Gå til innhold

Vinnerliste

  1. Eirik Rusten

    Eirik Rusten

    Administrators


    • Poeng

      2

    • Innlegg

      3 596


  2. Truls

    Truls

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      1

    • Innlegg

      5 256


  3. Jarle TL

    Jarle TL

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      1

    • Innlegg

      1 430


  4. Sondre N

    Sondre N

    Medlem NFF - 2017


    • Poeng

      1

    • Innlegg

      126


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 10. juli 2019 i alle områder

  1. Gratulerer Øssfolding! Det var da voldsomt! Jeg fiska maaaaange år før jeg fikk min første ørret over kiloen!
    1 poeng
  2. Useriøs debut faktisk!! 1.2 kg etter så kort tid er jo helt mentalt! Masse gratulerer med flott fisk!
    1 poeng
  3. Gratulerer med flott fisk! Ikke alle som kan skryte av slik fangst etter noen få turer bare
    1 poeng
  4. Har ikke blitt noe fisketur denne helgen, så da benytter jeg muligheten til å få gjort ferdig et par stenger. En står til tørk nå med siste lag epoxy, og det ser ut som den blir bra mtp finish og det hele. En uke jobb igjen før sommerferie, så det hadde vært gøy å få begge to ferdig til da så jeg får testet de skikkelig. Håper og tror de blir akkurat hva jeg ønsker meg.
    1 poeng
  5. Er ferdig med årets fiskeferie og må jo legge ut skrytebilder her også Vi opplevde veldig mye vind på turen, men hadde greit fiske likevel. Uten vinden kunne det vært et helt crazy fiske... Det var gode klekkinger av Danica (og Vulgata) jevnt og trutt. Vi så en del mindre fluer også, som vel var Aurivillii eller Dalecarlica og Rhodani og kanskje Ignita, men fisket veldig mye med de store fluene. Hadde også en insane klekking av Vulgata ene dagen, og da var vi ute i båt på et vann og spant noen goslings i vinden - mulig det var dagen med mest vind Fikk tilogmed en feit røye på 7-800 grams Alt i alt veldig fornøyd med turen, men uten vind kunne det kanskje vært tiårets happening selv om ørreten kanskje ikke var veeeldig vakevillig selv uten vind Men været kan man ikke gjøre noe med!
    1 poeng
  6. Tok en tur opp på 6-700 meter i går og i dag på jakt etter vulgata og traff rimelig godt. Fikk en smellfeit halvkilos i går, ble ikke lange tida jeg fiska da så var ok fornøyd med den. Fikk noen fine timer i favorittvannet i dag, men hadde glemt at den vulgata-imitasjonen min kroker fantastisk dårlig. Mista 4 stk på det, før jeg kom på at det var akkurat det samme i fjor. Kort fortalt ellers klarte jeg å lure tre stk med en annen flue. En 600 grammer, feit og fin, en liten tass på ikke mer enn 100 gram og til slutt det som skulle vise seg å være en av de penere ørretene jeg har sett. Vekta var nøyaktig 1kg, så ingen kjempe, men for noen farger og flott kondisjon. Den fisken gjorde hele turen og er en fisk jeg vil huske lenge.
    1 poeng
×
×
  • Opprett ny...