Gå til innhold

Vinnerliste

  1. Rune Stokkebekk

    Rune Stokkebekk

    Administrators


    • Poeng

      3

    • Innlegg

      6 145


  2. Tørrflua

    Tørrflua

    Styret - øvrig


    • Poeng

      2

    • Innlegg

      697


  3. RolvS

    RolvS

    Styret - øvrig


    • Poeng

      2

    • Innlegg

      1 555


  4. Pål Hedenstad

    Pål Hedenstad

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      1

    • Innlegg

      1 144


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 18. mai 2019 i alle områder

  1. På buzzerfiske så kan man fint bruke tykkere, myggfiske er ikke myggfiske. Må ikke sammenliknes med å ha på en tørr cdc mygg eller klekker. Jeg tør ikke fiske buzzer med tynnere enn 4,5X da man får noen hugg innimellom som er helt på grensa av hva f.eks 5x tåler. Men når jeg fisker en rigg med tørr og buzzer så kan jeg godt ha 6x, da settes kroken når tørrflua forsvinner mye mer kontrollert. Har man god kontakt med buzzern og fisker en- eller flere buzzere så går hugget rett i stangtoppen. Man ønsker å ha en liten bukt på noen cm mellom stangtupp og vannet som man følger med på og gjør tilslag ved minste bevegelse. Glemmer man seg litt bort og holder helt stram line/god kontakt og i tillegg peker med tuppen på flua i stedet for å holde den 90grader til siden så får du "tarpon-take" når fisken tar og det sier boiing med tynner fortommer pronto. Et annet arrgument for å kjøre så tykt som mulig.
    3 poeng
  2. I går var planen å teste den nye hengekøya, så jeg brukte samtidig anledningen til å teste noen lett tilgjengelige vann i Romeriksåsen jeg strengt tatt ikke hadde trua på (østre buvann, trestikka.) 45min fra dør til vann. Kjørte hjemmefra halv åtte i går kveld. Mindre aktivitet enn hva forholdene i går skulle tilsi. Mye abborploger (og jeg fikk en abbor på libelle.) I det ene vannet så jeg ett vak midt utpå. Jeg så og én lepto som la egg. I det andre så jeg noe som muligens var et vak langs en myrkant. Jeg har fortsatt ikke trua på disse, nå når jeg har vært der, så jeg kommer ikke til å besøke vannet ofte. Men behovet for å dra dit og se er tilfredsstilt Anyhows. Det ble til slutt en ørret. Den var for liten til å være synlig på bilde, men den var overbevist om at libellen min var middag. Så eeeeeheheheeeeendeliiiiihg har jeg landet årets første ferskvannsørret. Bare få den på tørt og nå, så kan vi si sesongen er starta.
    2 poeng
  3. Med eller uten mothake på flua.
    2 poeng
  4. Fiser innover i morgen. Feirer i Norges natur, med og vifte med stanga.Passerer 17 mai plassen i østmarka sønnafor.Gratulerer Hip hip he he
    1 poeng
  5. Mulig ting endrer seg litt nå, men under de forholdene som har vært (og som jeg også synes var vanskelige) har det fungert med 12 fots 4x mono fortom med en 6 fots spiss 4x FC og en Basils Buzzer #14 i enden. Ikke noe oppheng. Har det vært mye vannplanter osv som flua kan hekte seg i, eller jeg føler buzzeren går for dypt med FC, har jeg brukt vanlig mono i spissen. Er nok lurt med tippet-ring når man skjøter FC og mono. Jeg bruker fortommen som indikator og fetter spissen av fluelina og overgangen mellom line og fortom slik at dette holder seg flytende. Det er nok også avgjørende med pene presentasjoner. Det er ikke alltid like enkelt i skauen. Basils Buzzer har vært veldig bra, men det har vært fra solnedgang og frem til 2130 / 2200. Er jo litt mye bling i den flua, og sikkert ikke noe sjakktrekk å satse på den før lyset avtar.
    1 poeng
×
×
  • Opprett ny...