Gå til innhold

Vinnerliste

  1. Truls

    Truls

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      2

    • Innlegg

      5 257


  2. Jarle TL

    Jarle TL

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      2

    • Innlegg

      1 430


  3. Jonas Eilertsen

    Jonas Eilertsen

    Medlem NFF - 2017


    • Poeng

      2

    • Innlegg

      128


  4. Rune Stokkebekk

    Rune Stokkebekk

    Administrators


    • Poeng

      1

    • Innlegg

      6 145


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 01. april 2019 i alle områder

  1. Ikke kjøpt, men fått! Ikke så farlig å bli 30 år! Fangsten ble usedvanlig bra, ble denne røveren og et par Simms G3 vadesko
    2 poeng
  2. Det ble en liten tur i dag, 4-5timer med fiske og det ble to fisk og fem kontakter utover disse. En fin og tjukk ørret på 1,2 var dagens beholdning. Det va meldt opphold og rolige vindforhold, men det yr mener med det er regnvær og tildels problematiske vindforhold som gjorde kasting noe utfordrende. Det er mye smeltevann om dagen og området vi fisket i bar nok preg av dette. Så kanskje burde vi dratt et annet sted..? Ikke godt å si, men det var masse folk ute og få sa de hadde vært i kontakt med fisk. Spørs om jeg ikke må dra med kajakken på kommende turer. Komme meg ut på øyene, så får man fiske mer i ro og mak.
    2 poeng
  3. Hei Her er første episode av Ten Rivers Trip sesong to. Håper det faller i smak :-)
    1 poeng
  4. Litt scary topic kanskje, men hva kommer du ikke til å ha på fortommen i 2019? Med håp om at jeg ikke tråkker noen på tærne, her er fluene jeg ikke kommer til å ha på fortommen i 2019. Som dere ser - jeg bedriver veldig vitenskapelig fluevalg! Streaking Caddis - jeg har ingen ting i mot å surre hjortehårsfluer, snarere tvert i mot. Men SC syns jeg bare er ukul. Det finnes mer anvendelige caddis-fluer syns jeg. Både dyret og EHC-varianter. Brukte den ikke i 2018, jeg kommer ikke til å bruke den i 2019. Fikk en bitte liten fisk på den i 2017 - men det hjelper ikke. Not on my tippet! Griffiths gnat. Ukul flue som tvinner fortommen. Blæh. Tidlig vår i 2017 var nok siste gang jeg plukka en slik opp av boksen. «Klassiske» hackle-duns. Ikke fiska med etter 2015. Unntaket er Humpy, som jeg syns er kul å binde og kul som indikator med en nymfe under. Lafontaines sparkle - både deep og emergent. Jeg går helt sikkert glipp av noe - mange liker disse fluene - men om jeg hadde en slik i boksen, ville jeg rett og slett ikke greid å knyte den på. Vanskelig å si hvorfor. Noen liker ikke lakris heller - det er trolig genetiskt.
    1 poeng
  5. Danielsson Dryfly med Orvis Clearwater WF5F. Fin snelle ... nå bare håpe på litt bedre vær
    1 poeng
  6. Loop Eyewear X10 Yellow så nå har jeg polaroid i alle regnbuens farger
    1 poeng
  7. Pål Hedenstad har skrevet en artikkel om Quigley Cripple under "Fluebinding". Disse ser utrolig attraktive ut, og har fungert bra for meg. Flua fiskes som en klekkende døgnflue som ikke helt har klart å forvandle seg til en fullvoksen dun. Har bundet om mine cripples i døgnflueboksen denne vinteren. For meg fungerte det dårlig med strutseherl som nymfevedheng. De ble slitt i stykker ved avkroking og knyting. Har byttet ut herl med antronfibre og Spirit River UV2 Sparkle Yarn. Håper det blir mer holdbart, selv om det ser litt spraglete ut. Jeg klipper hackelet under for å få den til å flyte slik jeg ønsker. Her er en Crippled Rhodani på TMC 112TR #15
    1 poeng
  8. Et par Baetis Rhodani på kortskafta krok #16. Forlengede bakkropper av AB's Polychenille:
    1 poeng
  9. FIsker med buzzer på vak jeg vettu Trulsen, et nødvendig onde etter noen turer til Irland. Hadde du kommet med klekkern og kastet på de fiskene samt mange andre jeg har tatt så hadde du stått der med langnese. Ok, kanskje ikke snever... Men litt rart at du som er så ivrig kun sverger til det enkle fisket i ferskvann. Tørt er jo veldig ukomplisert vs. nymfe, streamer, euro nymphing etc.. Men... for ordens skyld så tar jeg nok 70% av all fisk på tørt. Nei... Nei... Rolv E12 er no dritt når man binder den med det vi kaller high end hanehackle. Best er den med sparsomt indisk eller enda bedre hønehackle av bra kvalitet. Bind hackle bakover, se bilde for tilnærmet fasit. Gjerne med cdc i kropp. E-12 fikk jeg min første ørret på flue på, tok den første over kiloen, har også fanget +2 på den. Så den blir ja, har laget noen med cdc hackle også som jeg skal prøve i år, lenge siden jeg har brukt sånne. De jeg binder kan fint fiskes med 6x fortom, de flyter ikke som en dupp men nok til at jeg får kastet noen ganger på en vakende fisk. Hvis man ønsker bedre flyt så spinn cdc til kroppen og klipp til fasong. Jeg snurrer stort sett ei fjør ala Petitjean.. Og lag dem ikke på de tyngste krokene. Tipper LaFontaine har publisert mer enn ei flue som aldri hadde vært i fisk før artikkelen gikk i trykk.
    1 poeng
×
×
  • Opprett ny...