Gå til innhold

Vinnerliste

  1. lars p

    lars p

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      5

    • Innlegg

      1 368


  2. RolvS

    RolvS

    Styret - øvrig


    • Poeng

      3

    • Innlegg

      1 555


  3. Rune Stokkebekk

    Rune Stokkebekk

    Administrators


    • Poeng

      3

    • Innlegg

      6 141


  4. bushman

    bushman

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      2

    • Innlegg

      195


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 11. mars 2019 i alle områder

  1. At Sjøørret er ganske moro når den viser litt vriene sider. At treg vår i marka med kalde netter og drittvær er undervurdert( jeg vil ha sånne langt uti mai i år ) At 2,5 måned med fiske går alt for fort og ikke blir kjedelig At man ALDRI blir i nærheten av utlært innenfor denne hobbyen. Hver gang man mener man har knekt koden kommer ett nytt tilfelle og sparker deg i balla(dette lærte jeg nok lenge før 2018, men herregud som jeg blei minnet på det , igjen og igjen)
    5 poeng
  2. * Skepsisen til tippet rings ble grundig fjernet, jeg fikk faktisk trua på at dette med å skjøte Mono og FC er bad. Så få fisk som røk fortommen (typ 0) er ingen tilfeldighet med den utstrakte bruken av 6X som jeg hadde i fjor.
    3 poeng
  3. * Harr i Rena (og da sikkert andre steder) tar gjerne en diger dyret scatet over elva midt på dagen når det ikke skjer noe annet (nå hører jeg puristene sette kaffen i halsen nedover rekka.) * Sik er mer kilne å få kroka enn ørret og harr * Sommeren er kort, vinteren er lang (mye forbedringspotensiale her i år, mtp effektiv fisketid.) * Nymfene må dypere, Rolv! De må dypere! * Gjør som fysioterapeuten sier Rolv, så slipper du å få avkorta fluesesongen unødvendig! Oppsummerer vel det viktigste tenker jeg...
    3 poeng
  4. Tenkte å åpne en tråd som går på erfaringer og nye ting man lærte den siste sesongen. For min del var det første ordentlig sesong - jeg har også startet å binde selv så det var noe nytt i praksis hver dag, men skal jeg plukke tre ting så er det disse: 1, "størrelse spiller ingen rolle" - sier man, men skal du binde et mønster som du har beskrivelsen for, så er det faktisk greit å sjekke krokstørrelse (f.e. på flyhooks.org) på merke du binder på vs det som står i beskrivelsen. Det var bare på slutt av sesongen jeg fant ut at alle fluer som jeg bundet på strl 16 var i praksis TMC krok størrelse 19. Ikke rart jeg følte det var litt trangt og har ikke forestått hvordan man binder i mindre størrelser. På den andre side, jeg har nå ingen problemer med å binde på disse små kroker, så det var vanskelig start men bra øvelse 2, "vann har sjel" - jeg har besøkt cca 50 vann siste året men kom tilbake flere ganger til bare få av dem. Disse huset ikke den største fisken jeg har fått på kroken, men det var noe spesielt med de. Man kan få laks midt i byen, stor ørret på en av de store vann i marka, men disse frister ikke så mye. San stammen i Kalahari tror på at alle ting - stein, gress, tre, vann har sjel. De få vann jeg kom tilbake til har jeg opplevd noe magisk, stemningen var spesielt, disse hadde sjel og de kommer jeg tilbake til i år og. 3, "vannkast er basis" - det var sent i sesongen jeg måtte starte å lære meg å vannkaste. Det var ikke lett men - jeg kastet like langt som på overhodekast og i tillegg følte jeg at når jeg går over til overhodekast fra vannkast så følles den lettere utført og med bedre presisjon. I år blir det nok mer øvelser og nye type av vannkast jeg ønsker å lære meg.
    2 poeng
  5. Som ny var, og er, det mye å lære generelt, men hovedsakelig lærte jeg meg basics, blant annet løste @simen corneliussen meg å knekke en god del av kastekoden for meg ved Holmendammen. Jeg lærte også en annen ting, som jeg på mange måter var klar over fra før, men følte det manifesterte seg når jeg begynte med fluefiske, og det er at satan i gatan, det er SÅ mye vanskeligere enn det ser ut! Gleder meg til ett nytt og lærerikt år i 2019.
    1 poeng
  6. Det er definitivt sånn at noen områder tiltaler mer enn andre. Jeg har vært heldig å kommet over noen sånne. Både skogsvann og plasser på kysten. Når jeg kommer dit så bare faller alt liksom på plass. Skuldrene senkes og jeg er på mange måter 'hjemme' Det var en spesifikk ting jeg lærte i sesongen 2018, og det er at fluefiske etter gjedde er rett og slett dritlkult og ganske så rått.
    1 poeng
×
×
  • Opprett ny...