Gå til innhold

Vinnerliste

  1. Ola T. Berntsen

    Ola T. Berntsen

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      3

    • Innlegg

      46


  2. Terje Bendiksby

    Terje Bendiksby

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      2

    • Innlegg

      858


  3. RolvS

    RolvS

    Styret - øvrig


    • Poeng

      2

    • Innlegg

      1 555


  4. Truls

    Truls

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      1

    • Innlegg

      5 256


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 03. juli 2019 i alle områder

  1. Etter å ha lest mye god ord om den, en Airflo V2 snelle klasse 3/4 og dertil matchende klasse fire line beregnet på de litt grovere ørretene. Så kom den en knuteløs hov med grafittramme i posten her om dagen.
    2 poeng
  2. Tilbake til samme elv uka etter, da var klekkingen i gang, mengder av beatis, vårfluene hadde også begynt så smått. Hadde nok en gang et fantastisk fiske.
    2 poeng
  3. Den samme fisken tok 2 ganger med 1 dags mellomrom.. CR funker.. :-)
    1 poeng
  4. Nydelig fisk det der! Jeg var ute i går og vinden må kanskje ta litt skyld i at det ikke var så mye aktivitet på insektsfronten. Likevel ble det til slutt fem fisk blandt de en fisk som var mye større enn jeg trodde når jeg hadde sett den var oppe. Når jeg kom til vannet så var det helt vindstille og fisken tok noe like under overflata. Fikk ikke lurt noen da før vinden satt i gang, men rakk å skremme et par stk, noe jeg er veldig flink til... resten av dagen så var det veldig sporadisk vaking, og de jeg fikk var nokså stasjonære i et område, og tok villig når flua drev med vinden over der de sto. Blandt annet kroket jeg en på 7-8 hg når jeg hadde hele fluelina og noe backing ute, bare lot det dra med vinden utover i retning av der en fisk hadde vist seg. Den største var først oppe utenfor en stor stein og litt lenger ut. Håpet den var i området, så jeg fikk vadet forsiktig i posisjon og lagt ut flua. Den lå lenge, og akkurat i det jeg løftet fluatil et nytt kast så var den etter. Heldigvis hverken stakk den seg eller ble skremt, og når jeg la ut flua på nytt så tok det ikke lange stunden før den var oppe og tok. Det ble en riktig bra kamp før den ble landet og fikk svømme videre.
    1 poeng
  5. Tok en tur opp på 6-700 meter i går og i dag på jakt etter vulgata og traff rimelig godt. Fikk en smellfeit halvkilos i går, ble ikke lange tida jeg fiska da så var ok fornøyd med den. Fikk noen fine timer i favorittvannet i dag, men hadde glemt at den vulgata-imitasjonen min kroker fantastisk dårlig. Mista 4 stk på det, før jeg kom på at det var akkurat det samme i fjor. Kort fortalt ellers klarte jeg å lure tre stk med en annen flue. En 600 grammer, feit og fin, en liten tass på ikke mer enn 100 gram og til slutt det som skulle vise seg å være en av de penere ørretene jeg har sett. Vekta var nøyaktig 1kg, så ingen kjempe, men for noen farger og flott kondisjon. Den fisken gjorde hele turen og er en fisk jeg vil huske lenge.
    1 poeng
  6. Var ute en tur i dag tidlig. Klokka ni var det vindstille, passe lunkent i lufta og fisken cruisa litt i overflata en gang i blandt så jeg satt opp en slags washline-buzzer rigg - 8’ intermediate poly og 11-12’ fluor med tre buzzere. Kaste ut i fiskens bane - saaaakte handtwist inn. Det var rimelig gøy gitt! Fikk fx to abbor samtidig ett par ganger - det var jo underholdende i hvertfall tre minutter. Har ikke prøvd buzzerfiske «på ordentlig» før. Veldig fornøyd med at det smalt på en 500-grammer jeg hadde sikta meg inn på - klart tellende fisk hos meg! Og etter de siste dagenes blanking føler jeg jeg reiste kjerringa med den Siste stillevannstur før det er høst kanskje?
    1 poeng
  7. Siden jeg blanka sist tur, kan jeg i avdeling for «holde motet oppe» melde at det er akkurat plass til å skvise en fullt opplåst FishCat Delux inn bak i en Toyota Avensis. Mulig dette like gjerne kunne vært i utstyrsprat...
    1 poeng
×
×
  • Opprett ny...