Gå til innhold

Vinnerliste

  1. Jonas Eilertsen

    Jonas Eilertsen

    Medlem NFF - 2017


    • Poeng

      2

    • Innlegg

      128


  2. Tom Horn Hatlebrekke

    • Poeng

      1

    • Innlegg

      6


  3. lars p

    lars p

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      1

    • Innlegg

      1 368


  4. Jan_Haukaas

    Jan_Haukaas

    Medlem NFF - 2017


    • Poeng

      1

    • Innlegg

      1 327


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 11. mai 2019 i alle områder

  1. Vi må ha en tråd i år også, selv om det stort sett er ørretfiskere her inne Her i huset er planene som vanlig : Eira og Oselva ved Kleive. På utstyrsfronten har det skjedd litt, NT8 10" #7 er bytta ut med Fario NT8 9,9" #6. Testet på sjøørretfiske (og fjærmyggfske) noen uker nå. Gleder meg mye til å teste i elva. Tohåndsene er de samme som i fjor. Fluebinding har det blitt lite med i vinter, men har jo stort sett det jeg trenger Flere som gleder seg ? Jan
    1 poeng
  2. Jaja, smeller fra høyre og venstre nå, røyk på ett huskjøp, av typen enebolig. Litt over 100kvm Nå blir det kort vei til Romeriksåsen, for denne stikker til Nannestad!
    1 poeng
  3. Du kan jo kjøpe rett fra produsenten, https://www.aspo-gmbh.de/shop/, da øker du nok prosenten en del hakk for at de er ferskere enn det som selges i enkelte butikker. Har opplevde, et høyt profilert merke, at alt på spolen var råtten og bar preg av feilproduksjon alt fra 0,12 til 0,20. Kasta dritten og gikk for Stroft.
    1 poeng
  4. Da er klumpen testet i et par uker, er meget fornøyd. Har enda ikke brukt wf-liner. Vært på seks fisketurer på to uker og fått fisk på blikkstille hav og i heftig vind, totalt 23 stk. Med litt fingerspitzgefül presenterer den ikke så halvgærnt, og i litt vind går den som bare juling, har faktisk gått med en 25 lbs slickshooter fra RIO uten linekurv, den har det vel blitt knuter på omtrent like ofte på to uker som ASI-snøret får på en tur. Anbefales på det varmeste, har for det meste brukt en 10’ #7 Radian.
    1 poeng
  5. Har hatt en grei start på årets sesong. Bare noen få turer så langt. Første bildet viser en fisk som jeg var særdeles heldig med. Det hadde vært en lang dag uten at jeg hadde fått verken stort eller smått, og trua på noe som helst var vel strengt tatt borte vekk. Det var veldig lite aktivitet, og etter å ha vært innom flere vann så jeg tenkte å bare fiske av noen meter med minizonker i et lite vann jeg kom til. På første kastet der ble det bom stopp på lina, og jeg trodde først jeg bare satte meg fast. Merket dog fort at det var fast fisk, som var veldig sterk. Den dro på og skulle absolutt inn under torva rundt om og jeg måtte holde hardt igjen for at den ikke skulle sette seg fast under der, eller vikle seg inn rundt en stokk uti vannet. Fikk den tilslutt i håven, og ble litt overrasket over at tjukkasen var såpass som 1,4, "nesten" 1,5 (som man gjerne sier). Veide den to ganger for å være sikker Neste fisk er 9 hekto, og synes den var såpass fin at den fortjente å bli lagt ut her. Ble tatt på minizonker den og, atter en dag med lite aktivitet på overflaten.
    1 poeng
  6. Østmarka.Spant ut 30 april .Gikk meg vill.(snarveier?) Ble mange exstra km.Utslitt ankom Eriksvann. Der var det 20 mann på hver holme. Vrengte opp i terenget og kampet på en myr i fred og ro. Fant veien til målet dagen derpå. :-) 2 tasser på tørt. Deilig start.
    1 poeng
  7. Heisveis! Gleder meg som en unge selv, og så er jeg så heldig (kan sikkert diskuteres) at jeg bor i Beiarn! Har byttet ut hele stangparken, Scott Radian 14’ #9 og 10’ #7, Scott t3h 11’ #8. Nye snører over hele fjøla, spennende greier. Har heldigvis fått tjuvstartet sesongen, er med NINA og NTNU for å merke fisk i Beiarelva. Bare i dag ble det landet 18 fisk mellom 70 og 112 cm, alle får en akustisk sender operert inn i buken. Jeg var heldig å få en stakkarslig frøken på 87 cm. Kjørte synk 2-4–6 og en pathakorva på turbo tungsten tube. Har vært slukfiskerne som har dominert, jeg har stort sett stått med hoven
    1 poeng
  8. Gleder meg som en unge jeg ! Blir Finnmark som vanlig på meg , og de samme elvene som man pleier. Trygt og godt , men likevel spennende nok til at det sitrer. Jobba i det ene vassdraget der i fjor som oppsyn og blir fantastisk å komme tilbake Utstyret blir det samme her, 5 Stanga til tørrfluefisket på laksen, 7 stanga til nedstrøms denging og en 7 switch til dagene det blåser helt jævlig. Er det værre enn det drikker jeg øl og brennevin
    1 poeng
  9. Vanskelig å si hvor mye som er satt der. Litt vanskelig å se rett etter isløsninga, men de neste ukene ser man fort hvordan ståa er om man treffer gode forhold. Jeg sjekka med Nilssen om hvordan disse vannene har levert historisk. Han hadde jo oppgaven med å skrive oppsummeringene om fjorårets fiske i årbøkene til OFA på 90-tallet. Det var vel i den perioden vannene der oppe ble kalket for første gang. Rett etter kalkinga var det visstnok noen greie fangster i vanna der oppe, men ikke oppsiktsvekkende resultater. I tillegg er det tatt et par fisker der oppe på 1-1,5 i nyere tid, men jeg tror det er fjøsfisk fra OFA.
    0 poeng
×
×
  • Opprett ny...