Gå til innhold

Vinnerliste

  1. Håvard Åsbø

    Håvard Åsbø

    Medlem NFF - 2017


    • Poeng

      5

    • Innlegg

      653


  2. Rune Stokkebekk

    Rune Stokkebekk

    Administrators


    • Poeng

      5

    • Innlegg

      6 145


  3. RolvS

    RolvS

    Styret - øvrig


    • Poeng

      4

    • Innlegg

      1 555


  4. Ruben Petterson

    Ruben Petterson

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      3

    • Innlegg

      270


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 25. mars 2019 i alle områder

  1. Godt fornøyd med å komme meg ut i dag! Mine to første SØ (i sjøen) fant veien til hoven. En på minstemålet og en som kanskje passerte kiloen med et nødskrik. Begge på favorittflua til Truls (Pattegrisen....) Litt dårlig med bilder, ettersom jeg fikk noia av å fikle med iPhone over saltvann... Må finne en annen løsning på det der. Fisket på forholdsvis grunne områder med sand og tang med ferskvannstilsig/bekk i nærheten. Vannet ble veldig grumsete/uklart pga bølgene (derfor pattegrisen kom i bruk - den lyser jo opp som et juletre under vann med UV-bling og rosa og whatnot.) Kontoen er åpna. Skuldrene er nede. Dette blir en fet sesong!
    4 poeng
  2. Vart ein liten tur ut med fiskestanga idag, fekk på årets første fisk Og knakk stang då eg glømte den på take på bilen, og kjørte heim.. Send ein melding om nåke har ein streamstix angry seatroutseeker 907 liggende og støve i boden VID_23650425_183142_261.mp4
    3 poeng
  3. Bandt opp siste jeg skulle ha av Biot Dun Emerger i går. Tenkte at den kunne forvandles til vårflue også med litt justeringer. Tok litt ræva mobilbilder av en av de 3 jeg lagde på 16krok. Ble slett ikke dumt synes jeg.
    2 poeng
  4. Ny (!) Fario 9’ #4, altså originalen fra 2010(?). Nå gleder jeg meg til sesongstart som 3 år gammle tvillinger til lørdagsgotteri :-)
    2 poeng
  5. Sørg for å dra av... ehh... Pajero merket asså hvis du drar til Spania med den https://www.urbandictionary.com/define.php?term=Pajero
    2 poeng
  6. Riktig nok på fredag, men kjøpte den nye simms freestone vadepakka, var lei av å lappe vision ikon buksa som lakk i annenhver søm og skoa som har krympa siden de ble kjøpt, så nå gledes det til å teste i sjøen i morra. slang på ett nytt C&F magnetfeste til håven også. Alltid deilig med litt nytt stæsh
    2 poeng
  7. Litt shopping må til; - Kjøpt Fluefiskerens Felthåndbok av Lenth og Nilssen - Polariserte solbriller Ikke direkte fiskerelatert, men det er fader ikke langt unna. Har fått en del bra shit fra over dammen i det siste. Kjøpt enkle ting som teltplugger og bardunstrammere i aluminium for å spare gram, totalt 60m Paracord som skal erstatte stusselige barduner til en tarp jeg har.
    2 poeng
  8. Dro til med ny gammel fiskebil! 2004 Pajero skal ta meg til fiske og jakt de neste årene
    1 poeng
  9. Misforstå meg rett, synes akrylen var fin vinkling. Prøv deg fram med forskjellige avstander på akrylen og forsøk å dele en av de i 2 eller 3 skiver. ,En annen måte som også kunne ha blitt tøft er å dele en av akrylskivene som en kake i 8 biter. Lag en tilsvarende skive i kork. Bytt så annenhver kakebit og lim de sammen til 2 hele kaker. Men husk at det er du som til syvende og sist som avgjør hva du liker og ikke liker. Det er det som gir et personlig preg. Brukte god tid med testing selv når jeg bygget Epic 476 (egen tråd) håndtaket. Endte med å dele farget ring og kork. Fant til slutt noe jeg synes funket for meg.
    1 poeng
  10. Leker meg litt med akryl og brenning av korkhåndtak med loddebolt. - hva trur folket?
    1 poeng
  11. Kan ikke ha nok av disse i boksen når man bor en liten time fra Deset;)
    1 poeng
  12. Prøver meg på flere svømmende/klekkende vårfluepupper. Veit ikke helt, men har litt trua:-P
    1 poeng
  13. Trenger å fylle opp med noen vårfluer, og disse liker jeg veldig godt.
    1 poeng
  14. Binder opp Streaking caddis til to svogere. God flue er det definitivt om enn litt «kjedelig».
    1 poeng
×
×
  • Opprett ny...