Gå til innhold

Vinnerliste

  1. knut

    knut

    Medlem NFF - 2017


    • Poeng

      2

    • Innlegg

      502


  2. jak

    jak

    Members


    • Poeng

      1

    • Innlegg

      147


  3. Jonas Eilertsen

    Jonas Eilertsen

    Medlem NFF - 2017


    • Poeng

      1

    • Innlegg

      128


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 14. april 2019 i alle områder

  1. Sverige ligger nok langt foran oss med en svært slagkraftig og aktiv organisasjon som Älvräderna. I Norge har vi ikke noe motsvarende dessverre. Har prøvd å få NJFF på banen i denne saken,men de var ikke interessert. Jeg er redd for at engasjementet for akkurat slike saker som miljø og biologisk mangfold er for dårlig blandt fiskere flest. Vi kan se det i mange sammenhenger og på bl.a. åpne møter som eksempelvis Lars&Lars hadde nylig i Oslo og som NINA har hatt på jakt-og fiskedagene på Elverum. Tema var revisjon av kraftverk opp mot vanndirektivet. Nesten ingen kom! Personlig tror jeg det kan bli vanskelig å hente inn nok penger som monner i en slik sak. Håper jeg tar feil, men tror vi må jobbe videre for å spre info om hva som foregår i Nitelva før slike tiltak som kronerulling kan bli aktuelt.
    2 poeng
  2. Nå er vel ikke denne beregnet på finfiske, men den funker sikkert fint til å pælme ut flua i litt ugunstige vindforhold (som det alltid blir så fort jeg pakker stanga i bilen). Blir nok mest å bruke WF, men kjekt å ha. Tok meg vel omtrent fire sekunder fra jeg så promoen til fly fish europe til den var bestilt, impulkontroll og fluefiske er ikke noe som går hånd i hånd her i huset. Tenkte jeg skulle bruke en 35 lbs rio gripshooter, så får vi se om det funker. Har enda ikke fått den, men skal gi tilbakemelding så fort den har vært i vannet, skal parres med en Scott Meridian klasse syv.
    1 poeng
  3. Har no gjort ferdig stang nr 2. Dette er ei 3 delt, 6 fot # 3, etter cattanach-taper. Måtte (igjen) lage 3 tupper før det vart bra, men no er det ei kort og veldig fin stang som kastar mjukt og fint. Måtte ta av holker fordi dei var skeiv, mao alltid sjekk holkane før liming.
    1 poeng
×
×
  • Opprett ny...