnesykdom. I tillegg kommer gyslige fluer som Montana, Superpuppan, Rakkelhanen og alt av streamere som ikke har skikkelige øyne. Det er lættis. Streaking er innafor hvis det er grandis på vannet, ellers så er det i samme kategori som å sette på en Tsjernobyl "ant" og nidra... Klart det blir fisk.. men er det så om å gjøre a? Deep og sparkle fra Fontaine... Aldri brukt og synes det er navlelo. Vårfluepuppefiske er hovedsaklig presentasjon og teknik. En grønn med bly fisket rett har aldri skuffet meg. Fontaine kom med mye rarere ting enn de to
    1 poeng
  4. Ramla borti denne: https://www.njff.no/fylkeslag/akershus/Sider/sjøørretkart-indre-oslofjord.aspx?menuid=4 For sånne som @Truls er det kanskje ikke så nyttig, men for sånne som meg som sitter og er litt usikker på hvor jeg skal starte, er det sjefolainen... Lik og del!
    1 poeng
  5. Vannkast er gøy, ikke vanskelig og helt nødvendig. Fokus på å løfte linen opp og kast inn mot deg (start lavt med stangtoppen, tidlig/lav kontakt å få linen opp av vannet tidlig) og før tuppen på en linje oppover eller rett bakover. Ned-opp bevegelsen er hovedgreia folk sliter med å bli kvitt, dvs: Etablerer kontakt for høyt fører stangtoppen ned og opp i innkastet. Resultatet er åpenbukt og lav hastighet. Kast med skikkelig fortom og øv på ankring og presisjon med innkastet. Innkastet er alt. I skauen så er det små marginer når du ikke kan vade og man må beherske å ankre foran seg på vannet slik at bare bukta kommer på siden av deg. Gleder meg til mai :-) Mygg i mai from Rune Stokkebekk on Vimeo.
    1 poeng
  6. Jeg tar meg den friheten - etter bitte litt googling - å foreslå denne videoen med Henning Sæbø, og ikke Bjørnar Skjevdal
    1 poeng
  7. Blir noen flere myggpupper. Håper disse vil fungere!
    1 poeng
  8. Prøver meg jeg også, ettersom det er så mye inspirasjon her. Testa en teknikk som McPhail bruker i en video. Ble sånn tålelig greit, men har litt for tynt UV-lim, så renner litt fort!
    1 poeng
×
×
  • Opprett ny...