Gå til innhold

Vinnerliste

  1. Morten D.

    Morten D.

    Medlem NFF - 2017


    • Poeng

      2

    • Innlegg

      577


  2. Ruben Petterson

    Ruben Petterson

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      2

    • Innlegg

      270


  3. J.E.Hagen

    J.E.Hagen

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      1

    • Innlegg

      116


  4. RolvS

    RolvS

    Styret - øvrig


    • Poeng

      1

    • Innlegg

      1 555


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 27. juni 2019 i alle områder

  1. Såg muligheten til ein etterlengta fisketur mandag, etter ein familieforøkelse i Mai har de meste av fisketid latt vente på seg Men mandag var de fri fra jobb, og ein heil dag med elvefiske Skulle prøve meg på nymfer, men de vaka so de vart med tanken Godt ivrig etter og få fisk vart de nåkk litt for mykje kasting rundt om i elva og for lite fokus på og kose seg, men håper på de ikkje blir for lenge til neste tur VID_25871221_022856_606.mp4 VID_25871221_205516_294.mp4
    2 poeng
  2. Fant denne rakkeren i en strømkant mens de andre satt på ræven og forbannet vinden. Godt fornøyd
    2 poeng
  3. Var en tur ute i går og traff på noe som jeg har sett på som "enkelt" før... Vulgata klekking og stor fisk som vaket...men fikk døm ikke til å ta... Var 3stk som var ute og ingen som fikk til å ta... Prøvde alt... Til og med mygg og maur.... Men ingen gikk på våre fluer... Merkelig... Så at det var ganske mange duns på vannet som ikke blei spist... Begynte tilslutt å regne og tordne såpass at vakfesten ga seg... Frustrerende å se så stor fisk vake på 10-15 meter og ikke ta... Noen tips til vanskelig vulgata fiske?
    1 poeng
  4. Var ute en tur i dag tidlig. Klokka ni var det vindstille, passe lunkent i lufta og fisken cruisa litt i overflata en gang i blandt så jeg satt opp en slags washline-buzzer rigg - 8’ intermediate poly og 11-12’ fluor med tre buzzere. Kaste ut i fiskens bane - saaaakte handtwist inn. Det var rimelig gøy gitt! Fikk fx to abbor samtidig ett par ganger - det var jo underholdende i hvertfall tre minutter. Har ikke prøvd buzzerfiske «på ordentlig» før. Veldig fornøyd med at det smalt på en 500-grammer jeg hadde sikta meg inn på - klart tellende fisk hos meg! Og etter de siste dagenes blanking føler jeg jeg reiste kjerringa med den Siste stillevannstur før det er høst kanskje?
    1 poeng
×
×
  • Opprett ny...